• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kizlar cok sukur cikti alci sonunda, bantlari da bugun ben cikardim ama pisman oldum, cunku doktorumun da dedigi gibi kemigin kirildigi yerler cok sis, hatta o kadar sis ki bir an yamuldu sandim burnum :/ birazdan resim yukleyecegim bu haliyle , sanirim 1 ay kadar sonra yorum yapilabilecek hale gelir ...

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 3.763
Son düzenleme:
Merhaba kızlar, çok şükür ki 18 Ocakta 2.ameliyatımı oldum, her ne kadar türlü sıkıntılar da yaşamış olsam 3.günü kazasız belasız atlattım ... Başımdan geçenleri kısaca anlatayım size; öncelikle kesinlikle ve kesinlikle ilk ameliyatımın yanında kabus gibi geçti diyebilirim, ilk ameliyatım o kadar sorunsuz ve kolay geçmişti ki 2. ye onun rahatlığıyla razı oldum, Allah korusun bir aksilik çıkarsa 3. yü yaptırır mıyım? Hiç sanmıyorum :/ Ameliyattan sonra tansiyonum bir türlü normale dönmediği için ağrı kesiciyi akşam 22.00 ye kadar almak nasip olmadı ve bildiğiniz ağrı sızı ne varsa çektim öylece , tansiyonum çok düştü ve bir türlü yükselmek bilmedi ... Daha sonra ateşim çıkmaya başladı, bu kez de ateşi zor düşürdük , ben ilk günden bir güzel grip oldum, şu an boğaz ağrısı, hafif ateş ve yoğun bir vücut kırıklığıyla ve tabii ki ameliyat sonrası atraksiyonlarımla başbaşayım :( Bir de ben revizyon olduğumu sanıyorudum, hatta ben ameliyata girerken eşim hemşireye ne kadar süreceğini sorduğunda en fazla 45 dakika demişler ve ben tam 1 saat 40 dakika süren bir ameliyattan, eşimin korku ve endişe dolu ifaesiyle karşılaşarak çıktım. Sebebini sonra anladık ki; doktorum revizyondan vazgeçip burnumu kırmış ve heryerini yeniden yapmış :emir_bebek: Ben de nasılsa revizyon diye kaale almadım ve buz kullanmadım, sonuç olarak morluk ve şişlikten kapanmış bir sağ göz, aynı morlukta ama kapanmamaya direnen bir sol göz ve çeşitli şişliklerle 2. güne gözümü açtım ( artık ne kadar açabildiysem:p) Gerçi bu kısmı tamamen kendim ettim kendim buldum bir durumdu , yani nolucak revizyonsa ya da değilse , salak kadın buz neden kullanmazsın :20: Neyse çok kısa olmadı farkındayım ama ameliyat bitti, şişlikler inmeye çalışıyor ve ben gribimle başbaşa cuma günü alınacak alçımı heyecanla bekliyorum ...

Alciniz cikti mi? nasil bir burunla karsilastin? memnun musun? ve doktorun kimdi? :) cok soru sordum ama cevaplarsan memnun olurum..

Alciniz cikti mi? nasil bir burunla karsilastin? memnun musun? ve doktorun kimdi? :) cok soru sordum ama cevaplarsan memnun olurum..
canım alçım çıktı ve az önce resim de paylaştım, ancak o kadar şişti ki burnum, ben de henüz birşey anlamadım desem yeridir.Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran , ilk ameliyatımı da o yapmıştı zaten ,ameliyatla ilgili bir sorun yoktu sadece ben şeklini iyi anlatamamıştım , bu kez anlattım sanırım ;)

canım alçım çıktı ve az önce resim de paylaştım, ancak o kadar şişti ki burnum, ben de henüz birşey anlamadım desem yeridir.Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran , ilk ameliyatımı da o yapmıştı zaten ,ameliyatla ilgili bir sorun yoktu sadece ben şeklini iyi anlatamamıştım , bu kez anlattım sanırım ;)

pardon gec gördüm resmi :)) cok güzel olmus, hayirli olsun yeni burnusun :) tabi ne istedigini anlatabilmek de önemlidir.. darisi basima artik..

Kızlar bir resim daha yüklemem gebrek sanirim, cok da net gorunmuyor zira ilk resim ...

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 3.661
kızlar dogal gorunumlu bır amelıyat ıcın ozellıkle teoman dogan ısmını cok duydum. var mı oneren? ona olmayı dusunen, fıyatlar ne kadar ucukmus bu arada.

anamm! şuanda şiş halde mi yani :53:
valla hayran kaldım şuan :)) hiçbişi yok gerçekten
mis kokular çek inş yeni burnunla :)
Canım şu an 11 günlük burnum ve her iki taraftan ayrıca uçtan balon gibi , dokunamıyorum bile ... İnan yazdıkların moralimi düzeltti , bana hala kocaman bir burun gibi geliyor çünkü :43:

Canım şu an 11 günlük burnum ve her iki taraftan ayrıca uçtan balon gibi , dokunamıyorum bile ... İnan yazdıkların moralimi düzeltti , bana hala kocaman bir burun gibi geliyor çünkü :43:

yok yok valla çok hoş olmuş demekki çabucakda düzelecek şimdiden belli etmiyo ööle şişlik filan
üstelik çok da yeni..:nazar:

Back