- 19 Şubat 2017
- 64
- 23
- 8
- 44
TeşekkürlerVuhuuuvvv burun güzel olmuşta amaaa dolgu süper olmuş
Çok güzelBuda benım oncesı sonrası uzun kemerlı dusuk ve buyuk bı burnum vardır sımdı tam fındık oldu :)
Ben neden goremiyorum fotolari merak ettimAlbüm oluşturdum. takip ya da izlemeye alırsanız beni görebilirsiniz. 20 civarı fotoğraf var. Ameliyatımı Volkan TAYFUR yaptı.
Merhaba,Ben neden goremiyorum fotolari merak ettim
Herkese merhaba,
Ben de burun estetiği ameliyatı oldum. İki ayımın dolmasına 5 gün var dayanamadım albümümü yeni fotoğraflarla güncelledim. İzlemeye alıp bakabilirsiniz.
TeşekkürlerEski burnuna kıyasla oldukça hoş. İleride daha da iyi olur şişliklerin indikçe
Çok güzel olmus burnunuz güle gule kullanin.bende maalesef sonuclar husranMerhaba,
Soldaki ikona gelip izleye tıklarsanır görebilirsinz.
Abla burnunun son halini atarmisin cok merak ediyorumÇok güzel olmus burnunuz güle gule kullanin.bende maalesef sonuclar husran
Özelden resmini atarsan fikir verebilirim sanırım benimde ilginç olan önceleri düzdü şimdi kavisli oldu bende önce sonra resmi atabilirimBurun estetiği ameliyatı olalı tam 1 ay olmuş, burnu şiş ve kalkık birinin burnundaki kalkıklık iner mi? Ne zaman iner?
Bu sorunu arkadaşım yaşıyor. Benim fotoğrafım olsa eklerdim. Yani benim merak ettiğim 1 ay sonra dahi şişlik inince burun kalkıklığı iniyor mu? İner mi?Özelden resmini atarsan fikir verebilirim sanırım benimde ilginç olan önceleri düzdü şimdi kavisli oldu bende önce sonra resmi atabilirim
Abla uzulme burnun degisir benimde yamuktu ucu ama bi tarafi sis burnunun benimde oyle orasi inince duzelicek doktora sordum seninkiside ayni. Sadece nefes alamamana takildim
Kizlar 1 bucuk aylik burnum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?