Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba benim ameliyatımın üzerinden 1 buçuk yıl geçti. İlk 1 aydan sonra yavaş yavaş oturmaya başlıyor ama oturdukça yani şişlikler indikçe yapılmış olan kavis varsa daha çok ortaya çıkıyor. Bence doktorunuzla bu durumu konuşmalısınız. Tabiki ameliyattan sonra şişme gibi durumlar yüzünden cilt bir süre gergin olabiliyor, sizi tedirgin etmek de istemem tıbbi bir bilgim yok yalnızca kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları tabii ama 1 buçuk ay şişliğin azalıp gerginliğin gitmesi ve yüzünüzün eski haline dönmesi için yeterli bir süre. Gülüşünüzü de etkiliyorsa hala doktorunuzla mutlaka konuşmalısınız.. Umarım iyice oturunca tam istediğiniz gibi olur :)

tecrübeli arkadaşlar lütfen cevaplamanızı rica ediyorum:

burnun bir tarafının daha şiş olması normal mi..sanki milimetrik olarak burnum bir tarafa daha eğik gibi.24.günüm..ben ameliyat sonrası inanılmaz şiştim ve morardım.daha morluklarım geçeli 3-4 gün oluyor.20 gün sürdü morluklar.cildim maalesef çok hassas olduğundan şişliklerim de geç inecekmiş.ee burnum böyle eğri mi kalacak yani..yadım ediniz lütfeeeeeennn

Canım şekli tam otursun şişlikler tamamıyla insin bi ondan sonra yine yamukluk eğrilik vs gözüne çarpan bişey olursa doktorunla görüş.. şuan kafana takma henüz çok taze..şeklin tam oturması için biliyorsun ki 6-7 ay gerek

Son düzenleme:
harika görünüyorsun manken gibi
bu resimleri neyle çekiyorsunuz sanırım cep telefonu değil
hatlar çok net ve çok güzel çıkıyor

çok teşekkür ederim.amatör fotograf çekimi ile ilgileniyorum çep telefonu çekimi değil.faceden indirdim fotoyu aslında görüntü biraz bozuk ama yine belli burun hatları.

bugün bantlarımda çıktı burun deliklerimdeki 2 dikiş hariç:) fotograf yüklemek istiyorum ama malum 25 kuralı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…