Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben en çok acısından korkuyorum. Ameliyat sonrası çok zoru olmuoyr mu
sizin burnunuz çok hoşuma gitti 7 sene uzun bir zaman küçük yaşta mı oldunuz birde bence zaten güzelmişsinizTeşekkür ederim, 2. ve 3. fotoğraf ameliyattan bir kaç sene sonra çekildi tam anımsamıyorum, ameliyatın üzerinden çok sene geçti çünkü.. 7. seneme gireceğim![]()
sizin burnunuz çok hoşuma gitti 7 sene uzun bir zaman küçük yaşta mı oldunuz birde bence zaten güzelmişsiniz
güzel olmuş güle güle kullan
Merhaba ezgiseli
Bu ameliyat oncesi fotografin sanirim. Sonrasi foton cikmamis. Ben mi goremedim
Eki Görüntüle 747635 Eki Görüntüle 747636
Bunlar da benim öncesi / sonrası fotolarım :) Hem burun, hem çene ameliyatı aynı anda oldum. Nasıl olmuş :)
Doktorum Abdülkadir Göksel.
Eki Görüntüle 747635 Eki Görüntüle 747636
Bunlar da benim öncesi / sonrası fotolarım :) Hem burun, hem çene ameliyatı aynı anda oldum. Nasıl olmuş :)
Doktorum Abdülkadir Göksel.
uuu çok hoş olmuşiki ameliyatı birden olmak cesaret istiyo tabi, ben sadece burun ameliyatyı olmaya bile korkuyorum
![]()
ne kadar güzel olmuş güle güle kullan
cok tsk ederim, bende seninkine bayildim :*
Çok hoşuma gitti ya, maşallah size :)
Hangi şehirde, hastanede yaptrdınız? Bir de iki ameliyat birden ne kadara mal oldu size?
ya nasıl olur amaliyatmı bilmiyorum ama benimde burnumun sol üst tarafında bir yükselti var dokusunda yani ne yapılabilir