Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar burun estetiği konusunda çok tecrübeli arkadaşlar vardır mutlaka bu sayfada bende 1.5 yıl önce ameliyat oldum öncelikle söylemeliyim ki kesinlikle ameliyat olmayın ne bileyim nefes alamıyorsanız içinden sorunu cozsunler ama estetik işine girmeyin eskiden burnumdan memnun değilim diye buraya girerken şimdi çok mu oyulmuş coker mi diye korkumdan fikir almak için giriyorum yine sürekli aynaya bakıyorum ancak eskiden hafif kemerli önden yamuk burnum vardı şimdi kavisli değişik ama heran bişey olur mu coker mi böyle kalırmı rahatla kullandığım bi burnum var. Estetik burun ameliyatları yasaklanmalı burda teşvik edici konuşulmamali diye düşünüyorum. Çünkü bende burda ki arkadaşların kolaymış olup bitecek gibi yorumlarıyla gaza geldim. Olay hiç öyle değil emin olun. İlk ay hamur gibi sağa sola bile dönmediğiniz yüzünü yıkarken bile şöyle rahatla dokunamadığınz burnunuz oluyor. Şuan 1.5 yıl geçti kesinlikle sanırım kendi burnum gibi de ömür boyu olmiycak. Olmayı düşünenler 1 değil bin kez düşünün. Revizyon olan tecrübeli arkadaşlar var ise çökme nasıl ve ne zaman belli oluyor bana mesaj atarsa çok sevinirim sevgiler

3jamiilaa canim gordugun gibi hala onden yamuk biraz kuculdumu bilmiyorum ama bana hic kuculmemis hic sisleri inmemis gibi geliyo.40 gun oldu hala ayni.hala kemerli gibi kavisi olmayan bi goruntu.dumduz bi burun.yamuklugu soylemiylrum bile.hala nefes alamiyo olmamda cabasi

Burun estetiği ameliyatı olalı tam 1 ay olmuş, burnu şiş ve kalkık birinin burnundaki kalkıklık iner mi? Ne zaman iner?

Burun estetiği ameliyatı olalı tam 1 ay olmuş, burnu şiş ve kalkık birinin burnundaki kalkıklık iner mi? Ne zaman iner?
Özelden resmini atarsan fikir verebilirim sanırım benimde ilginç olan önceleri düzdü şimdi kavisli oldu bende önce sonra resmi atabilirim

Özelden resmini atarsan fikir verebilirim sanırım benimde ilginç olan önceleri düzdü şimdi kavisli oldu bende önce sonra resmi atabilirim
Bu sorunu arkadaşım yaşıyor. Benim fotoğrafım olsa eklerdim. Yani benim merak ettiğim 1 ay sonra dahi şişlik inince burun kalkıklığı iniyor mu? İner mi?

Kızlaaaar ameliyat sonrası süreci diye bir konu açtım az önce orda bi derdimi paylaştım tecrübeli arkadaşlar bana bi akıl veriiin yardııım

Kizlar 1 bucuk aylik burnum

Eklentiler

• IMG_3711.JPG
    36,5 KB · Görüntüleme: 1.082
  • IMG_3727.JPG
    35,6 KB · Görüntüleme: 1.051
  • IMG_3732.JPG
    36,9 KB · Görüntüleme: 1.060
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…