selam kızlar!bugün itibaryle 80 gün devirdim ameliyattan beri.80 günlük burunla gecen ayki burun arasında dağlar kadar fark oldu bence,genel itibariye memnunum ,güzel burun.nefesimde sıkıntım yok AMA güzel burun olmasına rağmen yüzüme yakıştığını düşünmüyorum.cok doğal yapıldığından belki de cok kavis yok,düzümsü.VE bugün masaj yaptıktan sonra elime burun sırtında minicik çıkıntılar geldi.pürüz var yani ve hatta o minikler biraz şiş gibi.sonra ben biraz bastırdım bir anda tek bir şişlik haline geldi.ama bende bıraktığı izlenimse kemik olduğu yönündeyken böyle değişebilmesini anlamadım.ama sert yani bildiğin ,kemik bencce yine de.ve artık belirgin henüz 3.yıma girmemişken çok üzüldüm.üstelik kaş aram hala şiş,burnum nerdeyse üst kaş aralığımdan başlıyor,çok kavis yok!işin garibi profilden iyi.öndense çok beğenmiyorum.daha incelebilirmiş.ne bilim ,burun ameliyatı daha güzel yapıyordu eski halimle kıyaslarsam eskiden önden çok daha iyi görünüyorum.sanırım ya daha oturmadı ya da güzel bir burun oldu ama yzüme gitmedigece gece canım sıkıldı yazıyorum...bir fikri olan varsa yazarsa sevinirim ya da aynı şeyi yaşayan.bir de 3a ylık burunla 6 aylık arasında farklar belirgin midir??neler olur....sevGİLER :)
canım çok çok çok hoş olmuş inan bayıldım ki bu daha 1 2 beden küçülür bu hali bile çok zarif görünüyor senin adına sevindim :))
Cok guzel gule gule kullanin : )
Ameliyat sonrası fotolarda kaşlar falan daha güzel görünüyor ilk resme nazaran onlarda da değişiklik var mı yoksa burnun düzgün diye onlarda göze daha güzel mi görünüyor acaba
çok hoş görünüyor bahar altana bezettim sizi bu arada :)
Suan öncesi foto bulamadim bu yaklasik 3 aylik hali... bana biraz büyük geliyo hala ama eskisine nazaran kücüldü baya :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Eki Görüntüle 698834 Eki Görüntüle 698832 Eki Görüntüle 698833
kızımın 3. ay kontrolü, doktorumuz Barış ÇAKIR. Mutluyuz, huzurluyuz :)
gün itibariyle nerdeyse 1 ay oldu ameliyat olalı çok ama çok rahat bi ameliyat geçirdim şişlik morluk ağrı sızı olmadı çok şükür:)
önceki halimi bulamadm ama burnumun yeni halini ekleyeyimEki Görüntüle 717224
çok güzel olmuş
hüseyin altuna ameliyat oldum yaklaşık 3 yıl oldu
Eki Görüntüle 745658 Eki Görüntüle 745659
Sanırım bu daha sağlıklı oldu:) 13. günüm doktorum Hakan Soygür:)
Bugün 20.gün nasıl olmuş sizce???Eki Görüntüle 743903
çok güzel oluş ne kadar olmuştu burda
Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. Gerçekten çok memnunum. Sadece övmek için yazmıyorum kesinlikle o yüzden her şeyi sorabilirsiniz. Hiç sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim :)
Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarım da şunlar:
Eki Görüntüle 739122 Eki Görüntüle 739123 Eki Görüntüle 739124
burun estetiği yaptıran arkadaşlar istanbulda tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı? muayeneler dahil ne kadar tutuyor bu ameliyat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?