Buda benim oncesi sonrasi fotom
Doktorum esabil eker (ankara)
Gozlerinin guzeligi ortaya cikmis gule gule kulan gzl olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda benim oncesi sonrasi fotom
Doktorum esabil eker (ankara)
Merhaba. Özel hastanenin ve doktorun ismini öğrenebilirmiyim?Devlet hastanesinde 2.200 civari cikiyor 2 ay gun atabiliyor ozelde istersen ayni doktor 3.500 e yapiyor
KBB ne demek,anlatabilirmisiniz lütfen?Benim doktorum da KBB uzmani buna takilmayin ve revizyonlarini yaptigi cok ünlü plastik cerrahlar var görseniz şok olursunuz. Ucuz ameliyat bence her zaman risk tasiyor ben bunu yasadigim icin söylüyorum. Özelden de burnumu ne hale getirdiklerini yollayabilirim. Su an cok memnunum bilmeyen asla revizyon diyemez burnuma ve son derece dogal duruyor. Tabi tercih sizin cok iyi arastirmalisiniz.
Kulak Burun Boğaz doktoru yani.KBB ne demek,anlatabilirmisiniz lütfen?
Bu kadar basit çok teşekkür ederimKulak Burun Boğaz doktoru yani.
MUHTEŞEM bende işte böyle burun istiyorum,çok doğal ve güzel. Hangi doktora yaptırdınız?3.5 ay oldu
MUHTEŞEM bende işte böyle burun istiyorum,çok doğal ve güzel. Hangi doktora yaptırdınız?
Anlamazlar tabi,çok doğal görünüyor.Ayy teşekkür ederim kimse fark etmiyo estetik olduğunu dr.yusuf can a oldum ben ameliyat
Pek çok yorum yok forumda doktor hakkında,var olan da hepsi olumsuz.Ayy teşekkür ederim kimse fark etmiyo estetik olduğunu dr.yusuf can a oldum ben ameliyat
Pek çok yorum yok forumda doktor hakkında,var olan da hepsi olumsuz.
nerde ve kime ameliyat oldunuz?kızlar 6 ayım bitti. Karar sizin yorum sizin. yorumlarınızı bekliyorummmmm
Yaa umarım öyle olur.. teşekkür ederimMerhaba burnun cok guzel olmus . Ilk bir ay ortalama sekli ucuncu ay ise buyuk oranda belli olur.•muhtemelen burun ucun dokundugunda sertir.bekle biraz daha sabirli ol . Bu hali bile cok narin gorunuyor.
Çok güzel olmuş canım doğal ve güzel3.5 ay oldu
Arkadaslar burnum 1 aylik Istanbul da Tamer Haliloglu na yaptirdim kendisi cok ilgili tecrubeli harika bir doktor .