• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

arkadaşlar bir haftadır araştırıyorum yok ya bi doktor bulamadım böyle giderse sadece estetiği çok istemekle kalıcak bu burun la da ölcem :D

arkadaşlar bir haftadır araştırıyorum yok ya bi doktor bulamadım böyle giderse sadece estetiği çok istemekle kalıcak bu burun la da ölcem :D

untimely biz bu işi omuzlayalım gidelim birlikte yaptıralım birbirimize destek olalimmmmmmmmmmmmm

:) ne de güzel söylemişsin canım benim sen nerde yaşıyosun buluşup yaptıralım valla :D

vallahi bak bu işde tek başına zor.ben kafaya koydum Allah nasip ederse inşallah.Batıkentte oturuyorum .özelden msj atamıyorum iletişime geçelim eğer istersen [.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen kuzucum iki korkaktan ne şekil bi cesaret beklenirse artık ama yok ya aslın da bi destekçim olsa koşa koşa giderim :D sen bulabildin mi marifetlisinden bi doktor :))

canım ben bugün volkan tayfurun sitesine girdim.uzunca bi mail yazdım .sıkıntımı anlattım, gün içinde bana telefon yada mail olarak ulaşacaklar. ilk adımı attım sıra sende=)

canım ben bugün volkan tayfurun sitesine girdim.uzunca bi mail yazdım .sıkıntımı anlattım, gün içinde bana telefon yada mail olarak ulaşacaklar. ilk adımı attım sıra sende=)

bende ankara'dayım :) ben bir çok doktorla görüştüm ama emin olamadım 2 hafta sonra ecm estetik'e gidicem ön görüsme iiçin birliktede gidebiliriz istirsen cebecideyim ben :)

bende ankara'dayım :) ben bir çok doktorla görüştüm ama emin olamadım 2 hafta sonra ecm estetik'e gidicem ön görüsme iiçin birliktede gidebiliriz istirsen cebecideyim ben :)

mail adresime face ni yollarsan .burdan buluşup gitmemiz zor olur=)

Back