- 26 Nisan 2016
- 58
- 35
- 18
Ben çok beğendim delikleriniz eşit dimi? İlk başlarda eşitlik problemi yaşadınız mı? :)Benimde 4.ayim şişliklerim iniyoo yasasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok beğendim delikleriniz eşit dimi? İlk başlarda eşitlik problemi yaşadınız mı? :)Benimde 4.ayim şişliklerim iniyoo yasasin
Tesekkur ederim :) delikler ilk ay esitti sonra esit olmamaya basladi ama suan yine esitlendiBen çok beğendim delikleriniz eşit dimi? İlk başlarda eşitlik problemi yaşadınız mı? :)
çok teşekkür ederim:) kayseri devlet hastanesi sedat tatar doktorumNerde ameliyat oldunuz ve fiyatı neydi. Harika ötesi olmuş
Ayni olmuyor kesinlikleKızlar size bir şey sormak istiyorum. Ameliyattan önce doktorun photoshopta yaptığı fotoğrafla yaptığı burun aynı oluyor mu ? Siz ne yaşadınız bu konuda ?
Canim durumundan biraz bahsedermisin nasil olmua enfeksiyon suan domuz gibiyim ve sol taraf sis hic inmiyor doktoruma gidemiyorum acaba diyorim enfeksiyon mu oldu belirtileri nelerdiDoğal değil aslında canım iç dikişlerim enfeksiyon olduğu için ödemlerim inmedi bi türlü. Doktorum 6. Ay da revizyon yapıcak
Canim durumundan biraz bahsedermisin nasil olmua enfeksiyon suan domuz gibiyim ve sol taraf sis hic inmiyor doktoruma gidemiyorum acaba diyorim enfeksiyon mu oldu belirtileri nelerdi
Bence kesinlikle aynı olmuyor ben tasarımı hiç beğenmedim doğal hali daha guzell duruyorKızlar size bir şey sormak istiyorum. Ameliyattan önce doktorun photoshopta yaptığı fotoğrafla yaptığı burun aynı oluyor mu ? Siz ne yaşadınız bu konuda ?
hiç aynı olmuyor dr ameliyatta ne yapacagına karar veriyor genelde burunun durumu göremedikleri için çok kötü burnunuz yoksa yaptırmayın sonradan gelen pişmanlık hayatınızı karartıyor kemeri bile mumla arıyorsunuz yaptıracaksanızda çok çok ıyı dr bulun yoksa hiç yaptırıpta benim gibi psikolojik tedavi görmeyinKizlar merhaba yeniyim bende burda ve fikrinize ihtiyacım var. Istanbul haseki hastanesinde estetik olan varmi hic?
kuusra bakmayın arkadasa cevap yazacaktım yanlış olduhiç aynı olmuyor dr ameliyatta ne yapacagına karar veriyor genelde burunun durumu göremedikleri için çok kötü burnunuz yoksa yaptırmayın sonradan gelen pişmanlık hayatınızı karartıyor kemeri bile mumla arıyorsunuz yaptıracaksanızda çok çok ıyı dr bulun yoksa hiç yaptırıpta benim gibi psikolojik tedavi görmeyin
hiç aynı olmuyor dr ameliyatta ne yapacagına karar veriyor genelde burunun durumu göremedikleri için çok kötü burnunuz yoksa yaptırmayın sonradan gelen pişmanlık hayatınızı karartıyor kemeri bile mumla arıyorsunuz yaptıracaksanızda çok çok ıyı dr bulun yoksa hiç yaptırıpta benim gibi psikolojik tedavi görmeyinKızlar size bir şey sormak istiyorum. Ameliyattan önce doktorun photoshopta yaptığı fotoğrafla yaptığı burun aynı oluyor mu ? Siz ne yaşadınız bu konuda ?
hiç aynı olmuyor dr ameliyatta ne yapacagına karar veriyor genelde burunun durumu göremedikleri için çok kötü burnunuz yoksa yaptırmayın sonradan gelen pişmanlık hayatınızı karartıyor kemeri bile mumla arıyorsunuz yaptıracaksanızda çok çok ıyı dr bulun yoksa hiç yaptırıpta benim gibi psikolojik tedavi görmeyin
aycan kayıkçıoğluna oldum olmaz olaydımBenim burnumda hem et hem kemik eğriliği var. Doktoru da buldum Yusuf Can Bey. Kendisine güveniyorum ama tabi ki 21 senedir bu burunla yaşıyorum kolay olmayacak değişmek o korkutuyor beni. Siz kime olmuştunuz ?
Kaç aylik cnm geçmiş olsunAnkara eğitim araştırma hastanesinde Gürcan Aslan'a ameliyat oldum :)