• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ameliyattan önce doktorun photoshopta yaptığı fotoğrafla yaptığı burun aynı oluyor mu ? Siz ne yaşadınız bu konuda ?

Arkadaşlar merhaba ben perşembe günü burun ameliyatı oldum önceki burnumda burun deliklerim hiç görünmezdi yandan ve ben o görüntüyü cok seviyordum şimdi alçıda ve yandan baktığım Zaman burun deliklerim Kocaman görünüyor sizce düzelme olur mu kafam çok karışık daha cok erken endişelenmek icin ama elimde degil

Doğal değil aslında canım iç dikişlerim enfeksiyon olduğu için ödemlerim inmedi bi türlü. Doktorum 6. Ay da revizyon yapıcak :KK49:
Canim durumundan biraz bahsedermisin nasil olmua enfeksiyon suan domuz gibiyim ve sol taraf sis hic inmiyor doktoruma gidemiyorum acaba diyorim enfeksiyon mu oldu belirtileri nelerdi

11 haziranda ameliyat oldum bugün alçı ve dikişler alındı, 11 günlük bir buruun

Eklentiler

• IMG_3072.JPG
    IMG_3072.JPG
    41,8 KB · Görüntüleme: 1.143
Canim durumundan biraz bahsedermisin nasil olmua enfeksiyon suan domuz gibiyim ve sol taraf sis hic inmiyor doktoruma gidemiyorum acaba diyorim enfeksiyon mu oldu belirtileri nelerdi

Canım mesajını şimdi gördüm. Ben martta ameliyat oldum normal de 1 ayda ödemlerim inmesi gerekiyoken sol tarafta sivilce gibi bi beze fark ettim tıkalıydı zaten aynada baktığımda içinde beyaz Bişey duruyordu 3. Ay da doktora gittim enfeksiyon kaptığını, yaptığı burunu beğenmediği için de eylül de gel bi daha yapalım dedi. Bakalım zamanın gelmesini bekliyorum. Ama sen sen ol ne olursa olsun doktorunla irtibatı hiç koparma herşeyi sor ara sürekli kontrole git. Sonuçta aynı şeyleri bi daha yaşıyoruz insanın canını o sıkıyo. Gelmiş geçmiş olsun.

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ameliyattan önce doktorun photoshopta yaptığı fotoğrafla yaptığı burun aynı oluyor mu ? Siz ne yaşadınız bu konuda ?
Bence kesinlikle aynı olmuyor ben tasarımı hiç beğenmedim doğal hali daha guzell duruyor

Kizlar merhaba yeniyim bende burda ve fikrinize ihtiyacım var. Istanbul haseki hastanesinde estetik olan varmi hic?
hiç aynı olmuyor dr ameliyatta ne yapacagına karar veriyor genelde burunun durumu göremedikleri için çok kötü burnunuz yoksa yaptırmayın sonradan gelen pişmanlık hayatınızı karartıyor kemeri bile mumla arıyorsunuz yaptıracaksanızda çok çok ıyı dr bulun yoksa hiç yaptırıpta benim gibi psikolojik tedavi görmeyin

hiç aynı olmuyor dr ameliyatta ne yapacagına karar veriyor genelde burunun durumu göremedikleri için çok kötü burnunuz yoksa yaptırmayın sonradan gelen pişmanlık hayatınızı karartıyor kemeri bile mumla arıyorsunuz yaptıracaksanızda çok çok ıyı dr bulun yoksa hiç yaptırıpta benim gibi psikolojik tedavi görmeyin
kuusra bakmayın arkadasa cevap yazacaktım yanlış oldu

Benim burnumda hem et hem kemik eğriliği var. Doktoru da buldum Yusuf Can Bey. Kendisine güveniyorum ama tabi ki 21 senedir bu burunla yaşıyorum kolay olmayacak değişmek o korkutuyor beni. Siz kime olmuştunuz ?

Back