• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

kızlar mesaj doldurma işlemi tamam yükledim:)

Eklentiler

• $2013-06-17 11.46.20.webp
    $2013-06-17 11.46.20.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 416
  • $1.webp
    $1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 423
Son düzenleme:
kızlar mesaj doldurma işlemi tamam yükledim:)

Ameliyat sonrası fotolarda kaşlar falan daha güzel görünüyor ilk resme nazaran onlarda da değişiklik var mı yoksa burnun düzgün diye onlarda göze daha güzel mi görünüyor acaba

çok hoş görünüyor bahar altana bezettim sizi bu arada :)

vavvv... harika görünüyor gerçekten. bu arada merak ettim kaşlarındada değişim var acaba kalıcı makyaj mı yaptırdın merak ettim çok hoş görünüyor

Teşekkür ederim :) Yok canım kaşlarım doğal kendi kaşım.. arada şeklini değiştiriyorum o kadar..

selam kızlar!bugün itibaryle 80 gün devirdim ameliyattan beri.80 günlük burunla gecen ayki burun arasında dağlar kadar fark oldu bence,genel itibariye memnunum ,güzel burun.nefesimde sıkıntım yok AMA güzel burun olmasına rağmen yüzüme yakıştığını düşünmüyorum.cok doğal yapıldığından belki de cok kavis yok,düzümsü.VE bugün masaj yaptıktan sonra elime burun sırtında minicik çıkıntılar geldi.pürüz var yani ve hatta o minikler biraz şiş gibi.sonra ben biraz bastırdım bir anda tek bir şişlik haline geldi.ama bende bıraktığı izlenimse kemik olduğu yönündeyken böyle değişebilmesini anlamadım.ama sert yani bildiğin ,kemik bencce yine de.ve artık belirgin henüz 3.yıma girmemişken çok üzüldüm.üstelik kaş aram hala şiş,burnum nerdeyse üst kaş aralığımdan başlıyor,çok kavis yok!işin garibi profilden iyi.öndense çok beğenmiyorum.daha incelebilirmiş.ne bilim ,burun ameliyatı daha güzel yapıyordu eski halimle kıyaslarsam eskiden önden çok daha iyi görünüyorum.sanırım ya daha oturmadı ya da güzel bir burun oldu ama yzüme gitmedi :( gece gece canım sıkıldı yazıyorum...bir fikri olan varsa yazarsa sevinirim ya da aynı şeyi yaşayan.bir de 3a ylık burunla 6 aylık arasında farklar belirgin midir??neler olur....sevGİLER :)

selam kızlar!bugün itibaryle 80 gün devirdim ameliyattan beri.80 günlük burunla gecen ayki burun arasında dağlar kadar fark oldu bence,genel itibariye memnunum ,güzel burun.nefesimde sıkıntım yok AMA güzel burun olmasına rağmen yüzüme yakıştığını düşünmüyorum.cok doğal yapıldığından belki de cok kavis yok,düzümsü.VE bugün masaj yaptıktan sonra elime burun sırtında minicik çıkıntılar geldi.pürüz var yani ve hatta o minikler biraz şiş gibi.sonra ben biraz bastırdım bir anda tek bir şişlik haline geldi.ama bende bıraktığı izlenimse kemik olduğu yönündeyken böyle değişebilmesini anlamadım.ama sert yani bildiğin ,kemik bencce yine de.ve artık belirgin henüz 3.yıma girmemişken çok üzüldüm.üstelik kaş aram hala şiş,burnum nerdeyse üst kaş aralığımdan başlıyor,çok kavis yok!işin garibi profilden iyi.öndense çok beğenmiyorum.daha incelebilirmiş.ne bilim ,burun ameliyatı daha güzel yapıyordu eski halimle kıyaslarsam eskiden önden çok daha iyi görünüyorum.sanırım ya daha oturmadı ya da güzel bir burun oldu ama yzüme gitmedi :( gece gece canım sıkıldı yazıyorum...bir fikri olan varsa yazarsa sevinirim ya da aynı şeyi yaşayan.bir de 3a ylık burunla 6 aylık arasında farklar belirgin midir??neler olur....sevGİLER :)

