Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

hiç boş yere ağlayıp kendini üzme çok sabır lazım çoook benimde bugün 66-67 günüm hala kütük gibi şiş bazen hiç inmeyecek gibi geliyo ama beklekten başka yapacak bişey yok

merak ettim senin fotonu da ...ben de beceremedim eklemeyi.baska bir yöntem bilen varsa yazsın bu acemiye :) ha tabi albüm işi mantıklı istediğin zama n fotoları silliyorsun.ben de herkes görsün istemiyorum

Selamlar Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı

oldu canım gayet güzel maşallah diyorum!!! *** benim de profildem sıkıntım yok çok şükür .dediğim gibi mesele önden senin de mi önden şikayetin var? kaşlarıma da düz şekil verdim ,bi o eksikti ya !:) burnumuz bitti kaşa geldi malum sıra,belki de kaşımı kavis yerine düz alınca da alık bi ifade edindim,şişliklerin de katkılarıyla tabi :) artık sarımsak ve badem yagı bakımı zamanı üffff

inş aradığın dr u bulursun canım.benim doktorum doğalcı ,hastası da doğalcı olunca gayet doğal burnum oldu.hokka gibi mnick istiyorsan barış çakır ı cok methediyorlar.

tşk ederim. önden foto falan çekmiyorum :)) patates gibi duruyo çünkü hala çok şiş ucu. olabilir belki kaşlarda değişince sana daha farklı gelmiştir ifaden :)

senin amlyt olma sebebin neydi?benim hem septum deviasyon hem sinüzit hem burun eti hem de kıkırdak artııııı daha hoş olsun diyeydi.bi de ben şunu anlamıyorum ya bu ünlüler bi dizi arasında falan oluveriyorlar ya hemen de iyileşiyorlar,ve nasıl da güzel oluyorlar...hayret ediyorum önden ayvayı yemiş durumdayım yandan kurtardım da :)) aslında yandan cok beğeniyorum ne vardı botokslu olmayaydım...:)

:)) düzelir bekle biraz. benim herhangi sağlık sorunum yoktu sadece ucunda bi eğrilik vardı güldüğümde belli oluyodu bide yüzüme göre büyüktü baya kemerim falanda yoktu. ama sonra doktorum söyledi kıkırdakların çok sorunluymuş diye kemiğimide törpüledi biraz hafif belli belirsiz bi kaviste olsun demiştim ameliyathanede son dakikada :) alçı bile koymadı bana sadece bantladı ameliyat sonrası kırmadım sadece törpüledim dedi. asıl ucuna kıkırdaklara işlem yapıldığı için ucu daha mı çok şişti bilemiyorum. onları bende anlamıyorum ya işlerinin olmadığı dönemlerde oluyolar heralde ucuda incelse biraz daha çok içime sinecek burnum bekliyoruz artık. benim kemikler kırılmayıp sadece törpülendiği halde hala dokununca ağrıyo sende öyle bişey var mı?

şükür görebildik sonunda resmini canım maşallah yaa süper olmuş benve kavisi falan harikaa inşallah benimde seninki gibi olur

sağol canım da şimdi pek böyle değil kavisi falan yok gibi oldu bantlar ilk açıldığında böyleydi sonradan uç kısmı çok şişti hiç kavis yok gibi sanki :26: senin ki daha güzel olacak perşembe görürüz umarım :)

Bildiğim kadarıyla şişlikler inince bantın çıkarıldığı ilk güne benziyormuş.Şu günler geçmiyor yaa çok bunaldım bide bi tatlı kaşınıyor ki sorma

burnunuzun şeklini en az 3 ay sonra görebilrsiniz kızlar. benim ameliyattan sonra 2 ay boyunca burun kemiğim düzdü şişliklerden dolayı. 3. ay kavislendi. ilk ay gördüğünüz burunla alakası olmayan bir sonuç çıkıyor 3 4 ay sonra. fındık kadar kalıyor burun ama birde şu kötülük var ilk ameliyattan çıktığınz zamanlardaki gibi burun ucu çok kalkık olmuyor şişlikler inince oda hafif iniyor

İşte benimde beklediğim sonuç bu çünkü şuan çok kalkık Ama çokta düşmesin ucu yani

çok düşmüyor merak etmeyin hafif iniyor sadece. benimde ilk ameliyattan çıktğmda şok olmuştum domuz gibi duruoydum allahtan 1 2 ayda normale döndü

Ben ameliyattan çıktığım gün ucunu görünce şok olmuştum aşırı kalkıktı ertesi gün biraz daha indi çok sevinmiştim.Doktorum alçı yüzünden böyle kalkık durduğunu söylemişti.Kızlar bide dikişler alınırken ve alçı çıkarılırken çok acıyormu çok korkuyorum:18: Birde doktorum alçıyı çıkardıktan sonra elimle masaj yapıp şekil vericem dedi canım yanıcak diyede çok korkuyorum:18:Son olarak ameliyattan çıkar çıkmaz bi poşet içinde burnumdan çıkardıkları kemikleri verdiler evde öylece duruyor korkumdan bakamadım sizede vermişlermiydi?

aynen banada vermişti doktor onu :) alçı çıkarken evet acı oluyor biraz. sakin olmaya çalış bi an önce çıkarsn doktor alçıyı çok canın acımaz öylece. masaj yaparken doktor çok bastırarak yapıyor biraz gözünden yaş akıo insanın ama acı değil hissettiğin değişik bir ağrı olacak ama öyle korkulacak bir ağrı değil. burnuna top çarpmış gibi düşün ondan daha hafif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…