• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

17ymis pardon en son gonderdigim fotoya baktim
Valla maşallah diyim ben sizin burnu cok begendim.bundan sonrasi sabirla beklemek dusuyor sanirim hepimize.birde doktorun verdigi masajlari yaparken cok canim yaniyo sizlerdede oyle oluyormu burnuma dokunamiyorum bile burun ucum cok hissiz hatta.off ne cok soru var.iyiki var burasi.daha onceden kayit olmaliydim

Valla maşallah diyim ben sizin burnu cok begendim.bundan sonrasi sabirla beklemek dusuyor sanirim hepimize.birde doktorun verdigi masajlari yaparken cok canim yaniyo sizlerdede oyle oluyormu burnuma dokunamiyorum bile burun ucum cok hissiz hatta.off ne cok soru var.iyiki var burasi.daha onceden kayit olmaliydim
Evet tabikide ama bana doktorum hic masaj yap demedi ben kendim yapiyorum benimde burun ucum hissiz annem nerdeyse 10 yil oldu ameliyat olali bana diyoki daha 2 senedir felan burun ucumu hissediyorum yani bilmiyorum benimki ne zaman iyilesir ama hissiz benimkide

Bu arada ben doktor bulma surecinde cogu doktor bana yok senin burnun kalin derili yok cok degisiklik bekleme felan dedi sonucu goruyosunuz kizlar yani moralinizi bozmayin kalin deriliyseniz bende cok kalin deriliyim cunku

Kizlarr nazar degdi valla yuzume telefon dustu ortasina agriyo suan ust kemigim bisey olmusmudur cok uzuldum ya

Bu arada ben doktor bulma surecinde cogu doktor bana yok senin burnun kalin derili yok cok degisiklik bekleme felan dedi sonucu goruyosunuz kizlar yani moralinizi bozmayin kalin deriliyseniz bende cok kalin deriliyim cunku
Doktorunu ara sor telefon dusmus ya o konu hakkinda. Ve masaj konusunu da mutlaka doktoruna sor masaj vermediyse yapma. Bana da vermedi ve sakin kendin yapayim deme dedi.

Herkese merhaba,
Ben geçtiğimiz Ocak ayında Ankara'da Volkan TAYFUR'a burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırdım. İki işlem de beraber yapıldı. Çok iyi bir iyileşme süreci geçirdim ve burnumun şeklinden çok memnunum. Ameliyatım Bayındır hastanesinde oldu. Hastanede bir gece kaldım bu sırada bakımım çok iyi bir şekilde yapıldı. Ameliyat sonrası burnumda hiç bir ağrı hissetmedim. Hatta ameliyat çıkışı burnumdan az da olsa nefes alabiliyordum. 5. gün tamponlarım çıktı. 14. gün burnumun üstündeki atel alındı. Bir ayım doldu. Ben de bir albüm oluşturdum. Eğer isterseniz beni takibe alıp fotoğraflarımı görebilirsiniz. Ankara'da burun estetiği yaptırmayı düşünenler için Volkan beyi kesinlikle öneriyorum. Sadece cerrahlığı değil aynı zamanda estetik gözü gerçekten çok çok gelişmiş bir doktor. sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Benim bandajlarim ilk acildiginda "amannn allaammmm naptim ben" dedim ve 3 gunde yarabandiyla gezdim,sonra yavas yavas sisler indikce ortaya cikan sekil oldukca tatminkardi...bugun 1.ay kontrolum vardi genel olarak sisliklerim bayaa hafifledi goruntusude gayet guzel hatta o kadar dogal olduki kimse anlamiyor ☺ yalniz burnumun sag kanadinin hemen ustunde nohut gibi bir sislik olustu dr de bu durumdan rahatsiz oldu ve bir igneyle gececegini soyledi ve igneyi yapti...iki hafta sonra tekrar kontrolum var bakalim ne olacak

Benim bandajlarim ilk acildiginda "amannn allaammmm naptim ben" dedim ve 3 gunde yarabandiyla gezdim,sonra yavas yavas sisler indikce ortaya cikan sekil oldukca tatminkardi...bugun 1.ay kontrolum vardi genel olarak sisliklerim bayaa hafifledi goruntusude gayet guzel hatta o kadar dogal olduki kimse anlamiyor ☺ yalniz burnumun sag kanadinin hemen ustunde nohut gibi bir sislik olustu dr de bu durumdan rahatsiz oldu ve bir igneyle gececegini soyledi ve igneyi yapti...iki hafta sonra tekrar kontrolum var bakalim ne olacak
İnanmiyorum oyle bir sislik bende de var nasil bir igne can yakan biseymi burnunuzami batirdi ignegi panik oldum suan

Arkadaslar merhaba ali riza ercocene ameliyat olan var mi bilgi verebilecek olan kendisine ameliyat olmayi dusunuyorum fakat hic bir yerde hasta fotograflarina yada yorumlara ulasamiyorun

İnanmiyorum oyle bir sislik bende de var nasil bir igne can yakan biseymi burnunuzami batirdi ignegi panik oldum suan
Kenacort ampul...evet burnumun uzerine iki ayri yerden ilaci enjekte etti...acimadi desem yalan olur tabiki aciyor sonucta ignedayanilmayacak gibi mi??? degil...bakalim iki hafta icinde etkisini gosterecekmis merakla bekliyorum

Back