Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Size katılıyorum,benim de burnum önden kalın duruyor

Tesekkur ederim
İnşallah 6. Aya kadar duzelicek canım benim ilk zamanlar çok garipti yeni yeni oturuyor hele o uç kismin oturması daha da uzun sürüyormuş

Tesekkur ederim
İnşallah 6. Aya kadar duzelicek canım benim ilk zamanlar çok garipti yeni yeni oturuyor hele o uç kismin oturması daha da uzun sürüyormuş
Benim de uc kısmı toparlanır mi diyorsun yani
Diğer yerlerde ki orantısızliklar kafama takilmiyor, biliyorum ki ödemler indikçe düzelecek.
Fakat iki delik arasında ki sarkiklik çok gözüme batıyor
İnşallah düzelir canim.

Bende burun estetigi düşünüp doktor arayışında olanlardanım Ankara da yaptirmak istiyorum.Fikir verirseniz mutlu olurum kızlar
Canım ben istanbuldayım kendim için doktor arastırırken gördüm Ankara'da olsam düşünürdüm youtube a ilayda oymak burun estetiği yaz cıkar kız sürecini anlatıyor sonucunu ben beğendim o da memnun kalmıs doktorunun adını söylüyor belki sana fikir olur...

Teşekkür ederim,morluk çok az ama ödem fazla,kalın deriliymişim ve çok işlem vardı,okadar çok yorum okudum ki herkes bekleyin diyor.Yorum yapmak İçin erken.
Buda ameliyat sonrası resim.
İyi günler kalkıklık indi mi benimde çok kalkık 40 gün oldu??

Evet kalkıklık indi ama çok az ödem var hala,6 ayda çok değişiyor,merak etmeyin 40 gün çok erken bazen sabah farklı akşam farklı göreceksiniz.Fikir çok değişiyor,sabır işi bu süreç.
Sizin 6 ay oldu mu, burun ucum çok şiş üstelik üstü çok daha ince saçma duruyo ve kalkık yüzüme kısa geldi biraz doktora kalkık olsun dedim ama bu kadar Yapıcağını bilseydim kaldırtmazdım düşük uç daha güzelmiş

Evet 6 ay oldu,merak etmeyin benimde ilk çok kalkık görünüyordu sonra iniyor.Burun ucundaki ödem en geç inen ödemdir,benim şuan burun ucumun sağtarafı indi sol ucu hala sert,ödem orantısız iniyor,bu yüzden başta şeklinde gariplik olur.Kendinizi üzmeyin 6.ayda geçeceğine odaklanın.Yorumlarada kulağınızı kapayın.

Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur psikolojim bozuldu resmen düzelir umarım pek umudum yok ama

Ameliyat olanlara birkaç sorum olacak.
Cevaplarsaniz çok sevinirim.
1. Ödemler indikten sonra burun sırtıniz ve ucunun üst kismi eskisi gibi sert mi yoksa bastırınca çöküyo gibi mi oluyor? Instagram'da videolarda en çok bu karşıma çıkıyor kapalı yöntemde burun sırtı korunur deniyor açıkta da böyle mi? Büyük ihtimalle ameliyatım açık yontemle olacak ama kapalı yontem istersem devlette yaparlar mi?
2. Burun ucu yıllar içinde düşüyor diyorlar bu ne kadar doğru?
3. Her ameliyattan sonra revizyon gerekiyor mu? Yani başarılı bir ameliyatin ömrü var mı?
4. Burnumun sadece kemerini aldırmak istiyorum bunu doktoruma onu bunaltmadan nasıl anlatırım?

Merhaba arkadaşlar, bnm de bir aylık halim. Burnumda hafif bir kemer kaldı. Doktorum geçeceğini söylüyor. Başına aynı durum gelen var mı? Kaçıncı ayda indi veya inmedi?

Eklentiler

• IMG_20190305_200320.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 602
Merhaba arkadaşlar, bnm de bir aylık halim. Burnumda hafif bir kemer kaldı. Doktorum geçeceğini söylüyor. Başına aynı durum gelen var mı? Kaçıncı ayda indi veya inmedi?
Merhabalar 9. ayımdayım, halaa şişlikler inmeye devam ediyor, henüz yolunuz uzun, şişlikler indikçe daha da küçülüp güzelleşecektir burnunuz, endişe etmeyin Geçmiş olsun :)

Ameliyat sonrası 9. Ay gittikçe küçülen değişen bir burnum oluyor

Eklentiler

• FA86F9AF-C78B-4431-8BAC-F1537BC373C4.png
    998 KB · Görüntüleme: 508
  • E4BCCFCC-392E-4C85-AC87-4528D1B6B480.png
    720,8 KB · Görüntüleme: 492
İnşallah öyledirrr kanatlı olması çok moralimi bozuyo zenci burnu gibi oldu aynı
Şişlik gözle görülecek derecede fazla, 6 ay sonra daha farklı bir buruna sahip olacaksınız endişe etmeyin :) geçmiş olsun..

Merhabalar 9. ayımdayım, halaa şişlikler inmeye devam ediyor, henüz yolunuz uzun, şişlikler indikçe daha da küçülüp güzelleşecektir burnunuz, endişe etmeyin Geçmiş olsun :)
İnsallah dediğiniz gibi olur. İkinci haftasında bile cok güzel burunlar görüyorum. Benim neden böyle diye moralim bozulmuyor değil

İnsallah dediğiniz gibi olur. İkinci haftasında bile cok güzel burunlar görüyorum. Benim neden böyle diye moralim bozulmuyor değil
Sizinde ince deri oysakı ama sırtta ki ödem ise iner degılse sırtta kemer kalmıs kotumu degil ama guzel kavısı kaldıracakkennsizmi kavis istemediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…