Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin dr yaptığı burunlar şahane ancak 6000 diyor fiyatı arttirmis1. Ayimi tamamlamis bulunuyorum sizlerle de paylasmak istedim odemin yarisini attim sanirim
ben hiç resim görmedim malesef ki? siz kime oldunuz pekiSizin dr yaptığı burunlar şahane ancak 6000 diyor fiyatı arttirmis
ben hiç resim görmedim malesef ki? siz kime oldunuz peki
Ben karar veremedim henüz Burak beyin yaptığı burunlar çok güzel fotodaki bayanın doktoru ancak fiyat artmış vazgeçtim ondanben hiç resim görmedim malesef ki? siz kime oldunuz peki
çok güzel olmuş. doktorunuz kim?1. Ayimi tamamlamis bulunuyorum sizlerle de paylasmak istedim odemin yarisini attim sanirim
Fiyatini arttiracagini duymustum biraz fazla bir zam olmus, ama degecegini dusunuyorum hic bir pismanligim yokSizin dr yaptığı burunlar şahane ancak 6000 diyor fiyatı arttirmis
Resit burak kayançok güzel olmuş. doktorunuz kim?
izmirde ve balıkesirde kimlerle görüşmüştünüz acabaMaalesef ankara da ben başka Dr bilmiyorum.izmir de 2 ayrı doktora ve balikesirde başka bir dr muayene olmuştum .ankarada esabil bey e de bikere muayene oldum ve dr esabil beye karar verdim .
devlet has. olsa 80 tl ye burun estetiği cok ilginç. burda devlet has. 2000 tl fiyt verdi bana ki yapamam begenmezsin gibi güvensiz konuştuAbim olur kendisi Şaka bi yana Devlet olduğu için böyle fiyat tabi.
Merhabalar, ben de 10 gün önce Celalettın Sever hocaya ameliyat oldum, 8.günde burun üstündeki bantlarım alındı. 2. gün ise doktor bey burun tamponumu aldı, en cok bundan korkuyordum ama abartmısım biraz cok mutluyum, cok dogal görünüyorEki Görüntüle 1899357
Arkadaslar burnum 1 aylik Istanbul da Tamer Haliloglu na yaptirdim kendisi cok ilgili tecrubeli harika bir doktor .
cok güzel fiyat ne kdrBuda benim oncesi sonrasi fotom
Doktorum esabil eker (ankara)
İnanılmaz güzel bir değişim olmuş.Buda benim oncesi sonrasi fotom
Doktorum esabil eker (ankara)
Evet aynen cok cabuk toparlandim ince deriliymisim cok morarmisti ciger gibiydi 3 gune toparlandim saolun begenmenize sevindim cok moral oluyor guzel seyler duymakİnanılmaz güzel bir değişim olmuş.
Bir de masallah çabuk iyileşmişsiniz.
Sanki yeni konu açmıştınız ameliyatımı oldum diye.
Tekrar geçmiş olsun.