Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 745658 Eki Görüntüle 745659
Sanırım bu daha sağlıklı oldu:) 13. günüm doktorum Hakan Soygür:)
hakıkaten cok hos olmus
çok sevindim çok teşekkür ederim canım:)
nerde olmustnuz amelıyatı
hakıkaten cok hos olmus
kızlar mesaj doldurma işlemi tamam yükledim:)
kızlar mesaj doldurma işlemi tamam yükledim:)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
vavvv... harika görünüyor gerçekten. bu arada merak ettim kaşlarındada değişim var acaba kalıcı makyaj mı yaptırdın merak ettim çok hoş görünüyor
Bende onu soracaktım cidden harika duruyor resimlerin..Teşekkür ederim :) Yok canım kaşlarım doğal kendi kaşım.. arada şeklini değiştiriyorum o kadar..
Bende onu soracaktım cidden harika duruyor resimlerin..
selam kızlar!bugün itibaryle 80 gün devirdim ameliyattan beri.80 günlük burunla gecen ayki burun arasında dağlar kadar fark oldu bence,genel itibariye memnunum ,güzel burun.nefesimde sıkıntım yok AMA güzel burun olmasına rağmen yüzüme yakıştığını düşünmüyorum.cok doğal yapıldığından belki de cok kavis yok,düzümsü.VE bugün masaj yaptıktan sonra elime burun sırtında minicik çıkıntılar geldi.pürüz var yani ve hatta o minikler biraz şiş gibi.sonra ben biraz bastırdım bir anda tek bir şişlik haline geldi.ama bende bıraktığı izlenimse kemik olduğu yönündeyken böyle değişebilmesini anlamadım.ama sert yani bildiğin ,kemik bencce yine de.ve artık belirgin henüz 3.yıma girmemişken çok üzüldüm.üstelik kaş aram hala şiş,burnum nerdeyse üst kaş aralığımdan başlıyor,çok kavis yok!işin garibi profilden iyi.öndense çok beğenmiyorum.daha incelebilirmiş.ne bilim ,burun ameliyatı daha güzel yapıyordu eski halimle kıyaslarsam eskiden önden çok daha iyi görünüyorum.sanırım ya daha oturmadı ya da güzel bir burun oldu ama yzüme gitmedigece gece canım sıkıldı yazıyorum...bir fikri olan varsa yazarsa sevinirim ya da aynı şeyi yaşayan.bir de 3a ylık burunla 6 aylık arasında farklar belirgin midir??neler olur....sevGİLER :)
fotoğrafım var canım buraya yükleyemyorum ama cok beceriksizim .gecen albüm açmıştım bi de yok olmadı heralde resim bpyutu büyük mü geldi nedir ölçüp biçemedim de( bi geçen ay o resimleri çektim başka bir tane resim yok biliyor musun?!başkaları oturur fotoğraf ceker (okuyorum arkadaşlardan ) nasıl görünüyor vs diye,yok geçen aydan beri cesaret edemedim.ağla ağla yüzüm de şişti.şimdi de çekemiyorum neden mi olur da çirkin çıkarım resimde diye
aynada gördüğümle idare ediyorum işte
(( yani anlamıyorum burun estetiğinin güzelleştirmesi lazım,bende öle aman aman bi değişim olmadı....beklentim yüksekti sanırım.
çok öyle düz diil esracım profilden hafif kavisi var ama öden sanki bir kütük.bir de kaş aram mesele işte.göz pınarımdan sonra direk burun baslar mı ya.eski burunum inceydi bi de! doktor hatta ince olmasına rağmen eski burnum yine de azıcık daha darltmak lazım demişti.anlamıyorum...