- 22 Ocak 2015
- 34
- 4
- 18
- 34
burnunuzun şişlikleri inince kalkık olan burnunuz iyice oturur.Kizlar 14 gunluk burnum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burnunuzun şişlikleri inince kalkık olan burnunuz iyice oturur.Kizlar 14 gunluk burnum
Hayir ama kotu mu gozukuyorSizmi istediniz bu kadar kalkik olmasini?
Bende merak ediyorum daha yeniburnunuzun şişlikleri inince kalkık olan burnunuz iyice oturur.
Bayagi kalkik geldi bana. Oturur zamanla sanirimHayir ama kotu mu gozukuyor
Bu hali bile guzel bence.moral bozmak yok.benimde yarin sargim alincak ve foto koycm aksam oncesi sonrasi diye eminim daha cok sistir ve inecektir.ama yukrda arkadasin 14 gunluk burnu gayet iyi durjyo.benim oyle durmuycagi kesinKızlar sargılar daha dün açıldı ve durum bu. Bu burun hala büyük bir tek kemer yokolmuş. Kavisten falan eser yok. Çok moralsizim onca acıyı bunun için mi çektim bi ton para verdim
Kizlar niye oyle diyosunuz ya benim ilk acildigi zaman yamuktu sizinde duzelir guzel olur kesin eminim bunaBu hali bile guzel bence.moral bozmak yok.benimde yarin sargim alincak ve foto koycm aksam oncesi sonrasi diye eminim daha cok sistir ve inecektir.ama yukrda arkadasin 14 gunluk burnu gayet iyi durjyo.benim oyle durmuycagi kesin
Arkadaslar buyrun 14. Günüm.bantlarim bugun cikti.sol tarafa dogru ucu yamuk ve kavisi olmayan bol bol da şiş bir burun tabi ki panik yok doktorum cok şiş burnun inecek ve kaviside masajla sen vericeksin zaten zamanla sisler inince ortaya cikacak dedi.masaj verdi bol bol ama heyecandan nasil masaj yapicagimi bile unuttum inanin
Arkadaşlar burunu temizlemek için yani kuruyan akıntı ve kanlar için önce yumuşatma yapmalısınız doktorunuz verdiği bir krem olmalı reçetenizde size hangisini verdiyse o kremi kulak çubuğuna batırıp burnunuz iteleyin sürün hafif yavaşça çekin bir kaç kez sürün bırakın daha sonra iki iç dört ay gibi bir süreden sonra onları temizlemeniz gerek ben bunu halen yapıyorum iki sene oldu halen farklı bir temizlik şekli yapmıyorum küpe alıyorum elime iyice steril bir hale getiriyorum ama bu bildiğiniz küpe değil ucunuzun olan demirli bir küpe olmalı elinizle o demiri düz bir çubuk haline getirin ve hafifçe burna sokun nazik nazik kabukları çekin soymaya çalışın neler çıkıcak içinden neler Kolay gelsinCiddenmi peki nasil temizliycezki serum suyu ile temizlesek olurmu acaba
Yamukluk gider canim aynen benimde saga dogru burun ucum yamuktu gecti suanda benimde bi tarafi sis hala
Benimkide cok kalkik doktorum iner dedi ama bilmiyorumKızlar bir arkadaşım üç gün önce burun ameliyatı oldu. Şu anda burnu çok kalkık ve bu yüzden çok üzülüyoruz. Doktor böyle kalmaz, iner diyor ama doğru mu söylüyor? Bu kalkıklık gerçekten iner mi? İnerse kaç günde iner? Burnu ameliyattan önce çok düşüktü ve kalın deriliydi. Tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.
Canım parmağınla yapma bence yani olur mu olur genişler ben iki sene oldu. Hiç. Dokunmadım bunu sallantılı küpelerin ucuyla yap ucunu düzelt ve iyice temizle flaş ışığıyla yap zaten şuan senin aşırı kabuklanma akıntı kan vs vardır onları iyice temizler ben halen o şekilde temizleriö çok sertlerse zorlama krem sür kulak çubuğuylaKizlar size bisey sorucam benim simdi kacinci gunum bilmiyorum 18 felandir galiba ben dayanmiyorum burnumu temizliyorum surekli hatta bi kac kere parmagimla felan da yaptim burun deliklerim genisler mi bisey olurmu yani
Sagol canim dogru diyosunCanım parmağınla yapma bence yani olur mu olur genişler ben iki sene oldu. Hiç. Dokunmadım bunu sallantılı küpelerin ucuyla yap ucunu düzelt ve iyice temizle flaş ışığıyla yap zaten şuan senin aşırı kabuklanma akıntı kan vs vardır onları iyice temizler ben halen o şekilde temizleriö çok sertlerse zorlama krem sür kulak çubuğuyla
Bir aylık ve üç aylık fotolar kalkiklik iniyor kızlar endişe etmeyinEki Görüntüle 1956885
Kac gun oldu ameliyat olaliYamukluk gider canim aynen benimde saga dogru burun ucum yamuktu gecti suanda benimde bi tarafi sis hala
17ymis pardon en son gonderdigim fotoya baktimKac gun oldu ameliyat olali