- 19 Ekim 2015
- 12
- 8
- 36
- 34
Kızlar devlet hastanesinde ameliyat olanlar yol masrafıyla birlikte 500 tl falan demiş. Ben Niğde Devlet hastanesindeki doktor Fatih Kılıç'la görüştüm. 2500 tl hastane alcak o parayı dedi. İki taksite bölüyorlar bildiğim kadarıyla dedi. Yüzüme bile bakmadı. Başını kaldırmadı masadan. Haliyle bir daha gitmedim ben de. Şuan için sizin deneyimleriniz sonucu aklımda 4 doktor oluştu.
1. Sedat TATAR (Kayseri araştırma hastanesi)
2. M.Görkem ATAMAN (Çankırı devlet hastanesi)
3. Evren AYDIN (Mersin Toros devlet hastanesi)
4. Esabil EKER (Ankara Sincan devlet hastanesi)
Bu doktorlara ameliyat olan arkadaşların burunlarını çok beğendim. Yalnız 1 Eylül'de göreve başlayacağım. O sürece kadar ameliyat olup iyileşebilir miyim acaba? Bir de taksit imkanı var mı bilen? Özellerde oluyor galiba. Bi arkadaşım Kayseri'de özel bir hastanede 1000 liraya ameliyat oldu. Hem de taksitlere böldürdü. Doktor tanıdıktı ama bana söylenen fiyatla arasında çok fark var üstelik ben devlet hastanesiyle görüştüm. Kafalar karışık. :/
1. Sedat TATAR (Kayseri araştırma hastanesi)
2. M.Görkem ATAMAN (Çankırı devlet hastanesi)
3. Evren AYDIN (Mersin Toros devlet hastanesi)
4. Esabil EKER (Ankara Sincan devlet hastanesi)
Bu doktorlara ameliyat olan arkadaşların burunlarını çok beğendim. Yalnız 1 Eylül'de göreve başlayacağım. O sürece kadar ameliyat olup iyileşebilir miyim acaba? Bir de taksit imkanı var mı bilen? Özellerde oluyor galiba. Bi arkadaşım Kayseri'de özel bir hastanede 1000 liraya ameliyat oldu. Hem de taksitlere böldürdü. Doktor tanıdıktı ama bana söylenen fiyatla arasında çok fark var üstelik ben devlet hastanesiyle görüştüm. Kafalar karışık. :/