- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede burnun çok güzel olmuşEki Görüntüle 1908806 Eki Görüntüle 1908807 Eki Görüntüle 1908806 Merhaba arkadaşlar bende ameliyta olalı bir ay oldu ama sanki çkk memnun deilm şeklinden burun ucum çok şiş görünüyor umarım iner kendi burnum bundan daha küçüktü. İçten S şeklinde kırıktı mecbur kalmasam olmazdm sanırım
ameliyatinizi kime oldunuz acaba
dr emre ilhana olmus ve cok güzel olmus :) güle güle kullanameliyatinizi kime oldunuz acaba
ameliyatinizi kime oldunuz acabaBen olan bircok kisiyle konustum canim yaklasik 4-5 arkadasim da en az nefes olayi icin 1-2 ay sabretmemiz gerektigini soyluyo bende ayni durumdayim. Cok gecmis olsun
evet gercekten cok guzel olmus ama.bn ankarada bi doktr ariorum bilen varsa bilgilendirrse cok sevinirimdr emre ilhana olmus ve cok güzel olmus :) güle güle kullan
cevrenizde ona ameliyat olan biri varmi yada siz oldunuzmudr esabil eker mesela ankarada
hic
cevrenizde ona ameliyat olan biri varmi yada siz oldunuzmu
Ne kadar ücret verdin pekiBen Ankara da oldum ardaşlar doktorumun özel muaynhnesine gittim Acıbadem de ameliyat yaptı
dr emre ilhana olmus ve cok güzel olmus :) güle güle kullan
kaca yaptrdin bi foto gonderrbilirmisjn doktorun kimdi acabaBen Ankara da oldum ardaşlar doktorumun özel muaynhnesine gittim Acıbadem de ameliyat yaptı
kaca yaptrdin bi foto gonderrbilirmisjn doktorun kimdi acaba[/QUO
kaca yaptrdin bi foto gonderrbilirmisjn doktorun kimdi acaba
canım şuan fotoğraf yüklenmedi neden anlamadım ama bi kaç yazışma öncesinde yüklemiştim ordan bakabilirsinkaca yaptrdin bi foto gonderrbilirmisjn doktorun kimdi acaba
evet simdi gordum bnce cok guzel olmus kime yaptrdinizcanım şuan fotoğraf yüklenmedi neden anlamadım ama bi kaç yazışma öncesinde yüklemiştim ordan bakabilirsin
ve tabiki ucreti ne kadar:)evet simdi gordum bnce cok guzel olmus kime yaptrdiniz
Canım doktorum yücel demir. Sanırım ameliyatın zorluğuna göre fiyat değişiyor. Görüşme yapabilirsin çok tatlı güler yüzlü isteklerini güzelce dinleyip yardımcı olabilcek bi doktoe. Sonrasındada çok ilgileniyor sık sık kontrle çağırıyor ve onun dışındada istediğin zaman arayıp gidebilirsin:)) park oran ofislerinde kendi ofisi:)ve tabiki ucreti ne kadar:)