Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafın var mı merak ettim.
bende merak ettim.nekadar kotu.olanilirki
bence gayet guzel cok hafif yamukl7k var hic belli bile degil bilmiyorum begendim ben boyle burnum olsa bayilirdimNormalde daha da kötü bu fotoğrafta güzel bile sayılır burnuma her baktığımda acı çekiyorum
Canım bende Nihat Kayayı takip ediyorum, seninde fotoprafını instagramda görüp beğenmiştim.. Burnun şuan çok şiş, ama Allahtan ameliyattan sonraki halini biliyorsun ve öyle olacağına eminsin:)Kızlar bandaj bugün çıktı. Yüzümde gözümde şişlik morluk hiç olamamıştı ama burnum şişmiş doktorumdan ameliyat sonrası gidişattan çok memnunum ama bir an önce insin istiyorum şişler resimleri de ekledim
bence gayet guzel cok hafif yamukl7k var hic belli bile degil bilmiyorum begendim ben boyle burnum olsa bayilirdim
Burnumda ki şişlikten yakındım ama bandaj cuma çıktı hergün gözle görülür inme oluyor çok şükür sabırla bekliyorum :))) yüzümde hiç şişlik olmadı morarmadı. Milleti görüyorum şaşırıyorum zAten onların neden morarıyor şişiyor diyeCanım bende Nihat Kayayı takip ediyorum, seninde fotoprafını instagramda görüp beğenmiştim.. Burnun şuan çok şiş, ama Allahtan ameliyattan sonraki halini biliyorsun ve öyle olacağına eminsin:)
Ameliyat sonrası çok yüzünde gözünde şişlik oldumu canım? Nihat kaya piezo yöntemi kullandığından morluk şişlik çok olmuyo diyorlar doğrrımu?
guzel olmis canim kaca yaptirdin peki ozelde.iMerhaba arkadaşlar bu da benim öncesi sonrasi fotolarım. Ameliyat olalı 15 gün oldu burnum hala çok şiş .biran önce inse çok iyi olacak ama zaman lazım .Eki Görüntüle 1895372 Eki Görüntüle 1895373 Eki Görüntüle 1895374 Eki Görüntüle 1895375 Eki Görüntüle 1895376
kime oldunuzMerhaba arkadaşlar bu da benim öncesi sonrasi fotolarım. Ameliyat olalı 15 gün oldu burnum hala çok şiş .biran önce inse çok iyi olacak ama zaman lazım .Eki Görüntüle 1895372 Eki Görüntüle 1895373 Eki Görüntüle 1895374 Eki Görüntüle 1895375 Eki Görüntüle 1895376
tamer şakrak ın instagram profilini baştan aşağı inceledim evet bazı hastalarında bu yamukluk benim de dikkatimi çekti.Normalde daha da kötü bu fotoğrafta güzel bile sayılır burnuma her baktığımda acı çekiyorum
doktorunz kim acabaçok teşekkür ederim canım, doktorumun ofisi veya herhangi bir hastanede kaydı yok, hastane kiralıyor. Özel bir hastanede oldum fiyatın içindeydi hastane masrafı 4 bin liraya oldum toplam da
Ankara'da tavsiye edeceğiniz başka bi dr varmiAnkara da oldum.dr esabil eker yaptı ameliyatımi özelde oldum 3500 lira .
Maalesef ankara da ben başka Dr bilmiyorum.izmir de 2 ayrı doktora ve balikesirde başka bir dr muayene olmuştum .ankarada esabil bey e de bikere muayene oldum ve dr esabil beye karar verdim .Ankara'da tavsiye edeceğiniz başka bi dr varmi
Reşit burak kayan :)doktorunz kim acaba
tamm teşekkürlerMaalesef ankara da ben başka Dr bilmiyorum.izmir de 2 ayrı doktora ve balikesirde başka bir dr muayene olmuştum .ankarada esabil bey e de bikere muayene oldum ve dr esabil beye karar verdim .
cok güzel olmus1. Ayimi tamamlamis bulunuyorum sizlerle de paylasmak istedim odemin yarisini attim sanirim