Canım bir burun mesela aşırı kalkıkdır çünkü kalkık olduğu gibi şiştir de ama zamanla şişlik iner ve kalkıklığıda normale ulaşır bu mümkün fakat düz bir burunu sonrasında kalkık yapamazsın tabi ki.. yani gerçek şu ki düz bir buruna sahipsin anladığım kadarıyla.. yüzüme yakışmadı demişsin ama o burun daha değişecek.. her zaman söylüyorum ben de ameliyattan çıktığımda burnumu beğenmemiştim sonra zamana bıraktım ve doktorun dediği gibi 7 ay da kalem gibi incecik oldu ve şekli tam oturdu.. o zamandan beri çok beğenir oldum. Sen de canını sıkma şuan bekle.. hem düz burunda bence gayet hoş.. fotoğrafın olsaydı keşke bir görseydim..

Son düzenleme:
fotoğrafım var canım buraya yükleyemyorum ama cok beceriksizim .gecen albüm açmıştım bi de yok olmadı heralde resim bpyutu büyük mü geldi nedir ölçüp biçemedim de :(( bi geçen ay o resimleri çektim başka bir tane resim yok biliyor musun?!başkaları oturur fotoğraf ceker (okuyorum arkadaşlardan ) nasıl görünüyor vs diye,yok geçen aydan beri cesaret edemedim.ağla ağla yüzüm de şişti.şimdi de çekemiyorum neden mi olur da çirkin çıkarım resimde diye :( aynada gördüğümle idare ediyorum işte :((( yani anlamıyorum burun estetiğinin güzelleştirmesi lazım,bende öle aman aman bi değişim olmadı....beklentim yüksekti sanırım. :( çok öyle düz diil esracım profilden hafif kavisi var ama öden sanki bir kütük.bir de kaş aram mesele işte.göz pınarımdan sonra direk burun baslar mı ya.eski burunum inceydi bi de! doktor hatta ince olmasına rağmen eski burnum yine de azıcık daha darltmak lazım demişti.anlamıyorum...

bi de benim kaşımın arası şiş diyen arkadaşlarımın resimlerini gördüm de yok yani olamaz böyle bişi.onlar bbenim özellikle de geçen ayki halimi görmeliler!hala daha şiş.mesela çok enteresan kaşların başlangıç noktası burun kanadımla paralelken orantılıyken ,daracık burun kanadıma rağmen yukarda kocaman kaş arası var. :) inanılmaz ya.esskiden biliyorum çünkü kaçımı burun kanadım orantılı hizalardım böyle genişlik aralık olmazdı kaş arasında!

fotoğrafım var canım buraya yükleyemyorum ama cok beceriksizim .gecen albüm açmıştım bi de yok olmadı heralde resim bpyutu büyük mü geldi nedir ölçüp biçemedim de :(( bi geçen ay o resimleri çektim başka bir tane resim yok biliyor musun?!başkaları oturur fotoğraf ceker (okuyorum arkadaşlardan ) nasıl görünüyor vs diye,yok geçen aydan beri cesaret edemedim.ağla ağla yüzüm de şişti.şimdi de çekemiyorum neden mi olur da çirkin çıkarım resimde diye :( aynada gördüğümle idare ediyorum işte :((( yani anlamıyorum burun estetiğinin güzelleştirmesi lazım,bende öle aman aman bi değişim olmadı....beklentim yüksekti sanırım. :( çok öyle düz diil esracım profilden hafif kavisi var ama öden sanki bir kütük.bir de kaş aram mesele işte.göz pınarımdan sonra direk burun baslar mı ya.eski burunum inceydi bi de! doktor hatta ince olmasına rağmen eski burnum yine de azıcık daha darltmak lazım demişti.anlamıyorum...

O nasıl söz öyle, çirkin çıkmak da ne demek.. dediğin gibi beklentin yüksek olmuş olabilir canım.. kendini üzme bu kadar.. kendine bu kadar sıkıntı yapma.. hem her şeyin çözümü var ikinci kez ameliyat olup muhteşem buruna sahip olanlar da var sitede ben biliyorum.. ağlama sakın,ayrıca daha sonra doktorunla hiç görüştün mü merak ettim ne dedi ? bir de doktorun kimdi canım buradan yazmak istemesen bile özel mesajla da yazabilirsin.. ama dediğim gibi bekle biraz daha.. fotoğrafı koymanı çok isterdim görmeden tam bişey de diyemiyorum.. :/

Back