Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kesinlikle oyle. Yuruyusu, makyaj stili, bakisi bile degisiyor insanin :) ama tabi cok onemli bir detay var. herkes cok memnun kalmayabiyor sonuctan. Husrana ugrayanlar da var. dogru doktoru secmek ve yuze uyumlu burun yapilmasi cok onemli. Yoksa burun bence suratta siritiyor. Benim doktorumun soyledigi cok guzel bir soz vardi. Kisinin yuzune baktiginda ilk once gozler dikmati cekmeli demisti. O an itibariyle zaten ona ameliyat olmaya karar verdim. Cok dogru bi karar vermisim. Darisi basina :))

kısaca burun ameliyatımı anlatmak istiyorum.ilk başta şunu belirteyim çok memnunum.fazla değiştirmemiş şeklini bende öle demiştim dı-oktoruma.kemik gitmiş ve bide ucu kalmış eski burnumun.3,5 saat sürmüş ameliyatım.şuan 3 hafta oldu.fotograf koyacağım.şişlikler morluklar oluyor ewet ilk 48 saatte max düzeyde.gözlerimi açamadım.sonra geçip gidiyor.odeğilde asıl sorun tamponmuş.herseyi göze almıştım acıdı çoook acıdı gözlerimden yaşlar süzüldü ama genede o acıyı çekerdim:)düşünen arkadaşlara sesleniyorum.cesaretinizi toplayın gidin olun.günlerce aylarca forumlarda dolaşmış,doktor doktor gezip cesaritimi toplayacağım diye okadar uzun zaman geçmişki keşke daha önce olsaydım.keşke ...

cnm niye mutsuzsun çok mu düz oldu? doktorun kim?

arkadaşlar sizce 3 ay boyunca doktor araştırıp 15 doktorla görüşüp hala doktor seçememiş olmam normal mi? kimi yapay kimi çok doağ kimi sivri uçlı kimi kavissiz kimi bilmemne derken 15 doktoru da istememiş olmam? neyazıkki hep netten araştırdım ve birebir hastayı görme imkanım olmadı.. istediğim doğal ama hafif kalkık kavisli bi burun ama yapay değil hani o ucundaki top olmicak yada sivrilik,kemik görüntüsü oluşmicak yukardan aşağı belirgin belirgin ve mandal burun da olmicak.nazım çerkeş doğal dedim o da doğal diye dümdüz yapıyomuş ve çok pahalı.tayfun aköz dedim serkan yıldırım dedim bilen yok.fatih dağdelen dedim,biraz belli oluyo estetik olduğu güzel ama çok doğal değil.emre ilhanı geçiyorum.güncel öztürk dedim hiç örnek göremedim.buğra çöllü dedim özge özberk hariç örnek göremedim.ki özge özberkinde yakından sorunluymuş.serhat tuncer dedim adam çok ilgisiz tam iletişim kurulmuyo oyuzden cesaret edemedim.gürhan özcan dedim çok mutsuz bi hastasını gördüm.daha neler neler.kaç doktor gezdim yani.İsmail Kuran dedim bikaçkere ameliyat olup mutsuz olanlar varmış okudum ki pahalı sanırım.süreyya şeneldir dedim o da aşırı pahalı.can çınar diye bi doktorla görüştüm kimse bimiyo tanımıyo onunda örneği yok.gidip görüşsem nolucak ki görüştüm hepsiyle,yakından hastalarını görmeden o pc den gösterdikleri fotolarla karar veremiyorum 2-3 ane hasta gösteriyolar ve herkes diyoki onlara aldanma en iyilerinden gösteriyolar doktorlar hep seçip diyolar.bence hepsi öyle değildir dürüst olanlarda vardır.ama bi hastalarını yakından göremedim lanet olsun.netten tamam sizler yazıyosunuz ama birebir tanıdığım insan yokki yakından göriyim.bide reklam amaçlı foto koyan tanıtanlarda çok.emin olamıyorum.ha bide mustafa tercan,ercan karacaoğlu.hepsiyle görüştüm.coşkun şanverdi.. kbb ci mesela kimileri de.muhammet dilber var mesela iyi kadar kötü yorumlar da duydum hakkında.kimileri diyoki çok iyi kimileri diyoki hepsi reklam.e benimde yakınım yok direk tavsiye eden nası emin olucam.malum çok fazla reklamı olan doktorlar var belli başlı sitede.hertürlü doktor var emin olamıyoruzki.kimileri kendini çok belli ediyo kimileri çaktırmadan yapıyo fln:) kimi doktorlar var mesela,adını duyan yok.. daha görüştüklerim varda aklıma gelmiyo.deliricem.ameliyat olmaktan vazgeçicem artık.çok mutsuzum..

inanılmaz olmuş benimde burnum yandan öyle gözüküyor senin eski halin gibi yani :) hadi bi cesaret bende yaptırmak istiyorum burnumu kırdığımdan beri yan profilim yok oldu

süper olmuş. ameliyat yaptırmak ve fotoğrafları paylaşmak için cesaret lazım. burnumdan memnunum, ama ameliyat geçirseydim hiç kimseye anlatmazdım :)

merabalar,, ben burun ameliyatı olacağım ama hala doktor araştırıyorum, yüklediğiniz resimde burnunuz havanızı değiştirmiş ve gerçekten çok beğendim bu yüzden doktorunuzun adını öğrenmek istiyorum da herhangi bir solunum probleminiz mevcutmuydu? bir de aşağı yukarı maliyeti ne oldu size?
heyecanla cevabınızı bekliyorum teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…