- 20 Ağustos 2014
- 98
- 18
- 88
- 31
Peki nekdar ödededin canım özel hastane doktorumu?Ben antalyada oldum canim dr Yilmaz Geyik e
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki nekdar ödededin canım özel hastane doktorumu?Ben antalyada oldum canim dr Yilmaz Geyik e
Ozel hastane canim antalya olimpos hastanesinde oldum 3.500 tl odedim ben ama doktorum kendi ozel muayenesini aciyomus artik orada calismayacakmis fiyati ne olur bilememPeki nekdar ödededin canım özel hastane doktorumu?
7.günü de ne ki :) benim 38. Günüm hala tam nefes alamıyorum cunku burnun içi şişKizlar benim alcim alindi bugun.sonuc dokrorumun hala cok şiş burnun demesine ragmen mukemmel.bugun ameliyatimin 7. Günü.ama hala duzgun nefes alamiyorum normalmi.birde banyo yapabilirim sanirim dimi bunlari sormayi unuttum doktora
Ciddenmi peki nasil temizliycezki serum suyu ile temizlesek olurmu acaba7.günü de ne ki :) benim 38. Günüm hala tam nefes alamıyorum cunku burnun içi şiş
Canım daha çok erken burnun içi şiş normal nefes alamaman. Duş alabilirsin alçın çıktıysa burnuna dikkat ederek. Okyanus suyunu sıkmayı ihmal etme nefes alman için yardımcı olacaktır kulak pamuğu ile çok zorlamadan temizleyebilirsin dikkatli bir şekilde bem öyle yaptım. Ama tabi aklına takılan şeyleri doktoruna arayıp sor bence. Geçmiş olsun canımKizlar benim alcim alindi bugun.sonuc dokrorumun hala cok şiş burnun demesine ragmen mukemmel.bugun ameliyatimin 7. Günü.ama hala duzgun nefes alamiyorum normalmi.birde banyo yapabilirim sanirim dimi bunlari sormayi unuttum doktora
Ücret ne kadardı canım?Öncesini sevmiyorum ama sonrasını seve seve paylaşırım. Ankara'da Nebil Bozdoğan benim doktorum ilk muayene ücretsiz gidin derim ben çok mutlu ve memnunum :)
Çok güzel canım güle güle kullanKizlar 14 gunluk burnum
Cok guzel olmus pazartesiden sonra bende ben koycm bugun 12. Günüm.daha sargidaKizlar 14 gunluk burnum
Canim oyle dusunme daha dun acmissin bende ilk actigimda yamuktu sonra duzeldi simdide ustunde kemik gibi bisey cikti yani hergun degisiyo suan cok sistir seninkideKızlar sargılar daha dün açıldı ve durum bu. Bu burun hala büyük bir tek kemer yokolmuş. Kavisten falan eser yok. Çok moralsizim onca acıyı bunun için mi çektim bi ton para verdim
Burnum çok yüksek ve büyük hala. Ayrıca da uzun. Bu durum düzelir mi gerçekten?Canim oyle dusunme daha dun acmissin bende ilk actigimda yamuktu sonra duzeldi simdide ustunde kemik gibi bisey cikti yani hergun degisiyo suan cok sistir seninkide
Doktor ameliyathanede daha sismemisken fotograf cekmemismi canim? Ama burun ucun cok sis suan belli kesinlikle kuculur oyle kalmazBurnum çok yüksek ve büyük hala. Ayrıca da uzun. Bu durum düzelir mi gerçekten?
Çekmemiş canım. Burun ucum ve burnum çok yüksek hala. Yükseklik gider mi ? Alçalır mı burnumDoktor ameliyathanede daha sismemisken fotograf cekmemismi canim? Ama burun ucun cok sis suan belli kesinlikle kuculur oyle kalmaz
Sizmi istediniz bu kadar kalkik olmasini?Kizlar 14 gunluk burnum