- 9 Mart 2017
- 49
- 13
- 8
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanla bütün aşağı iniyor canimBurun estetiği ameliyatı olalı tam 1 ay olmuş, burnu şiş ve kalkık birinin burnundaki kalkıklık iner mi? Ne zaman iner?
Burdan belli olmuyor.kbb mi yaptı.plastik cerrah mi.kbb yapınca revizyon çökme çok yaşamıyoruz canım.umarum sana öyle geliyordur.revizyona gerek yokturİşaretlediğim yerde bir çöküntü var burun ucunu ayırıyor gibi ve tek taraflı.Hali ile önden bakınca biraz o tarafa göre eğimli duruyor
İşaretlediğim yerde bir çöküntü var burun ucunu ayırıyor gibi ve tek taraflı.Hali ile önden bakınca biraz o tarafa göre eğimli duruyor
Zamanla geçer doktorunu ara bir sor bakalım normal miBana çökme değilde hafif şişlik farkı var gibi geldi.
İNŞALLAH sorunsuz iyleşir plastik cerrahi yaptıBurdan belli olmuyor.kbb mi yaptı.plastik cerrah mi.kbb yapınca revizyon çökme çok yaşamıyoruz canım.umarum sana öyle geliyordur.revizyona gerek yoktur
Burun ucu ile burun kemiği ayrılmış gibi orada küçük bir çöküklük var.Yorumun için tşkederimBana çökme değilde hafif şişlik farkı var gibi geldi.
Görüştüm.Ödemin geçmesini bekle ama çok rahatsızım dersen çok az dolgu yapıp rahatlatırım dediZamanla geçer doktorunu ara bir sor bakalım normal mi
Dolguyla memnun olursun canimGörüştüm.Ödemin geçmesini bekle ama çok rahatsızım dersen çok az dolgu yapıp rahatlatırım dedi
Tskr ederim bende sabirla bekliykrumBu kişiden kişiye degisir canim. Ama beni sorarsan 3 ay doldukdan sonra ortaya çıkti bende..
Resim varsa gönder bakayımkızlar merhaba
20 gün önce ameliyat oldum bantlarımın çıktığı ilk günden beri burnum sağa doğru eğri ve sol göz pınar hizamda kemik gibi sert bi şişlik var.doktorla görüştüğümde hem eğrilik hem de çıkıntı için masaj önerdi.kemigi takıntı yaptığım için sürekli baskılı masaj yapıyorum ama bu gün sanki sağ tarafımdaki kemik bile oynadı masajımdan dolayı.var mıdır bunları yaşayan ben çıldırmak üzereyim
Bennn ben ben aynen hem bi tarafta kemik gibi sislik hemde egrilik vardi suan egrilik gitti ama az biseyde olsa sislik var 3 ay oldu ameliyat olalikızlar merhaba
20 gün önce ameliyat oldum bantlarımın çıktığı ilk günden beri burnum sağa doğru eğri ve sol göz pınar hizamda kemik gibi sert bi şişlik var.doktorla görüştüğümde hem eğrilik hem de çıkıntı için masaj önerdi.kemigi takıntı yaptığım için sürekli baskılı masaj yapıyorum ama bu gün sanki sağ tarafımdaki kemik bile oynadı masajımdan dolayı.var mıdır bunları yaşayan ben çıldırmak üzereyim
prfildeki sizmisiniz çok güzel görünüyor bana da foto yollayabilirmisinizBennn ben ben aynen hem bi tarafta kemik gibi sislik hemde egrilik vardi suan egrilik gitti ama az biseyde olsa sislik var 3 ay oldu ameliyat olali
Evet benim cok tesekkur ederim:) yollarim tabiprfildeki sizmisiniz çok güzel görünüyor bana da foto yollayabilirmisiniz
Bana murat gorkem hocanın telefonu özelden atabilir misiniz ankaradayMrb kizlar imkanı olmayan arkadaşları cankiriya bekleriz Murat gorkem ataman çok başarılı bi Dr. 1 nisanda ameliyatimi kendisi yaptı şimdilik memnunum
Canim bana murat ataman hocanın numarasini varsa verir misunMurat Görkem Ataman ' a oldum ne zman geçer aceba 1 aydır var koku ha bugün ha yarın derken 1 ay oldu