• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar burun konusunda biraz takıntılıyım. Bide zamanında burnumda çatlamıştı iyice taktım.
Resim eklesemde siz objeksif olarak estetiğe ihtiyacım varmı SÖYLESENİZ ?:)

Nereye ne sayfası açacagımizi sana sormak zorunda değiliz bu 1.si kaldı ki bu sayfa öncesi ve sonrası paylaşım sayfasiysa Merve de öncesi ve sonrası fotoğrafını paylaşır geçer bu 2.si! 3.süne gelirsek mervenin 9 aylık burnuyla benim 17 günlük burnum arasında dağlar kadar fark var ki onun burnunu sergileyecek bişeyi kalmamış çok istiyosa albüm açar bu da 3.süydü. Ayrıca bana yorum yapmak zorunda değilsin ki zaten. Ben burda öncesi ve sonrası konunun adı gibi paylaşımımı yapıyorken konunun ortasına kendi kalkık burnunu paylaşmasına gerek yok iken seninde ordan söylediğin gibi mahalle ağzıyla atlamana gerek yok. Herkesin derdi başından aşkın sende işine bakmalısın MINELI !!! Haa bu arada benim kinim nefretim burnuma yansımış da senin neyin çenene yansımış acaba.
Burnun kalkık olması demek güzel olduğu anlamına gelmiyor ki bence burunda ancak belli belirsiz bi kavis hoş durabilir açıkcası üzüntünüzü okumadan önce ben sizin burnunuzu daha doğal ve güzel bulmuştum geçmiş olsun

Kizlar ameliyat olali 5 gun oldu tamponlarim halen cikmadi. geceden beri kanama basladi. 5 dkda bi kaniyor. Böyle bişey basina gelen oldu mu ne yapmak lazim

Benim 6.gun cikti tamponlarim burun altinda ogune kadar gazli bez vardi temizleyip tekrar yenisini yapistiriyordum sizinti seklinde kanadi tampon ciktiktan sonra kanamam bitti.

Kizlar ameliyat olali 5 gun oldu tamponlarim halen cikmadi. geceden beri kanama basladi. 5 dkda bi kaniyor. Böyle bişey basina gelen oldu mu ne yapmak lazim
Ben yaşadım aynısını birinci haftada kabuklu yemiş yedim ve kılcal damarim çatlamış tekrar tampon koymayı düşündüler istemedim allahtan gece gittik ve hastahanede tampon yoktu burnuma ilaçlı bi bez koydular buz beklettiler yarım saatte durdu çok gecmis olsun

Ben yaşadım aynısını birinci haftada kabuklu yemiş yedim ve kılcal damarim çatlamış tekrar tampon koymayı düşündüler istemedim allahtan gece gittik ve hastahanede tampon yoktu burnuma ilaçlı bi bez koydular buz beklettiler yarım saatte durdu çok gecmis olsun
Cok şükür suan durdu rahatladim çok teşekkür ederim sanada paylasimin için ☺☺

10. Gundeyimburun deligimin biri asagida biri yukarida tamponu cikarttigimdan beri . Duzelir mi cevabinizi bekliyorum. Burun Tam oturana kadar beklemek ne kadar zor biseymis insanin gercekten psikilojisi alt üst oluyo .

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 765
Back