• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

ben sünger gibi bir şeyle yıkıyorum yüzümü kabuklanmalar gitsin diye.. sivilceler var çok fazla birde yağlanma sabah kalktığımda falan yağdan parlıyor yüzüm seninde öylemi ?
Benim normalde de yağlı extra bi yağlanma yok şuan için cildimde ama benim ameliyatım kapalıydı sanırım yağlanma daha çok açıklarda oluyor :)

Ya ben cevap almaya çalışıyorum henüz geri dönmedi.Resimlerimi gönderdim inceledi cok uygunsun estetik olmaya dedi ama henüz fiyat vermedi bekliyorum.Birde kapalı burun ameliyatı mı?Açık burun ameliyat mı yaptı ?
Merhaba Hakan Bey'e ameliyat oldunuz mu?

Ay Allahım tam benim derdimden biriyle ilk gorusmede ayy nerelisiniz karadenizli misiniz cok benziyosunuz burnunuzdan belli muhabbetinden kurtulmak istiyorum ne kadar patavatsizlar var be yeter :KK34::KK34: burnum duser mi sirti coker mi endisesi bende zaten tavan yapmis durumda Allah korusun oyle bisey olsa hayata kuserim heralde bide uc ay evden cikmayi dusunmuyorum morluk sislik vesaire yuzunden bide bi darbe alirim endisesi beni yer bitirir utanmasam odama kimseyi sokmam oyle bisey hahahahahah
Merhaba ameliyat oldunuz mu? Hakan beyi araştırıyorum ben de.

Cnm çok tsk ederim. Doktor beye doğal bir burun istediğimi söyledim yok söyle olsun böyle olsun denedim yüzüme yakışan kesinlikle kalkik ve oyuk olmayan bir burun olsun dedim. Şişlikler indikce tam istediğim gibi bir burun olduğunu anlıyorum. Bu arada doktorumuz sormustunuz Dr. Hakan Gence
Merhaba Birce fotonu paylaşabilir misin rica etsem? Ben de Hakan bey ile görüştüm karar aşamasındayım

Kızlar burun ameliyatı oldum. 2 gün sonra doktor alçı ve tamponları çıkardı. Bu normal mi? :KK34:

Kızlar bandaj bugün çıktı. Yüzümde gözümde şişlik morluk hiç olamamıştı ama burnum şişmiş :( doktorumdan ameliyat sonrası gidişattan çok memnunum ama bir an önce insin istiyorum şişler resimleri de ekledim

Eklentiler

• IMG_2150.PNG
    IMG_2150.PNG
    191,2 KB · Görüntüleme: 910
  • IMG_2652.JPG
    IMG_2652.JPG
    27,8 KB · Görüntüleme: 882
Kızlar bandaj bugün çıktı. Yüzümde gözümde şişlik morluk hiç olamamıştı ama burnum şişmiş :KK43: doktorumdan ameliyat sonrası gidişattan çok memnunum ama bir an önce insin istiyorum şişler resimleri de ekledim

Maşallah canım çok güzel Allah acil şifalar versin. Açık teknik mi kapalı mı?

Back