- 7 Ocak 2015
- 57
- 5
- 36
- 34
Canım çok güzel olmuş kime yaptırdınSONRAM ONCEM :d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok güzel olmuş kime yaptırdınSONRAM ONCEM :d
ne kadar ödedin acaba?Ankara eğitim araştırma hastanesinde Gürcan Aslan'a ameliyat oldum :)
Ankara eğitim araştırma hastanesinde Gürcan Aslan'a ameliyat oldum :)
Burnun kalkık olması demek güzel olduğu anlamına gelmiyor ki bence burunda ancak belli belirsiz bi kavis hoş durabilir açıkcası üzüntünüzü okumadan önce ben sizin burnunuzu daha doğal ve güzel bulmuştum geçmiş olsunNereye ne sayfası açacagımizi sana sormak zorunda değiliz bu 1.si kaldı ki bu sayfa öncesi ve sonrası paylaşım sayfasiysa Merve de öncesi ve sonrası fotoğrafını paylaşır geçer bu 2.si! 3.süne gelirsek mervenin 9 aylık burnuyla benim 17 günlük burnum arasında dağlar kadar fark var ki onun burnunu sergileyecek bişeyi kalmamış çok istiyosa albüm açar bu da 3.süydü. Ayrıca bana yorum yapmak zorunda değilsin ki zaten. Ben burda öncesi ve sonrası konunun adı gibi paylaşımımı yapıyorken konunun ortasına kendi kalkık burnunu paylaşmasına gerek yok iken seninde ordan söylediğin gibi mahalle ağzıyla atlamana gerek yok. Herkesin derdi başından aşkın sende işine bakmalısın MINELI !!! Haa bu arada benim kinim nefretim burnuma yansımış da senin neyin çenene yansımış acaba.
Aynı şeyi yazmışız:)Ben de aynı fikirdeyim kavisli burun güzel gelmiyor gözüme çok hafif belli belirsiz kavis bazı yüz tiplerine yakisabiliyor sadece. Burun ucu kalkıkligi da 90 dereceden bir tik üst olmalı yani hafif kalkık
Arkadaşlar bu neBen reklam yapan bir geri zekalıyım !
Ben yaşadım aynısını birinci haftada kabuklu yemiş yedim ve kılcal damarim çatlamış tekrar tampon koymayı düşündüler istemedim allahtan gece gittik ve hastahanede tampon yoktu burnuma ilaçlı bi bez koydular buz beklettiler yarım saatte durdu çok gecmis olsunKizlar ameliyat olali 5 gun oldu tamponlarim halen cikmadi. geceden beri kanama basladi. 5 dkda bi kaniyor. Böyle bişey basina gelen oldu mu ne yapmak lazim
Cok şükür suan durdu rahatladim çok teşekkür ederim sanada paylasimin için ☺☺Ben yaşadım aynısını birinci haftada kabuklu yemiş yedim ve kılcal damarim çatlamış tekrar tampon koymayı düşündüler istemedim allahtan gece gittik ve hastahanede tampon yoktu burnuma ilaçlı bi bez koydular buz beklettiler yarım saatte durdu çok gecmis olsun
Arkadaşlar bu ne
Benim 2 ay oldu canim ancak indi burun ici ve disi sisliklerBurun icindeki ödem kaç güne iniyor ? Burun icim baya bir sis ve nefes alamıyorum
Tesekkur ederim canim bekliyecegiz o zaman. Suan iyi nefes alabiliyosan problem yok. Nefes almak şu asamada cok sıkıntılı.Benim 2 ay oldu canim ancak indi burun ici ve disi sislikler