• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

eski yeni $P3160209.webp$1001322_10151660825959501_178506490_n.webp

lovely_lady bende senin gibi korkuyordum simdi keske cok cok önce amelyat olsaymisin diyorum. Korkulacak hic birsey yokmus.

Sahsen bende hic bir aci veya agri olmadi amelyat sonrasi...
Ilk 2 gün tampondan dolayi sonraki 3-4 günde tikaniklik yüzünden nefes almakda zorlandim gece sorun oluyordu. Onun haricinde hic bir skinti olmadi.

Amelyat olali 6 ay oldu 1 aydir tamamen yerine oturdugunu hissediyorum uyusukluk hissi kalmadi. Tahminimden cabuk düzeldi ve hic bir agrisi sancisi olmadi.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, 2. ve 3. fotoğraf ameliyattan bir kaç sene sonra çekildi tam anımsamıyorum, ameliyatın üzerinden çok sene geçti çünkü.. 7. seneme gireceğim (:
sizin burnunuz çok hoşuma gitti 7 sene uzun bir zaman küçük yaşta mı oldunuz birde bence zaten güzelmişsiniz

$18.03.05.webp$18.03.02.webp

Bunlar da benim öncesi / sonrası fotolarım :) Hem burun, hem çene ameliyatı aynı anda oldum. Nasıl olmuş :)
Doktorum Abdülkadir Göksel.

Çok hoşuma gitti ya, maşallah size :)

Hangi şehirde, hastanede yaptrdınız? Bir de iki ameliyat birden ne kadara mal oldu size?

ya nasıl olur amaliyatmı bilmiyorum ama benimde burnumun sol üst tarafında bir yükselti var dokusunda yani ne yapılabilir

Çok hoşuma gitti ya, maşallah size :)

Hangi şehirde, hastanede yaptrdınız? Bir de iki ameliyat birden ne kadara mal oldu size?

Tesekkur ederim. Istanbulda op. dr. Abdulkadir Goksel'e oldum. Ben 1,5 yil once ameliyat oldum. Fiyatlar degismistir. Ben 5500 tl 'ye olmustum.

ben de önce ve sonra fotoğrafımı koyacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum. henüz bi doktorla görüşmedim ama baya heveslendim. harika olmuş burunlarınız. ne kadar değiştirior burun insanı ya.. insanın kendine özgüveni gelir :)

Back