Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gun gectikce degisiyo 21. Gunum felan galiba
Beni gercekten cok mutlu ettiniz ne dicegimi bilemiyorum❤Masallah gördüğüm en güzel sonuclardan bir tanesi estetikli bir burun ancak bu kadar dogal ve aynı zamanda güzel durur...
Kıme oldunuzBeni gercekten cok mutlu ettiniz ne dicegimi bilemiyorum❤
Antalyada oldum olimpos hastanesinde dr yilmaz geyik eKıme oldunuz
o burun ucu ödemi bi geçsin nefis görünür burun harbiden olmuş yani :)Gun gectikce degisiyo 21. Gunum felan galiba
Cok tesekkur ederim canim❤o burun ucu ödemi bi geçsin nefis görünür burun harbiden olmuş yani :)
cok begndim hangi şehrde yaptınız ve ücretini merak ettm buarada tek cenede ben olan kişi oldugumu znndeiyodum
Güle güle kullan canım geçmiş olsun burnun çok güzel görünüyor5 aylık burnum:) sağ tarafım hala daha şiş
çok teşekkürler:)5 aylık burnum:) sağ tarafım hala daha şiş
peki klinigin adını biliyonuzmuMerhaba siteye uzun zamandır girmediğim içi mesajı yeni gördüm kusura bakma lütfen... İstanbulda oldum ben ama 10 sene gecti üstünden suan ki fiyatlari bilmiyorum malesef..
Birşey sormak istiyorum. Derin kalın deri miydi?Benim 18inci gunum umarim kalkiklik iner kizlar cevremdeki herkes cok kalkik diyo moralim bozuldu
EvetBirşey sormak istiyorum. Derin kalın deri miydi?
Önce ve sonra.Tersine evrim geçirdim heralde.Bu şişlik inermi ya moralim çok bozuk.Normal degil bu şişlik sanki. Kendimi burda buldum araştırma yaparken.
BlÖnceki burnunuzda ne vardı ki.. normal görünüyormuş.
Daha cok yenisiniz sislik olmasi normal. Simdiki burnunuz cok yakismis yuzunuze. Gecmis olsun.Bl
Bir sıkıntı oldu mecbur kaldım ameliyata.Cok detay vermiyim.Normaldi zaten.Bugun alçı çıktı bu haldeyim.Doktor şişlik olduğunu ineceğini söylüyor ama benim pek ümidim yok açıkçası.Görüntü ortada işte.Ne yapacağımi bilmiyorum inan