Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Dr Selcuk Guneyin basarisi

Eklentiler

• IMG_8865.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 1.031
  • IMG_8867.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 989
  • IMG_9282.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 986
  • IMG_9533.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 1.044
  • IMG_9534.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 989
Abla uzulme burnun degisir benimde yamuktu ucu ama bi tarafi sis burnunun benimde oyle orasi inince duzelicek doktora sordum seninkiside ayni. Sadece nefes alamamana takildim
Umarim degisir yoksa 1 yil sonra tekrar olucam koydm kafama.nefes problemine bende herseyden cok takiyorum.

Kizlar ameliyat sonrasi herkesten burnun ic dikisleri dusuyormu.yani dusmesi gereken biseymi ve kac aylikken duser acaba ortalama.diger bir sorum beni mazur gorun kalin yada ince derili oldugunuzu nasil anliyorsunuz

Kizlar ameliyat sonrasi herkesten burnun ic dikisleri dusuyormu.yani dusmesi gereken biseymi ve kac aylikken duser acaba ortalama.diger bir sorum beni mazur gorun kalin yada ince derili oldugunuzu nasil anliyorsunuz
Elleyince anlasiliyo zaten deri ince olunca incecik hissediyosun kalin olunca sert oluyo:) benim kalin mesela. Burun ici dikisleri sen farkinda olmadan dusuyo dusta vs

Merhaba,
Benim dikişlerim üçüncü haftadan sonra düştü. Sanırım 25. gün civarıydı.

Kızlar sargılar daha dün açıldı ve durum bu. Bu burun hala büyük bir tek kemer yokolmuş. Kavisten falan eser yok. Çok moralsizim onca acıyı bunun için mi çektim bi ton para verdim
merhaba,

çok çok güzel olmuş tam ıstediğim doğal burun. kime yaptırdınız acaba ?

Kizlar ben burnumdan coook memnunum Antalyada yasiyanlara Dr. Yilmaz Geyik'i siddetle tavsiye ediyorum tam benim isteklerimin aynisini yapti. Neden bu kadar paylasiyorum diyen olursa ben yaptiricagim zaman Antalyada yasiyanlardan cok fazla geribildirim bulamadim arastiranlara destek ve ornek amacli paylasiyorum.

Eklentiler

• IMG_3932.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 1.019
  • IMG_3983.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 1.017
  • IMG_4091.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 1.024
  • IMG_4157.webp
    9 KB · Görüntüleme: 1.005
kızlar benim yaptıralı 1 yıl 3 ay oldu geçenlerde yiğenim kafasını çarptı ama çok kötü ağrıdı kafayı yiyecektim az daha sadece sağ taraftan kan geldi birazcık ama kırılma falan şekil değişmesi olmadı acaba niye kan geldi ?

Bayıldım şimdiye kadar gördüklerimin en iyisi diyebilirim.masallah eski hali nasıldı eski fotoda koysan karşılaştırma daha iyi olur.

Bayıldım şimdiye kadar gördüklerimin en iyisi diyebilirim.masallah eski hali nasıldı eski fotoda koysan karşılaştırma daha iyi olur.
Boyleydi canim ben ustundeki kemigi kirdirtmadim sadece kaldirmasini istedim bide ucunun biraz sivri olmasini:)

Eklentiler

• IMG_7829.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 1.085
Burun estetiği ameliyatı olalı tam 1 ay olmuş, burnu şiş ve kalkık birinin burnundaki kalkıklık iner mi? Ne zaman iner?

Benim burnum tam tersi şiş iken daha düz duruyordu ama şişlik inince kavisi ortaya çıktı.. Arkadasinizin burnu da şiş oldugu icin daha kalkik duruyor anladim kadariyla.. 1 ay cok ama cok erken bir sureç. En az 3 4 ay sonra sisligi daha normal seviyeye gelmis olur.. Ama tabi ki tamamen iyilesme suresi 1 seneyi bulur.. Bu surecde bir seye takilmayip sabirla beklemesi gerek.

çok güzel olmuş,fındık burun...neden beğenmedin ki....

Sislerin inip kavisin ortaya cikmasi kac ayi buldu.bende bunu sabirsizlikla beeyenlerdenim.2 aylim ameliyatliyim ve kavisim yok

Arkadaşlar lütfen fikrinizi paylaşın.Benim burnumun sağ tarafı normal ama sol tarafında kemik ile kıkırdağın birleştiği yerde burun ucu ile sırtı ayrıymış gibi ufak bir çöküntü var.55 günlük ameliyatlıyım böyle olup düzelen varmı acaba?Çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…