Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim 1,5 ay oldu henüzKaç aylik cnm geçmiş olsun
Voleybolcu olan sizmiydiniz hocanın sitesinde çekilmiş yanlışmı hatırlıyorum çok güzel olmuş estetik demeye bin şahit lazım maalesef ben bu kadar yakınımda olan bu dr görmedim hayatımı karartan dr ameliyat oldumÇok teşekkür ederim 1,5 ay oldu henüz
Evet voleybolcu olan benim çok teşekkür ederim Gürcan bey sayesinde doğal tam istedigim gibi bir buruna sahip oldum bu doktor işi biraz şans işi siz memnun kalmadınız mı zor bir durum gerçektenVoleybolcu olan sizmiydiniz hocanın sitesinde çekilmiş yanlışmı hatırlıyorum çok güzel olmuş estetik demeye bin şahit lazım maalesef ben bu kadar yakınımda olan bu dr görmedim hayatımı karartan dr ameliyat oldum
Memnun kalmamaya razıydım burnumu yamulttu şeklini tamamen bozdu dediğiniz gibi şans işi revizyonu beklıyorum seneye olacam şimdiden görüşüyorumEvet voleybolcu olan benim çok teşekkür ederim Gürcan bey sayesinde doğal tam istedigim gibi bir buruna sahip oldum bu doktor işi biraz şans işi siz memnun kalmadınız mı zor bir durum gerçekten
İnşallah bu sefer dilediğiniz gibi bir buruna sahip olursunuzMemnun kalmamaya razıydım burnumu yamulttu şeklini tamamen bozdu dediğiniz gibi şans işi revizyonu beklıyorum seneye olacam şimdiden görüşüyorum
Ankara eğitim araştırma hastanesinde Gürcan Aslan'a ameliyat oldum :)
Çok teşekkürler. Hayır sadece burun ameliyati oldum. Ama bir burun insanın yüz hatlarını bu kadar etkileyebilir :)Çok güzel olmuş ömürlük olsun
Dikkatimi çekti çene esteteiğide oldunuz mu? Babamı öyle geldi
Uzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi ve sonunda oldu. Artık ben kameralardan değil kameralar benden korkacak. "aa bunda burnum kötü çıkmış bi fotoğraf daha çekelim" demeyeceğim. 24. Günümdeyim ama şimdiden bile burnumun bu halini çok sevdim eminim oturdukça daha da güzel olacak. Benim hayallerimi gerçekleştiren doktorum Ankara'da Esabil Eker. Çok şükür ameliyat ve sonrası da korktuğum gibi geçmedi ağrısız,morarma azıcık. Umarım herkes istediği burna sahip olur Aklınızda soru olursa mesaj atın seve seve yardımcı olurum. Uzun yazdım kbakmayın ama araştırmamda bu site çok yardımcı oldu tabi arkadaşlarımda olduğu için canlı canlı görerek gittim ama bu site çok faydalı umarım sizde aradığınız doktoru bulursunuz :)
Çok teşekkürler. Ankarada yaşıyorum ama şehir dışında okuduğum için git gel yaptım. Alçı çıkana kadar 15 gün kalıp geri gittim. 1500e yakın masrafım oldu.Çok beğendim çok güzel olmuş burnun. Fiyat ne kadar istedi peki? Şehir dışından mı gittin yoksa Ankara'da mı yaşıyorsun?
Arkadaşlar,burun estetiği için ameliyathaneye girerken ne giyiyor sunuz ,tamamen mi soyuyorlar,belden yukarı mı soyuyorlar?
merhaba bende revizyon yaptiracagim.kikirdak alindi mi ve kime yaptirdiniz acabarevizyon tam 1 ay 1 gün :) Eki Görüntüle 1839535
fiyati nedirSEDAT TATAR CANIM DOKTORUM
teşekkürler,acaba yüzüme buz maskelerini nereden bulabilirim?Sütyen falan çıkartıyorsunuz. Sadece külot kalıyor üzerine de ameliyat önlüğü giyiyorsunuz
teşekkürler,acaba yüzüme buz maskelerini nereden bulabilirim?