• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar İzmir de Fahri Mola yada Ufuk Bilkaya ameliyat olan varmıııı :) acil yardım karar veremiyorum kime yaptırsam

Voleybolcu olan sizmiydiniz hocanın sitesinde çekilmiş yanlışmı hatırlıyorum çok güzel olmuş estetik demeye bin şahit lazım maalesef ben bu kadar yakınımda olan bu dr görmedim hayatımı karartan dr ameliyat oldum
Evet voleybolcu olan benim çok teşekkür ederim Gürcan bey sayesinde doğal tam istedigim gibi bir buruna sahip oldum bu doktor işi biraz şans işi siz memnun kalmadınız mı zor bir durum gerçekten :(

Evet voleybolcu olan benim çok teşekkür ederim Gürcan bey sayesinde doğal tam istedigim gibi bir buruna sahip oldum bu doktor işi biraz şans işi siz memnun kalmadınız mı zor bir durum gerçekten :KK43:
Memnun kalmamaya razıydım burnumu yamulttu şeklini tamamen bozdu dediğiniz gibi şans işi revizyonu beklıyorum seneye olacam şimdiden görüşüyorum

Uzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi ve sonunda oldu. Artık ben kameralardan değil kameralar benden korkacak. "aa bunda burnum kötü çıkmış bi fotoğraf daha çekelim" demeyeceğim. 24. Günümdeyim ama şimdiden bile burnumun bu halini çok sevdim eminim oturdukça daha da güzel olacak. Benim hayallerimi gerçekleştiren doktorum Ankara'da Esabil Eker. Çok şükür ameliyat ve sonrası da korktuğum gibi geçmedi ağrısız,morarma azıcık. Umarım herkes istediği burna sahip olur Aklınızda soru olursa mesaj atın seve seve yardımcı olurum. Uzun yazdım kbakmayın ama araştırmamda bu site çok yardımcı oldu tabi arkadaşlarımda olduğu için canlı canlı görerek gittim ama bu site çok faydalı umarım sizde aradığınız doktoru bulursunuz :)

Çok beğendim çok güzel olmuş burnun. Fiyat ne kadar istedi peki? Şehir dışından mı gittin yoksa Ankara'da mı yaşıyorsun?

Sonrası fotoğrafı 8.gün

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 1.740
dr. Yusuf can Hocama sonsuz teşekkürler ... muhteşem bir burun oldu hem sağlık hemde görsel açıdan çok memnunum

Eklentiler

• 13450699_920892391354983_4319921393673280917_n.jpg
    13450699_920892391354983_4319921393673280917_n.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 1.365
Arkadaşlar,burun estetiği için ameliyathaneye girerken ne giyiyor sunuz ,tamamen mi soyuyorlar,belden yukarı mı soyuyorlar?

teşekkürler,acaba yüzüme buz maskelerini nereden bulabilirim?

Eczanelerde göz bandı şeklinde satılanlar var ben hastaneden çıkınca onlarla rahat etmiştim jel şeklindeydi. Jel olanlardan almanı tavsiye ederim normal buz çok tahriş ediyor yüzü çünkü

Back