Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim
bana yollaya bilirmisin bu sitede acamiyim hiç bişey yapamıyorum deli olucam![]()
banada yollaya bilirmisin, mesaj kotam dlmadığı için fotoğrafları göremiyorum burda malesef![]()
fotoğrafınız harikaaa ameliyatınızı kim yaptı acaba
sanada geçmiş olsun gerçekten bambaşka bir insan olmuşsun gözlerin ifaden herşeyin çok hoş olmuş.bir burun nelere kadir :)
burunun harika olmus benimde pazar gunu randevum var kendisinde ama cokda emin dildim hic yaptigi estetiklerin resimleri yok piyasada seninkini gördüm cok rahatladim sanirim artik eminimTSKLER
EsraLorin burnuşun çok güzel olmuş :)
banada yollaya bilirmisin, mesaj kotam dlmadığı için fotoğrafları göremiyorum burda malesef![]()
bnde istiyorm o linkiiii ama sitede yeniyiimm nasıl yapıcm
işte bu mükemmel böyle bir burun ucunu bu şekle getirmek bence gerçekten profesyonel işi, bize böyle değişimler gerekiyor doktorunuzu tebrik ederim
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim
bana yollaya bilirmisin bu sitede acamiyim hiç bişey yapamıyorum deli olucam![]()
sitenin ismi nedir acaba? bana da yollayabilirmisiniz??
Gerçekten çok şanslısın, burnun çok güzel olmuş
işte bu mükemmel böyle bir burun ucunu bu şekle getirmek bence gerçekten profesyonel işi, bize böyle değişimler gerekiyor doktorunuzu tebrik ederim
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
gün itibariyle nerdeyse 1 ay oldu ameliyat olalı çok ama çok rahat bi ameliyat geçirdim şişlik morluk ağrı sızı olmadı çok şükür:)
Eki Görüntüle 698834 Eki Görüntüle 698832 Eki Görüntüle 698833
kızımın 3. Ay kontrolü, doktorumuz barış çakır. Mutluyuz, huzurluyuz :)
Eki Görüntüle 711021
ilke ameliyatımdan sonra ve revizyonumdan sonra aynı açıdan çekilmiş bir foto ekledim arkadaşlar..