• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok teşekkür ederim..benim sağlık anlamında hiçbir sorunum yok çok şükür..teoman bey çok iyi bir cerrah gerçekten..ama ben biraz büyük buluyorum burnumu maalesef..ben daha küçük olsun isterdim, kalın derili olmamın da etkisi var tabi bunda..ama dr.umla da iyi bir iletişim kuramadım ne yazık ki..ona daha iyi anlatmalıydım en başta isteklerimi..sen çok iyi anlat lütfen, o zaman benimki gibi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..her şey istediğin gibi olur umarım, burdan haberlerini alırız..teoman bey çok doğal burunlar yapan bir cerrah bu arada..

evet ben beğendiğimi belirten bi msj atmımştım ama seninde dediğin gibi biraz daha ufak olabilirmiş ama böyle daha samimi sevimli kanalların küçük oldugundan nefes problemi çekeceğini birazda basık zenci burnuna benzeyeceğini düşündüğümden bence gayet yüzüne uygun güzel bi burun güle güle kullan çok güzelsin

Evett canımmm abartılacak bişey yok burnunda hafif bi kemeri var sadece,benim burnuma benziyor biraz cidden :))) kötü bi burnun yok kesinlikle yaptır demem,ama sadece yerinde olsam yaptırırdım çünkü ben fazla takıntılıyım burun konusunda.. sen benim gibi takıntılı değilsen yaptırma

esranın burnunu hala inanılır bulmasamda fotoya yorumum var 3 basamaklı bi uyum var alın girişi genellikle kemer problemiyle anılan orta ve uç bölege çok güzel bi uyum var tabi müdehaleler sadece orta bölgeyemi detaylıca anlatabilirmisin esracım gerçekten inanılmaz yani hala inanammıyorum alınmanı istemem tabiki bunu daha çok -çok güzel bi buruna sahip olduguna yorumlarsın umarım cidden inanılmaz yani ne denir hala kabullenemedim .:) senle empati kurunca ,kendini sevmek az kalıyordur. kendine aşık biri olman gerek .çok güzelsin tatlım..

Evett canımmm abartılacak bişey yok burnunda hafif bi kemeri var sadece,benim burnuma benziyor biraz cidden :))) kötü bi burnun yok kesinlikle yaptır demem,ama sadece yerinde olsam yaptırırdım çünkü ben fazla takıntılıyım burun konusunda.. sen benim gibi takıntılı değilsen yaptırma

esranın burnunu bende çok beğendim onla olan sorunlarınızın aynı olması ve esranın ameliyat sonrası sonuçlarının senle aynı olma ihtimali seni ameliyata sevk edebilir bunu düşünmen normal olurdu eğer böyle bi düşüncen varsa diye belki buluşup birlikte aynı doktora gitmeniz beklentilerinizi doktorunda bilmesi iyi olur diye düşündüm . işgüzarlığım tuttu kusura bakma canım içimden geçeni yazmak istedim .

esranın burnunu hala inanılır bulmasamda fotoya yorumum var 3 basamaklı bi uyum var alın girişi genellikle kemer problemiyle anılan orta ve uç bölege çok güzel bi uyum var tabi müdehaleler sadece orta bölgeyemi detaylıca anlatabilirmisin esracım gerçekten inanılmaz yani hala inanammıyorum alınmanı istemem tabiki bunu daha çok -çok güzel bi buruna sahip olduguna yorumlarsın umarım cidden inanılmaz yani ne denir hala kabullenemedim .:) senle empati kurunca ,kendini sevmek az kalıyordur. kendine aşık biri olman gerek .çok güzelsin tatlım..

Çok teşekkür ederim (: Keşke eski fotoğraflarım olsaydı onları da eklerdim daha iyi olurdu..ama malesef ki yok.. ayrıntı istemişsin ama inan ameliyatım hakkında bi bilgiye sahip değilim.. ben ameliyata karar verdiğim zaman da doktor'a hiç bir şey söylemedim.. tamamen kendisine bıraktım her şeyi.. ameliyat oldum ve çıktım o kadar.. 1 hafta sonra da evime dönmek zorunda kaldım şehir dışından gitmiştim sırf ameliyat için.. o gün bugündür de çok memnunum.. 7 sene geçti üzerinden.. bi şikayetim olmadığı için tekrar istanbul'a da gitmedim açıkcası.. ayrıntı konusunda bilgilendiremiycem o yüzden ama burun insanı çok değiştiriyor ondan kesinlikle eminim (:
bu arada kendimi seviyorum evet, sen de çok tatlısın (:

kızlar 12 günlük burnum :)

Eklentiler

• $Fotoðraf0246.webp
    $Fotoðraf0246.webp
    16 KB · Görüntüleme: 254
agrin cok varmi?? bence gayet güzel olmus simdiden ufacik ve tatli görünüyo degisim süper :) güle güle kullan
kime oldun?

ağrım yok ama bir kaç gündür ciddi başım ağrıyor yaa doktora gidince sorucam acaba bir tek bende mi baş ağrısı oluyor kayseri memorial hastaneside teoman eskitaşçıoğluna oldum canım:) yorum için teşekkür ederim

dr sezgn beyi onerebşrm kendsi benm doctorum burun amelyat oldum cok iyi bir doctor cok ilgili insanı cok rahtlatiyo burnumu cok guzel yaptı hic morluk çekmdm hic acı agrıda ckmdm burnumda hic yamukluk yok cok iyi ve duzgun yaptı ozel efes kbbda

şimdi kim olduğumu anladınmı yorum yazdığını unuttun galiba

Back
X