Selamlar Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı
oldu canım gayet güzel maşallah diyorum!!! ***benim de profildem sıkıntım yok çok şükür .dediğim gibi mesele önden senin de mi önden şikayetin var? kaşlarıma da düz şekil verdim ,bi o eksikti ya !:) burnumuz bitti kaşa geldi malum sıra,belki de kaşımı kavis yerine düz alınca da alık bi ifade edindim,şişliklerin de katkılarıyla tabi :) artık sarımsak ve badem yagı bakımı zamanı üffff
senin amlyt olma sebebin neydi?benim hem septum deviasyon hem sinüzit hem burun eti hem de kıkırdak artııııı daha hoş olsun diyeydi.bi de ben şunu anlamıyorum ya bu ünlüler bi dizi arasında falan oluveriyorlar ya hemen de iyileşiyorlar,ve nasıl da güzel oluyorlar...hayret ediyorum önden ayvayı yemiş durumdayım yandan kurtardım da :)) aslında yandan cok beğeniyorum ne vardı botokslu olmayaydım...:)
Eki Görüntüle 717196 oldu mu bilmiyorum burda 15 günlük falandı
şükür görebildik sonunda resmini canımmaşallah yaa süper olmuş benve kavisi falan harikaa inşallah benimde seninki gibi olur
sağol canım da şimdi pek böyle değil kavisi falan yok gibi oldu bantlar ilk açıldığında böyleydi sonradan uç kısmı çok şişti hiç kavis yok gibi sanki :26: senin ki daha güzel olacak perşembe görürüz umarım :)
burnunuzun şeklini en az 3 ay sonra görebilrsiniz kızlar. benim ameliyattan sonra 2 ay boyunca burun kemiğim düzdü şişliklerden dolayı. 3. ay kavislendi. ilk ay gördüğünüz burunla alakası olmayan bir sonuç çıkıyor 3 4 ay sonra. fındık kadar kalıyor burunama birde şu kötülük var ilk ameliyattan çıktığınz zamanlardaki gibi burun ucu çok kalkık olmuyor şişlikler inince oda hafif iniyor
önceki halimi bulamadm ama burnumun yeni halini ekleyeyimEki Görüntüle 717224
İşte benimde beklediğim sonuç bu çünkü şuan çok kalkıkAma çokta düşmesin ucu yani
Çok güzel yüzünle çok uyumlu olmuş şekerim :) doktorun kim?
çok düşmüyor merak etmeyin hafif iniyor sadece. benimde ilk ameliyattan çıktğmda şok olmuştum domuz gibi duruoydum allahtan 1 2 ayda normale döndü
Ben ameliyattan çıktığım gün ucunu görünce şok olmuştum aşırı kalkıktı ertesi gün biraz daha indi çok sevinmiştim.Doktorum alçı yüzünden böyle kalkık durduğunu söylemişti.Kızlar bide dikişler alınırken ve alçı çıkarılırken çok acıyormu çok korkuyorum:18: Birde doktorum alçıyı çıkardıktan sonra elimle masaj yapıp şekil vericem dedi canım yanıcak diyede çok korkuyorum:18:Son olarak ameliyattan çıkar çıkmaz bi poşet içinde burnumdan çıkardıkları kemikleri verdiler evde öylece duruyor korkumdan bakamadım sizede vermişlermiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?