- 25 Şubat 2017
- 13
- 0
- 1
- 34
Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.
Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.
Doktorunuz kimKizlar 1 bucuk aylik burnum
Umarim degisir yoksa 1 yil sonra tekrar olucam koydm kafama.nefes problemine bende herseyden cok takiyorum.Abla uzulme burnun degisir benimde yamuktu ucu ama bi tarafi sis burnunun benimde oyle orasi inince duzelicek doktora sordum seninkiside ayni. Sadece nefes alamamana takildim
Kay aylik burun gule gule kullaninDr Selcuk Guneyin basarisi
Antalya da dr Yilmaz GeyikDoktorunuz kim
Elleyince anlasiliyo zaten deri ince olunca incecik hissediyosun kalin olunca sert oluyo:) benim kalin mesela. Burun ici dikisleri sen farkinda olmadan dusuyo dusta vsKizlar ameliyat sonrasi herkesten burnun ic dikisleri dusuyormu.yani dusmesi gereken biseymi ve kac aylikken duser acaba ortalama.diger bir sorum beni mazur gorun kalin yada ince derili oldugunuzu nasil anliyorsunuz
Merhaba,Kizlar ameliyat sonrasi herkesten burnun ic dikisleri dusuyormu.yani dusmesi gereken biseymi ve kac aylikken duser acaba ortalama.diger bir sorum beni mazur gorun kalin yada ince derili oldugunuzu nasil anliyorsunuz
merhaba,Kızlar sargılar daha dün açıldı ve durum bu. Bu burun hala büyük bir tek kemer yokolmuş. Kavisten falan eser yok. Çok moralsizim onca acıyı bunun için mi çektim bi ton para verdim
Cidden beğendiniz mi :) inanamıyorum. Doktorum İzmir EKOL KBB hastanesi Halis Ünlümerhaba,
çok çok güzel olmuş tam ıstediğim doğal burun. kime yaptırdınız acaba ?
çok doğal görünüyor . şahsen çok begendim bende böyle bir burun istiyorum. .Keşke İstanbul'da olsaydıCidden beğendiniz mi :) inanamıyorum. Doktorum İzmir EKOL KBB hastanesi Halis Ünlü
Bayıldım şimdiye kadar gördüklerimin en iyisi diyebilirim.masallah eski hali nasıldı eski fotoda koysan karşılaştırma daha iyi olur.Kizlar ben burnumdan coook memnunum Antalyada yasiyanlara Dr. Yilmaz Geyik'i siddetle tavsiye ediyorum tam benim isteklerimin aynisini yapti. Neden bu kadar paylasiyorum diyen olursa ben yaptiricagim zaman Antalyada yasiyanlardan cok fazla geribildirim bulamadim arastiranlara destek ve ornek amacli paylasiyorum.
Boyleydi canim ben ustundeki kemigi kirdirtmadim sadece kaldirmasini istedim bide ucunun biraz sivri olmasini:)Bayıldım şimdiye kadar gördüklerimin en iyisi diyebilirim.masallah eski hali nasıldı eski fotoda koysan karşılaştırma daha iyi olur.
Burun estetiği ameliyatı olalı tam 1 ay olmuş, burnu şiş ve kalkık birinin burnundaki kalkıklık iner mi? Ne zaman iner?
çok güzel olmuş,fındık burun...neden beğenmedin ki....kizlar ya yarin atel cikarilacakti burnumun ustundeki ama.bugun dayanamadim meraktan bi kaldirip baktim karisik duygular icindeyim yorumlarmisiniz burnumu ..buarada ucretsiz devlette yaptirdim asil sebebi nefes alabiomek icin oldum.bu ameliyati ama girmeden ameliyata burnumdaki kemeri duzeltin ve azcik ucununkaldirin lutgen diyenrica ettim ve sonucc.bes kurus para vercek durumda degildim parasiz burun bukadar olurdu galiba:).lutfwn yorumlayin cok merak ediyorum ..sari gibi olan eski hali digeri yeni:)
Sislerin inip kavisin ortaya cikmasi kac ayi buldu.bende bunu sabirsizlikla beeyenlerdenim.2 aylim ameliyatliyim ve kavisim yokBenim burnum tam tersi şiş iken daha düz duruyordu ama şişlik inince kavisi ortaya çıktı.. Arkadasinizin burnu da şiş oldugu icin daha kalkik duruyor anladim kadariyla.. 1 ay cok ama cok erken bir sureç. En az 3 4 ay sonra sisligi daha normal seviyeye gelmis olur.. Ama tabi ki tamamen iyilesme suresi 1 seneyi bulur.. Bu surecde bir seye takilmayip sabirla beklemesi gerek.
Sislerin inip kavisin ortaya cikmasi kac ayi buldu.bende bunu sabirsizlikla beeyenlerdenim.2 aylim ameliyatliyim ve kavisim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?