Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Aynen katiliyorum

Cok dogal ve guzel

Tecrübeli arkadaşlar lütfen cevaplarmısınız. Ben 8 gün önce ameliyat oldum ve burnumdan eskisi kadar rahatnefes alamıyorum. Bu geçici midir? Endişelemneye başadım . iyileşmesi ne kadar sürer. lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Teşekkürler

Ya ben de yaptirmak istiyorum ama korkuyorum biraz da etrafimdakilerin ne diycegini dusunuyorum. Duzgun olur mu ki? Bi de fiyati nedir bunun? Aciklayabilir mi biri?

Çok normal canım.. daha önce de bir arkadaşa söylemiştim.. deniz suyu spreyi sana yardımcı olacaktır.. eczaneden alabilirsin..onu burnuna sıkıp burnunu temizlersen daha rahat nefes alacaksın..

Ya ben de yaptirmak istiyorum ama korkuyorum biraz da etrafimdakilerin ne diycegini dusunuyorum. Duzgun olur mu ki? Bi de fiyati nedir bunun? Aciklayabilir mi biri?

Korkulacak bir ameliyat değil :) ağrısı da yok.. doktor araştırmanı iyi yaparsan hiç bir sorun da çıkmaz gayet düzgün ve sağlıklı bi buruna kavuşursun.. fiyat doktorlara ve ameliyat olacağın hastaneye göre değişiyor.. Özel hastahaneler en düşük 5500 gibi bi fiyattan başlıyor sanırım.. bu 9000'e kadar gidiyor.. devlet hastanelerinde daha düşük tabiki.. 3000 falandır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
ya ben de yaptirmak istiyorum ama korkuyorum biraz da etrafimdakilerin ne diycegini dusunuyorum. Duzgun olur mu ki? Bi de fiyati nedir bunun? Aciklayabilir mi biri?

bende ocakta olucam doktor araştırıryorum. Izmirdeysen en ucuk fiyat 5 bin . özel muayenehanesi olan doktorlar 3 ve 5 bin arası.ozel hastanelerde yapıyorlar

çok guzel gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…