Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

İşaretlediğim yerde bir çöküntü var burun ucunu ayırıyor gibi ve tek taraflı.Hali ile önden bakınca biraz o tarafa göre eğimli duruyor

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-07-19-24-52.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 829
İşaretlediğim yerde bir çöküntü var burun ucunu ayırıyor gibi ve tek taraflı.Hali ile önden bakınca biraz o tarafa göre eğimli duruyor
Burdan belli olmuyor.kbb mi yaptı.plastik cerrah mi.kbb yapınca revizyon çökme çok yaşamıyoruz canım.umarum sana öyle geliyordur.revizyona gerek yoktur

kızlar merhaba
20 gün önce ameliyat oldum bantlarımın çıktığı ilk günden beri burnum sağa doğru eğri ve sol göz pınar hizamda kemik gibi sert bi şişlik var.doktorla görüştüğümde hem eğrilik hem de çıkıntı için masaj önerdi.kemigi takıntı yaptığım için sürekli baskılı masaj yapıyorum ama bu gün sanki sağ tarafımdaki kemik bile oynadı masajımdan dolayı.var mıdır bunları yaşayan ben çıldırmak üzereyim

Resim varsa gönder bakayım

Bennn ben ben aynen hem bi tarafta kemik gibi sislik hemde egrilik vardi suan egrilik gitti ama az biseyde olsa sislik var 3 ay oldu ameliyat olali

kızlaaaaaar benim 14. günüm burun ameliyatı oldum izmir de özel bir hastanede şuan burnumun deliklerinin biri büyük biri küçük henüz çok yeni düzelicek diyorlar da bana hiç düzelicek gibi gelmiyor :/ böyle bir problem yaşayan oldumu hiç nolur bana biri bişiy söylesin doktorumdan randevu aldım haftaya salı gnü tekrar gidicem içim hiç rahat değil

Mrb kizlar imkanı olmayan arkadaşları cankiriya bekleriz Murat gorkem ataman çok başarılı bi Dr. 1 nisanda ameliyatimi kendisi yaptı şimdilik memnunum
Bana murat gorkem hocanın telefonu özelden atabilir misiniz ankaraday

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…