• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok teşekkür ederim..benim sağlık anlamında hiçbir sorunum yok çok şükür..teoman bey çok iyi bir cerrah gerçekten..ama ben biraz büyük buluyorum burnumu maalesef..ben daha küçük olsun isterdim, kalın derili olmamın da etkisi var tabi bunda..ama dr.umla da iyi bir iletişim kuramadım ne yazık ki..ona daha iyi anlatmalıydım en başta isteklerimi..sen çok iyi anlat lütfen, o zaman benimki gibi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..her şey istediğin gibi olur umarım, burdan haberlerini alırız..teoman bey çok doğal burunlar yapan bir cerrah bu arada..

ama önemli olan doğal olması. bence sen şanslısın böyle bir doktorla karşılaşmısın. burnunla daha çok oynayıp bozabilr dide

aa gençleşmişin resmen. ben estetiğe karşıyım tabii zorunlu olmadıkça ama gerçekten bazılarına yakışıyor.

yanlızca burun ameliyatı güzel olanlar paylaşmış fotoğraflarını sanırım. ben burda burnu kötü estetik olan birinne rastlamadım. şanslısınız

bence gayet güzel burnun yaptırma sakın. resimlerini paylaşan arkadaşın burnu yakışmış ona ama estetik olduğu çok belli

canım çok teşekkür ederim aslında yüzüme oranı filn iyidir burnumun ööle büyük yada kavisli durmaz ama o üstteki eğrilik gözüme batar oldu aksilik fiyatlı da geldi bu iş bana birde sözlüm güzel ne yaptırması eğdiricen mi filan dedi tamamen karıştı aklım düşün vazgeçeyim diye ya sen burnunu eğdirip beni kendinden soğutmaya mı çalışıyon bile dedi sanki ben anlamıyorum her yolu dener artık o istemedi ya bi kere :1: çok güzelmiş burnum gerek yokmuş :31:

canım çok teşekkür ederim aslında yüzüme oranı filn iyidir burnumun ööle büyük yada kavisli durmaz ama o üstteki eğrilik gözüme batar oldu aksilik fiyatlı da geldi bu iş bana birde sözlüm güzel ne yaptırması eğdiricen mi filan dedi tamamen karıştı aklım düşün vazgeçeyim diye ya sen burnunu eğdirip beni kendinden soğutmaya mı çalışıyon bile dedi sanki ben anlamıyorum her yolu dener artık o istemedi ya bi kere :1: çok güzelmiş burnum gerek yokmuş :31:

bence de yaptırma çok güzel görünüyor sana has, oynatma kendinle sööyleyim doktorlar kendilerini bol bol över çok şey vadeder bu sadece para içindir. nişanlın beğeniyormuş ne yapacaksın. benim ablamda burnunu yptıracaktı ameliyat hazırlandı ameliyata girmesine dakikalar var oraya bir kız geldi burnunu yaptırmış kızı mahvetmişler resmen . ablam bir şey söylemeden resmen kaçtı gitti. birde başka bir doktora gittik görüşmeye, doktorun her tarafı yamuktu burnu başta olmak üzere ki burnu ameliyat olmuş belliydi . ben ablama bu adamın kendine hayrı yok dedim sana ne hayrı olacak dedim yine yaptırmadık çıktık gitttik.

Hanımlar hepinize merhaba , nihayet bir haftalık serüvenin ardından alçı ve dikişlerim alındı. Resim yükleyemiyorum zira doktorum şişliklerim çok olduğu için burnumu bantladı ama b en açıldığında gördüm ve sanırım bu kez tamam :34: Kısmetse en geç bir hafta sonra resim paylaşacağım, yorumlarınızı heyecanla bekliyorum ;)

bence de yaptırma çok güzel görünüyor sana has, oynatma kendinle sööyleyim doktorlar kendilerini bol bol över çok şey vadeder bu sadece para içindir. nişanlın beğeniyormuş ne yapacaksın. benim ablamda burnunu yptıracaktı ameliyat hazırlandı ameliyata girmesine dakikalar var oraya bir kız geldi burnunu yaptırmış kızı mahvetmişler resmen . ablam bir şey söylemeden resmen kaçtı gitti. birde başka bir doktora gittik görüşmeye, doktorun her tarafı yamuktu burnu başta olmak üzere ki burnu ameliyat olmuş belliydi . ben ablama bu adamın kendine hayrı yok dedim sana ne hayrı olacak dedim yine yaptırmadık çıktık gitttik.

:1:haklısın canım..ablan için de bi işaret olmuş devamlı resmen..iyi kurtulmuş valla

Hanımlar hepinize merhaba , nihayet bir haftalık serüvenin ardından alçı ve dikişlerim alındı. Resim yükleyemiyorum zira doktorum şişliklerim çok olduğu için burnumu bantladı ama b en açıldığında gördüm ve sanırım bu kez tamam :34: Kısmetse en geç bir hafta sonra resim paylaşacağım, yorumlarınızı heyecanla bekliyorum ;)

Canımmm bende tam seni soracaktım aklıma geldi birden, son durum ne ? fotoğrafları bekliyoruzz en kısa zamanda :)

top gibi duran burun ucu sonradan sivrilir mi kızlar benım ameliyatımın üstünden 1.5 ay geçti burnumun ucu top şişlikten mı bilmıyorum ben sivri burun sevıyorum yaaaaaa:( böyle kalacağinı düşünmek kabus.... drum şiş diyor ama umarım öyledir

slm canım senin burnundaki bantlar açıldıgında falan burnun ne durumdaydı yanı burun ucun top gibi falan duruyor muydu:(

Hayır canım ucu top gibi durmuyordu şişlik tabii vardı ama öyle bariz göze batmıyordu..kişiden kişiyede değişiyor birde daha erken yorum yapmak için şiştir şimdi bi süre bekle şişler insin bakalım sıkma canını hemen..düzelir. düzelmezse de doktoruna gidersin.

Back