- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
canım ya ççok yakışmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Eki Görüntüle 614713 bu burunu normal bulanlar var yahu![]()
çok değişmişssin gerçekten mükemmel olmuş!!!
çok teşekkür ederim..benim sağlık anlamında hiçbir sorunum yok çok şükür..teoman bey çok iyi bir cerrah gerçekten..ama ben biraz büyük buluyorum burnumu maalesef..ben daha küçük olsun isterdim, kalın derili olmamın da etkisi var tabi bunda..ama dr.umla da iyi bir iletişim kuramadım ne yazık ki..ona daha iyi anlatmalıydım en başta isteklerimi..sen çok iyi anlat lütfen, o zaman benimki gibi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..her şey istediğin gibi olur umarım, burdan haberlerini alırız..teoman bey çok doğal burunlar yapan bir cerrah bu arada..
ama önemli olan doğal olması. bence sen şanslısın böyle bir doktorla karşılaşmısın. burnunla daha çok oynayıp bozabilr dide
aa gençleşmişin resmen. ben estetiğe karşıyım tabii zorunlu olmadıkça ama gerçekten bazılarına yakışıyor.
bence gayet güzel burnun yaptırma sakın. resimlerini paylaşan arkadaşın burnu yakışmış ona ama estetik olduğu çok belli
canım çok teşekkür ederim aslında yüzüme oranı filn iyidir burnumun ööle büyük yada kavisli durmaz ama o üstteki eğrilik gözüme batar oldu aksilik fiyatlı da geldi bu iş bana birde sözlüm güzel ne yaptırması eğdiricen mi filan dedi tamamen karıştı aklım düşün vazgeçeyim diye ya sen burnunu eğdirip beni kendinden soğutmaya mı çalışıyon bile dedi sanki ben anlamıyorum her yolu dener artık o istemedi ya bi kereçok güzelmiş burnum gerek yokmuş
![]()
bence de yaptırma çok güzel görünüyor sana has, oynatma kendinle sööyleyim doktorlar kendilerini bol bol över çok şey vadeder bu sadece para içindir. nişanlın beğeniyormuş ne yapacaksın. benim ablamda burnunu yptıracaktı ameliyat hazırlandı ameliyata girmesine dakikalar var oraya bir kız geldi burnunu yaptırmış kızı mahvetmişler resmen . ablam bir şey söylemeden resmen kaçtı gitti. birde başka bir doktora gittik görüşmeye, doktorun her tarafı yamuktu burnu başta olmak üzere ki burnu ameliyat olmuş belliydi . ben ablama bu adamın kendine hayrı yok dedim sana ne hayrı olacak dedim yine yaptırmadık çıktık gitttik.
Canım çok ama çok şanslısın.Fatih beyın yapmış olduğu ameliyatlarda ciddi problemler var ama senin ki harika olmuş...canım ya ççok yakışmış
Hanımlar hepinize merhaba , nihayet bir haftalık serüvenin ardından alçı ve dikişlerim alındı. Resim yükleyemiyorum zira doktorum şişliklerim çok olduğu için burnumu bantladı ama b en açıldığında gördüm ve sanırım bu kez tamamKısmetse en geç bir hafta sonra resim paylaşacağım, yorumlarınızı heyecanla bekliyorum
![]()
Canım çok ama çok şanslısın.Fatih beyın yapmış olduğu ameliyatlarda ciddi problemler var ama senin ki harika olmuş...
Şu an bantlı ve inanılmaz şiş olduğu için yorum yapılacak durumda değil canım ama en kısa zamanda paylaşacaşım zevkleCanımmm bende tam seni soracaktım aklıma geldi birden, son durum ne ? fotoğrafları bekliyoruzz en kısa zamanda :)
minrik canım sen kime ameliyat oldun,durumun nasıl ilk ameliyatın mı?Şu an bantlı ve inanılmaz şiş olduğu için yorum yapılacak durumda değil canım ama en kısa zamanda paylaşacaşım zevkle![]()
Şu an bantlı ve inanılmaz şiş olduğu için yorum yapılacak durumda değil canım ama en kısa zamanda paylaşacaşım zevkle![]()
Çok teşekkür ederim canım benimm..özel mesajını aldım bu arada cevap yazdımm :)
slm canım senin burnundaki bantlar açıldıgında falan burnun ne durumdaydı yanı burun ucun top gibi falan duruyor muydu![]()