merhaba bende yaklaşık 1.5 ay önce estetik oldum..şuan pişmanmıyım bilmiyorum hergün fikrim değişiyor ama hala aynaya baktıgımda işte bu tamamdır diyemiyorum... umarım düzelecek herkes 6 ay 1 yıl beklememi söylüyor.. benim kemikli ve büyük bir burnum vardı şimdi güzel oldu aslında ve doğal duruyor.. fakat burun ucu asimetrik duruyor ve çok gergin burnumu biri yukarı çekiyor gibi ve çok uyuşuk şu ruj sürdükten sonra yedirme hareketini yapamıyorum meselave gülerken gerilıyor önceden gülmek çok yakışırdı bana şuan gülmek bile istemiyorum..hergün dua ediyorum eski gülüşüm geri gelsin diye.. müsait olunca bende foto ekleyeceğim yorumlarınızı bekliyorum herkese sevgilerrrr
tecrübeli arkadaşlar lütfen cevaplamanızı rica ediyorum:
burnun bir tarafının daha şiş olması normal mi..sanki milimetrik olarak burnum bir tarafa daha eğik gibi.24.günüm..ben ameliyat sonrası inanılmaz şiştim ve morardım.daha morluklarım geçeli 3-4 gün oluyor.20 gün sürdü morluklar.cildim maalesef çok hassas olduğundan şişliklerim de geç inecekmiş.ee burnum böyle eğri mi kalacak yani..yadım ediniz lütfeeeeeennn
Bende olcam ins guzel olur
harika görünüyorsun manken gibi
bu resimleri neyle çekiyorsunuz sanırım cep telefonu değil
hatlar çok net ve çok güzel çıkıyor
Bugün 20.gün nasıl olmuş sizce???Eki Görüntüle 743903
çok yakışmış güle güle fotoğraf çektir cnm , saol paylaşımın için :)
çoook tatlı olmuş, sağlıkla sıhatle kullanın. Benim eşim de oldu iki kere. Ben biraz korktum olmadım :)
Bugün 20.gün nasıl olmuş sizce???Eki Görüntüle 743903
viiuuuv süper görünüyorBugün 20.gün nasıl olmuş sizce???Eki Görüntüle 743903
albümüme foto ekledm kızlar yorum yaparsanız sevinirim
bugün bantlarımda çıktı burun deliklerimdeki 2 dikiş hariç:) fotograf yüklemek istiyorum ama malum 25 kuralı
hayırlı olsun canım nasıl memnun musun yani burnundan fotoğraflarını bekliyorum bak bu topikten mesaj sayını doldurabilirsin :))http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/619092-mesajimi-doldurmaya-calisiyorum.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?