Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

:18::18::18::18: iyice tırstım şimdi :18::18::18::18:
şu kemikleride ne diye veriyorlarki insanın psiklolojisini bozmaktan başka bişey değil yani

Selamlar bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı

bana burun kemklerimi veren olmadı bi arkadasdan duymuştum öyle bişi ama doktorumdan istemeye utandım valla :) ama verselerdi cok mühime geçerdi :)2 yıl yasamısım ben onla az mı :)

bana burun kemklerimi veren olmadı bi arkadasdan duymuştum öyle bişi ama doktorumdan istemeye utandım valla :) ama verselerdi cok mühime geçerdi :)26 yıl yasamısım ben onla az mı :)

keşke benim burnum böyle olsaydı hiç yaptırmayı düşünmezdim tabi benimkiyle kıyaslıyorum ben:)))

Akhlys burun kökünde de çok şişlik oldu mu ( bide daha erken düzelmesi için bişey yapamıyor muyuz

yanılmıyorsam doktorunuz burun ucunuza hiç dokunmamış yani zaten burun ucunuz güzel o yüzden doktorunuz biraz bizi yanıltabilir .

Resim koymak mesele değil.Bunu bir süre sonra kaldırın dememeli kimse.Bunun için albüme koyup istesiğiniz zaman kaldırmak veya özel albüm şeklinde yaparak sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlamak daha sağlıklı.

Son düzenleme:
ameliyat olalı 3 ay olacak.06.03.2013 de ameliyat oldum.ilk zamanlarda kocaman ve çok kalkık bir burnum vardı.hala ada çok az kalkık.ama yorumları okuyunca ve internette araştırma yapınca daha beklemem lazımmış sonuç almam için..eylüle kadar bekleyeceğim.sağ taraftaki çökme düzelmezse revizyon olacağım. çünkü sağ tarafımın üst tarafında çökme oldu.ama zaman geçtikçe düzeliyo sanki.çok psikolojim bozuldu ilk zamanlar hep bölemi kalacak diye,dışarı çıkmak dahi istemiyodum..bu iş sabır işi sadece.

ağrım sızım olmadı hiç.sadece sıcak ve soğuk havalarda burnumda sertleşme oluyor.sizlerde de oluyormu sertleşme.sanki mandal sıkıştırıyolar. hiç.soğuk havalarda çok sızladı ama yeniydi ameliyhatım ozamanlar.benim bünye çok hassas.3 ay olacak hala şişlik var.ve çok morardım ben.doktor bile şaşırdı.20 güne geçti morluklarım.göz altımda hiç morluk olmayan ben şimdi morluk kremi kullanıyorum.ameliyat bütün dengemi bozdu.sivilcelendim burnumda dahi.bünyem çok zor atıyo şişliği ödemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…