Bir çok doktoru inceledim araştırdım fakat beklentilerime cvb bulacak bir doktor bulamadımÇoğu kişinin ameliyattan sonra burnunun şeklinde veya iç kısmında sorun oluşmuş ve yapılan estetikler sonucunda geneli doğal burun adı altında büyük Lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnn.. Burnum zaten çok büyük değil Doktor konusunda Önerileriniz var mı? Haziranda türkiye deyim ve gitmeden önce randevu almam lazım doktordan Haziran ayı içerisinde ameliyatımı olmak istiyorummmmmmmm
gün itibariyle nerdeyse 1 ay oldu ameliyat olalı çok ama çok rahat bi ameliyat geçirdim şişlik morluk ağrı sızı olmadı çok şükür:)
Cok guzel gorunuyor gercekten. Dusaklardada birsey var sanki?
gün itibariyle nerdeyse 1 ay oldu ameliyat olalı çok ama çok rahat bi ameliyat geçirdim şişlik morluk ağrı sızı olmadı çok şükür:)
Evt cok genclesmissin:)yok artık lebron james kıme amelyt oldun bı fotoda 40 dıgernde 20 duruosn
resim görmek istiyorum yaaaaaaa
Cok dogal olmusBir burun bukadar mı değiştirir insanı çok güzel olmuş burnunuz
Bence de harika olmuş..özellikle 3. fotoğrafa bayıldım.. geçmiş olsun
Bencede gozler aciga cikmisÇok teşekkür ederim..
harika görünüyor 1 ay içinde bu kadar oturması,ağrı sızı morluk olmaması çok güzel,acaba kime oldunuz ameliyatı
Eki Görüntüle 639162 Eki Görüntüle 639163 Eki Görüntüle 639164
mrb arkadaşlar, kızımın burnu. Barış Çakır'a 18 ocakta ameliyatını yaptırdık. sonuçta beklediğimiz gibi oldu:)
kızlar selam ben de 9 nisan da olmuştum burun ameliyatımı ve 40 gün oldu hala kaş aram şiş ,moralim çok bozuk ya bööyle kalırsambir tuhaflık var ifademde ama neden ötürü bilmiyorum ve umarım geçer...fotoğraf koymak istiorum ama sonrasında silmem lazım albüm mü yapmalıyım yoksa buraya mı koymalıyım?ilk defa bugün foto çektim profilden iyi hoş da önden bi tuhafım ve çözemiyorum neden böyle olduğunu!!!sanırım çirkinleştim herhalde tek açıklaması bu (((
canım ya şiş ya da kendimi öyle olduğuna inandırmak istiyorum40 gün az da diil neden hala ifadem bi tuhaf bilmiyorum.gerci önceki burnumun kemeri üst taraftaydı belki de ondan diyorum oranın bu denli garipleşmesi daha doğrusu ifademi etkilemesi.bazı arkadaşların 20 günlük burunlarıyla kıyaslamıştım ama neticede benim problem üstteydi birazda.hafif bi hump yani kemer vardı ama burnum inceydi göze kötü gelip batmıyordu ama biz kızlar daha iyi olsun istediğimizden bazen böyle olabiliyor umarım geçicidir ve normal ifademe kavuşurum .hayır botokslu gibiyim gözlerimde kusur arar oldum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?