• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ya arkadaşlar mesaj sayısını doldurmak için müsvedde topikler var ben anlamıyorum karalama defteri değil ki buralar!!!Kusura bakmayın diyorsunuz ama kimse mecbur değil bir iki şey okumak için abuk sabuk mesajlar görmeye....Biraz saygı....

Morgana,

Canım çok teşekkür ederim. sana ben en iyisi kısaca anlatayım. Çok panik olmuşsun gördüğüm kadarıyla.
Ben sadece 1 kere burun ameliyatı oldum. Revizyon yaptırmadım. Göksel beye muayeneye gittiğimde bana çene ameliyatı da olmam gerektiğini söyledi. Sanal burun çalışması yaptı. Burnumun yapısını muayene etti. Bana aynı ameliyatta deviasyon + estetik + çene estetiği yapıldı. Çene kemiği ile ilgili bir işlem yapılmadı. sadece çeneye silikon bir parça koyuyor. Onu da alt dudağın içinden küçük bir kesi yaparak koyuyor. tek zorluğu 2-3 gün sıvı gıdalar tüketmen gerekiyor. Çorba + ekmek mesela :) Çenede oyma vs. birşey yapılmıyor. Çene büyütme ameliyatı zaten çene geride olduğu için yapıldığından kesinlikle oyma falan olmaz :))))
Burun ucu düşmesi ya da burun ucunda çukur olması gibi bir ihtimal Göksel beyin yaptığı ameliyat için mümkün değil. Çünkü özellikle burun ucunda yıllar sonra mandalla sıkmışsın gibi bir görüntü olmaması için doktor beyin özel bir yöntemi var. Onu seçmemdeki özellikli nedenlerden biridir. Ben de çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadığını gördüm ameliyat sonrası. Ve şimdi de çok doğru karar verdiğimi her geçen gün anlıyorum. Bu arada yüzünüze uygun bir burun şeklini ancak ve ancak muayenede daha doğru bilgilendirerek verebilir doktor. çünkü burnun yapısı da çok önemli. ama sanal burun çalışması için mail adresi ya da web uzantısı aşağıda.

http://www...................../sanal-burun-ameliyati/

ya da info@....................

merhabaşar bende burun konusunda araştırma safhasındayım. şuan için en büyük korkum benimde ileriki zamanlarda burnumun düşmesi incelmesi vs. açıkçası ben bu ameliyatı 1 kez olmak istiyorum ilerliyen yaşlarımda bir sağlık yada görüntü problemi çekmek istemiyorum. ameliyat zaten başlı başına bir stres unsuru 1 seferde cesaretimi toplayıp birdaha aynı sancıyı çekmemek üzere kemerimden kurtulmak istiyorum. anladığım kadarıyla siz göksel beyden çok memenunsuzun özel bir teknikten bahsetmişsinz. rica etsem bunu biraz açarmısınız anlamam için ve eğer yazdıysanızda gözümden kaçtı göksel beyin soy ismini de yazarmısınz? son olarak birde ameliyat olalı üstünden nekadar zaman geçti burnunuzun şimdilik size sorularım bukaadar. teşekkürler :)

merhaba ben de gelecek haftalarda teoman doğan a ameliyat olmayı düşünüyorum, önerir misiniz acaba?

merhaba summer90.. ben ne yazık ki ilk ameliyatımdan 1 yıl sonra emre ilhana revizyon oldum..sağlık açısından bir sorunum yoktu ama şeklini çok beğenmemiştim burnumun..tam istediğim gibi olmamıştı açıkçası..o yüzden tavsiye konusunu pek açamayacağım :(( ama kendisi kesinlikle iyi bir cerrahtır..burun işi tamamen ne istediğinize bağlı..nasıl bir burun istiyorsun sen?

MErhaba, acaba 11 ay sonra çekilen bu resminizin haricinde ilk aylarda çekilen bir resim varmı. Burun oturacak şişi inecek diyorlar ama insan bir örnek görmek istiyor :(

merhaba..çok fazla resmim var aslında..en detaylı hallerini albümlerimden görebilirsiniz..ilk ameliyatımdan sonra revizyon falan da oldum..herşey albümlerde :)))

Back