• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Eklentiler

• IMG_8087.JPG
    IMG_8087.JPG
    35,9 KB · Görüntüleme: 755
Normalde daha da kötü bu fotoğrafta güzel bile sayılır :( burnuma her baktığımda acı çekiyorum

Eklentiler

• IMG_8087.JPG
    IMG_8087.JPG
    35,9 KB · Görüntüleme: 803
Kızlar bandaj bugün çıktı. Yüzümde gözümde şişlik morluk hiç olamamıştı ama burnum şişmiş :KK43: doktorumdan ameliyat sonrası gidişattan çok memnunum ama bir an önce insin istiyorum şişler resimleri de ekledim
Canım bende Nihat Kayayı takip ediyorum, seninde fotoprafını instagramda görüp beğenmiştim.. Burnun şuan çok şiş, ama Allahtan ameliyattan sonraki halini biliyorsun ve öyle olacağına eminsin:)
Ameliyat sonrası çok yüzünde gözünde şişlik oldumu canım? Nihat kaya piezo yöntemi kullandığından morluk şişlik çok olmuyo diyorlar doğrrımu?

Canım bende Nihat Kayayı takip ediyorum, seninde fotoprafını instagramda görüp beğenmiştim.. Burnun şuan çok şiş, ama Allahtan ameliyattan sonraki halini biliyorsun ve öyle olacağına eminsin:)
Ameliyat sonrası çok yüzünde gözünde şişlik oldumu canım? Nihat kaya piezo yöntemi kullandığından morluk şişlik çok olmuyo diyorlar doğrrımu?
Burnumda ki şişlikten yakındım ama bandaj cuma çıktı hergün gözle görülür inme oluyor çok şükür sabırla bekliyorum :))) yüzümde hiç şişlik olmadı morarmadı. Milleti görüyorum şaşırıyorum zAten onların neden morarıyor şişiyor diye

Merhaba arkadaşlar bu da benim öncesi sonrasi fotolarım. Ameliyat olalı 15 gün oldu burnum hala çok şiş .biran önce inse çok iyi olacak ama zaman lazım .
20160701_202825.jpg
20.jpg
20161006_172420.jpg
20161005_130829.jpg
20161005_123138.jpg

Ankara'da tavsiye edeceğiniz başka bi dr varmi
Maalesef ankara da ben başka Dr bilmiyorum.izmir de 2 ayrı doktora ve balikesirde başka bir dr muayene olmuştum .ankarada esabil bey e de bikere muayene oldum ve dr esabil beye karar verdim .

Back