• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Daha cok yenisiniz sislik olmasi normal. Simdiki burnunuz cok yakismis yuzunuze. Gecmis olsun.
Burun sol ve sağ profilden su an çok iyi aslında doktor kemiği oymuş.Fakat burun ucu gördüğünüz gibi çok sis ve biçimsiz.Aslında hala yüzüm bile sis burunda ödem olduğu kesin ama ben ilk gün alçı cikinca bu kadar sis bir burun kimsede görmedim.Yapicak birşey yok Beklicez inmese de böyle kalicak napalim : ) Teşekkürler yorum icin

Burun sol ve sağ profilden su an çok iyi aslında doktor kemiği oymuş.Fakat burun ucu gördüğünüz gibi çok sis ve biçimsiz.Aslında hala yüzüm bile sis burunda ödem olduğu kesin ama ben ilk gün alçı cikinca bu kadar sis bir burun kimsede görmedim.Yapicak birşey yok Beklicez inmese de böyle kalicak napalim : ) Teşekkürler yorum icin
Hayir iner o sislikler ozellikle burun ucunda var suan bendede var o seninkide belli oldugu o oyle kalmicak tabikide en zor gecen odem burun ucundaki zaten

Önce ve sonra.Tersine evrim geçirdim heralde.Bu şişlik inermi ya moralim çok bozuk.Normal degil bu şişlik sanki. Kendimi burda buldum araştırma yaparken.

hocam yönetim sizi atar yakında burdan şimdiden söyleyim. karşı cins üyelerini kabul etmiyo yönetim :)
siz atılmadan ben hemen yazayım. şişlik oluşması normal. göz altlarınız çok şişmiş belli buradan. ama şişlik hemen geçecek bir şey değil malesef. en az 2-3 ay sabırla bekleyin. umarım sağlıklı nefes alabildiğiniz burna kavuşmuşsunuzdur. geçmiş olsun

hocam yönetim sizi atar yakında burdan şimdiden söyleyim. karşı cins üyelerini kabul etmiyo yönetim :)
siz atılmadan ben hemen yazayım. şişlik oluşması normal. göz altlarınız çok şişmiş belli buradan. ama şişlik hemen geçecek bir şey değil malesef. en az 2-3 ay sabırla bekleyin. umarım sağlıklı nefes alabildiğiniz burna kavuşmuşsunuzdur. geçmiş olsun
Hadi ya bilmiyordum.saol.Resimleri kaldırayım ucurulmadan o.zmn.Nerdens silebilirim

Ameliyattan çıkalı 10 gün oldu, bakalım daha inecek ve şişecek mi...(izmir halis ünlü)

Eklentiler

• IMG_5986.JPG
    IMG_5986.JPG
    44,2 KB · Görüntüleme: 1.076
  • IMG_5988.JPG
    IMG_5988.JPG
    54 KB · Görüntüleme: 1.099
Ameliyattan çıkalı 10 gün oldu, bakalım daha inecek ve şişecek mi...(izmir halis ünlü)
Merhaba öncelikle merak ettiğim bir durum var çünkü benim burnumda tam olarak sizinki gibi. Eski hali burnumun sırt kısmı, yani burun ucundan yukarısı önden inceydi şuan ise baya bir geniş sizinde öyle görünüyor bu durum şişliklerden mi kaynaklanıyor yoksa artık burnumuz böyle mi ben çok taktım bunu kafaya yandan gayet güzel burnum ama önden genişledi bunun sebebini bilen var mı ve geçer mi

İnanmiyorum oyle bir sislik bende de var nasil bir igne can yakan biseymi burnunuzami batirdi ignegi panik oldum suan
Bende de öyle bir şişlik var iki tarafta da hemde bende iki hafta önce doktora gittim ama hiç böyle birşeyden bahsetmedi bende kendi kendine ineceğini düşündüm inmeyecek mi ki kendi kendine neden doktor iğne yapsın ki yoksa zamana bırakır

6 AYLIK burnum ve öncesi

Eklentiler

• IMG_1431.JPG
    IMG_1431.JPG
    18,9 KB · Görüntüleme: 919
  • IMG_7191.JPG
    IMG_7191.JPG
    48,3 KB · Görüntüleme: 945
Hayırlı olsun çok güzel olmuş. İlk aylarda bu kadar ince miydi burnunuz sonradan mı inceldi. Benimde böyle incelir mi diye merak ediyorum da

Herkese merhaba,
Ben de burun estetiği ameliyatı oldum. İki ayımın dolmasına 5 gün var dayanamadım albümümü yeni fotoğraflarla güncelledim. İzlemeye alıp bakabilirsiniz.

Back