• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canım doktorum yücel demir. Sanırım ameliyatın zorluğuna göre fiyat değişiyor. Görüşme yapabilirsin çok tatlı güler yüzlü isteklerini güzelce dinleyip yardımcı olcak bir doktor. Sonrasındada çok ilgileniyor sık sık kontrle çağırıyor ve onun dışındada istediğin zaman arayıp gidebilirsin:)) park oran ofislerinde kendi ofisi:)

Bir iki insan burun ucumla ilgili şişmi hala çok etli ve sivri duruyor gibi yapımca moralim bozulmuştu ama şişler indikce daha çok şekilleniyor burnum ve çok beğenmeye başladım dahada iyi olcaktır:) doktorumun güven vermesi ve sabırla bana bazı şeyleri anlatmasıda motive etti :) şuan burnum çok daha iyi şişler iniyor :) iyi ki olmuşum diyorum:)) etrafımızdaki kimseyi takmamak gerekiyormuş. Doktorunuz iyise ona güvenin:)))

cok te
Bir iki insan burun ucumla ilgili şişmi hala çok etli ve sivri duruyor gibi yapımca moralim bozulmuştu ama şişler indikce daha çok şekilleniyor burnum ve çok beğenmeye başladım dahada iyi olcaktır:) doktorumun güven vermesi ve sabırla bana bazı şeyleri anlatmasıda motive etti :) şuan burnum çok daha iyi şişler iniyor :) iyi ki olmuşum diyorum:)) etrafımızdaki kimseyi takmamak gerekiyormuş. Doktorunuz iyise ona güvenin:)))
sekkurederim yardimci oldugun icin canim fiyati nekadar ortalama bide ilk gorusmede ucret aliomu

cok te

sekkurederim yardimci oldugun icin canim fiyati nekadar ortalama bide ilk gorusmede ucret aliomu
Canım ilk görüşmeye ben 1 yıl önce gitmiştim almadı die hatırlıyorum 2. Gittiğimde zaten kaydım vardı ameliat tarihi belli olacaktı o zamanda almadı. 7 bin civarında ortalama ameliat ücreti

Ben 17 sinde ameliyat olcam kızlar ankarada çok tedirginim inşallah olanlar gibi bende memnun kalırım

ile ilgilş hiç fotoğraf göremiyorum siz bakabildiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram hesabında etiketlenenlerde var bi fotoğraf bende görmedim ama olumlu yorum çok okudum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su baslikta sohbetlerin arasinda fotograf bulmak ne zor:işsiz:
Buna bir care bulunmasi lazim. Paylasanlar doktor ismiyle paylassa ve fiyat sorulari ozelden yapilsa ne guzel olur. Bizler de foto gormek icin kili kirk yarmak zorund kalmayiz.:110:

Ankara _dr.esabil eker

Eklentiler

• photostudio_1479193688874.png
    photostudio_1479193688874.png
    455,8 KB · Görüntüleme: 969
Benim oncesi sonrasi yapmam icin erken sadece sonrasini koydum bugun 7.gunum hala kanamam var normal mi kızlar lutfen cevap verin.

Eklentiler

• QQk7Py.jpg
    QQk7Py.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 769
Bende esabil bey e ameliyat oldum korkacak bisey yok kan pihtilasmasi kurumasi cok normal tampon varsa elleme temislene tampon cikarken hepsi tamponla birlikte cikar zaten
Kanamada eger pempemsi renkteyse cok normal ama eger koyu kan akiyosa ve coksa doktora gitmen sart

Back