Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Burun aşağı yukarı 6 ayda tam oturuyor şekli iyice ortaya çıkıyor ama 2-3 ay içinde burun çevresindeki şişlikler falan iniyor artık (eminim kişiden kişiye değişiyordur bu doktordan doktora da değişiyordur).. Benimkinin kavisi de çok belirgin değildi başlarda ama 5-6 ay sonrasında iyice inceldi ve kavisi belirginleşti.. Bence hemen moralini bozma :) daha zaman var tam oturması için

kesinlikle burun güzelleştiğinde bize öyle geliyor kaşlarda değişiklik yok:)

Suan öncesi foto bulamadim bu yaklasik 3 aylik hali... bana biraz büyük geliyo hala ama eskisine nazaran kücüldü baya :)

Eklentiler

• $2013-03-07 16.12.10.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 332
Son düzenleme:
burun estetiği yaptıran arkadaşlar istanbulda tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı? muayeneler dahil ne kadar tutuyor bu ameliyat?

sanki büyümüş güzelleşmişsin :)saçlar da sarıya geçmişsin sanki bambaşka biri ya.nasıl değiştiriyor insanı:)çok beğendim

burun estetiği yaptıran arkadaşlar istanbulda tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı? muayeneler dahil ne kadar tutuyor bu ameliyat?

Bazı doktorlar muayene ücreti almıyor canım, kendi doktorumu önerebilirim muayene ücreti almıyor fiyatlarda 6000-9000 arası değişiyor görüşmen gerek.. ya da emre İlhan'ın yaptığı burunları da çok beğeniyorum ben.. Onuda tam bilmiyorum ama ücreti 5000 sanırım.. ameliyat olan arkadaşlara sorabilirsin ayrıca fotoğraflarına da bakabilirsin. Önemli olan senin beğenmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…