• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar aranızda benim gibi olan varmı.gecen sene burnumdan et ve kemik aldırdım nefes problemimden dolayı.ancak daha sona burnumda çok küçük kemer oluştu ve yine aynı nefes şikayetlerim var.özellikle yan yatınca nefes alamıyorum.kemer törpületen varmı içinizde

kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim

bana yollaya bilirmisin bu sitede acamiyim hiç bişey yapamıyorum deli olucam :D

banada yollaya bilirmisin, mesaj kotam dlmadığı için fotoğrafları göremiyorum burda malesef :(

$2.webp

ilki öncesi 2. ve 3. resim 9 günlük burnumn resmi..

gün itibariyle nerdeyse 1 ay oldu ameliyat olalı çok ama çok rahat bi ameliyat geçirdim şişlik morluk ağrı sızı olmadı çok şükür:)

senin burnunda çok güzel olmuş =) çok beğendim. güle güle kullan .nerede ve hangi doktora ameliyat oldun ?

bende burun ameliyatı olmak istiyorum ankaradayım ve iyi bi doktor bulmaya çalışıyorum msjımı okuyan diğer arkadaşlarda bana yardımcı olabilirlermi ?

şimdiden teşekkürler

hepinizin burnu cok basarili olmus kizlar, nazar degmesin, güle güle kullanin:)
bende olmak icin sabirsizlaniyorum ama korkmuyorum da degil, ya sekli hosuma gitmezse, yakismazsa yüzüme diye cok korkuyorum.

Birde resimlerde sunu farkettim, genelde burun kücülünce, otomatikmen daha genc gösteriyor insan, ayrica daha önce ince görünen dudaklar, birden daha dolgun görünüyor insanin gözüne. Bir burun yüzü ne kadar cok degistirebiliyor gercekten de...

Darisi basima insallah:1:

Back