- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
Çok güzel görünüyor burnun maşallah5 buçuk ay oldu :)
Size katılıyorum,benim de burnum önden kalın duruyorBence estetiklerde tek sıkıntı önden bakınca kemik törpülendiği için düz basık bir görüntü oluşması. Aynısı bende de var benimki niraz daha oturdu ama rahatsız olmuyor değilim daha ince görünsün isterdim. Umarım şişliklerdendir
Tesekkur ederimÇok güzel görünüyor burnun maşallah
Benimse burnumla ilgili sıkıntim düzelmedi
Doktora mesaj attım bugün.
Henüz birşey söylemek için çok erken,altı aylık süreç sonunda değerlendirelim dedi.
Tesekkur ederim seninki de gerçekten çok hoş duruyor şişi inmiş bayaSeninki müthiş zaten canım.
Benim de uc kısmı toparlanır mi diyorsun yaniTesekkur ederim
İnşallah 6. Aya kadar duzelicek canım benim ilk zamanlar çok garipti yeni yeni oturuyor hele o uç kismin oturması daha da uzun sürüyormuş
Canım ben istanbuldayım kendim için doktor arastırırken gördüm Ankara'da olsam düşünürdüm youtube a ilayda oymak burun estetiği yaz cıkar kız sürecini anlatıyor sonucunu ben beğendim o da memnun kalmıs doktorunun adını söylüyor belki sana fikir olur...Bende burun estetigi düşünüp doktor arayışında olanlardanım Ankara da yaptirmak istiyorum.Fikir verirseniz mutlu olurum kızlar
İyi günler kalkıklık indi mi benimde çok kalkık 40 gün oldu??Teşekkür ederim,morluk çok az ama ödem fazla,kalın deriliymişim ve çok işlem vardı,okadar çok yorum okudum ki herkes bekleyin diyor.Yorum yapmak İçin erken.
Buda ameliyat sonrası resim.
Evet kalkıklık indi ama çok az ödem var hala,6 ayda çok değişiyor,merak etmeyin 40 gün çok erken bazen sabah farklı akşam farklı göreceksiniz.Fikir çok değişiyor,sabır işi bu süreç.İyi günler kalkıklık indi mi benimde çok kalkık 40 gün oldu??
Sizin 6 ay oldu mu, burun ucum çok şiş üstelik üstü çok daha ince saçma duruyo ve kalkık yüzüme kısa geldi biraz doktora kalkık olsun dedim ama bu kadar Yapıcağını bilseydim kaldırtmazdım düşük uç daha güzelmişEvet kalkıklık indi ama çok az ödem var hala,6 ayda çok değişiyor,merak etmeyin 40 gün çok erken bazen sabah farklı akşam farklı göreceksiniz.Fikir çok değişiyor,sabır işi bu süreç.
Evet 6 ay oldu,merak etmeyin benimde ilk çok kalkık görünüyordu sonra iniyor.Burun ucundaki ödem en geç inen ödemdir,benim şuan burun ucumun sağtarafı indi sol ucu hala sert,ödem orantısız iniyor,bu yüzden başta şeklinde gariplik olur.Kendinizi üzmeyin 6.ayda geçeceğine odaklanın.Yorumlarada kulağınızı kapayın.Sizin 6 ay oldu mu, burun ucum çok şiş üstelik üstü çok daha ince saçma duruyo ve kalkık yüzüme kısa geldi biraz doktora kalkık olsun dedim ama bu kadar Yapıcağını bilseydim kaldırtmazdım düşük uç daha güzelmiş
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur psikolojim bozuldu resmen düzelir umarım pek umudum yok amaEvet 6 ay oldu,merak etmeyin benimde ilk çok kalkık görünüyordu sonra iniyor.Burun ucundaki ödem en geç inen ödemdir,benim şuan burun ucumun sağtarafı indi sol ucu hala sert,ödem orantısız iniyor,bu yüzden başta şeklinde gariplik olur.Kendinizi üzmeyin 6.ayda geçeceğine odaklanın.Yorumlarada kulağınızı kapayın.
kime oldunuz ameliyat?5 buçuk ay oldu :)
Merhabalar 9. ayımdayım, halaa şişlikler inmeye devam ediyor, henüz yolunuz uzun, şişlikler indikçe daha da küçülüp güzelleşecektir burnunuz, endişe etmeyinMerhaba arkadaşlar, bnm de bir aylık halim. Burnumda hafif bir kemer kaldı. Doktorum geçeceğini söylüyor. Başına aynı durum gelen var mı? Kaçıncı ayda indi veya inmedi?
Geçmiş olsun çok hoş :) Doktorunuz kimdi?Bu da benim 40 günlük sonucum şuan bile çok memnunum.
Şişlik gözle görülecek derecede fazla, 6 ay sonra daha farklı bir buruna sahip olacaksınız endişe etmeyin :) geçmiş olsun..İnşallah öyledirrrkanatlı olması çok moralimi bozuyo zenci burnu gibi oldu aynı
İnsallah dediğiniz gibi olur. İkinci haftasında bile cok güzel burunlar görüyorum. Benim neden böyle diye moralim bozulmuyor değilMerhabalar 9. ayımdayım, halaa şişlikler inmeye devam ediyor, henüz yolunuz uzun, şişlikler indikçe daha da küçülüp güzelleşecektir burnunuz, endişe etmeyinGeçmiş olsun :)
Sizinde ince deri oysakı ama sırtta ki ödem ise iner degılse sırtta kemer kalmıs kotumu degil ama guzel kavısı kaldıracakkennsizmi kavis istemediniz?İnsallah dediğiniz gibi olur. İkinci haftasında bile cok güzel burunlar görüyorum. Benim neden böyle diye moralim bozulmuyor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?