• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

kızlar 6 ayım bitti. Karar sizin yorum sizin. yorumlarınızı bekliyorummmmm

Eklentiler

• 6 aylık muurun.webp
    6 aylık muurun.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 1.973
Arkadailar.ankarada doktor esabil eker var sincan devlet hastanesınde hakkında bilgi.olan varmı..yardım edin ameliyat olmayı düşinüyorum çok korkuyorum...

Canim erken uzuluyorsun dahaa uzulmen icin cok cok erken bu resmi senin icin paylasiyorum gordugun gibi biri ameliyattan on gun sonra biri dokuz ay sonra baktigimda suan 10gunluk halime burnumu birak yuzum kople sis ve ifadem farkli kendin diyorsun bak burnunu kiriyorlar uc gunde toparlanmasini bekleme uzulecek bisey varsa bunu en azinda bir uc ay gectikten sonra yapmalisin cook gecmis olsun:)
Doktorunuz kim acaba güzel olmuş burnunuz

Uzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi ve sonunda oldu. Artık ben kameralardan değil kameralar benden korkacak. "aa bunda burnum kötü çıkmış bi fotoğraf daha çekelim" demeyeceğim. 24. Günümdeyim ama şimdiden bile burnumun bu halini çok sevdim eminim oturdukça daha da güzel olacak. Benim hayallerimi gerçekleştiren doktorum Ankara'da Esabil Eker. Çok şükür ameliyat ve sonrası da korktuğum gibi geçmedi ağrısız,morarma azıcık. Umarım herkes istediği burna sahip olur Aklınızda soru olursa mesaj atın seve seve yardımcı olurum. Uzun yazdım kbakmayın ama araştırmamda bu site çok yardımcı oldu tabi arkadaşlarımda olduğu için canlı canlı görerek gittim ama bu site çok faydalı umarım sizde aradığınız doktoru bulursunuz :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1464390029177.webp
    PhotoGrid_1464390029177.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 1.795
Uzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi ve sonunda oldu. Artık ben kameralardan değil kameralar benden korkacak. "aa bunda burnum kötü çıkmış bi fotoğraf daha çekelim" demeyeceğim. 24. Günümdeyim ama şimdiden bile burnumun bu halini çok sevdim eminim oturdukça daha da güzel olacak. Benim hayallerimi gerçekleştiren doktorum Ankara'da Esabil Eker. Çok şükür ameliyat ve sonrası da korktuğum gibi geçmedi ağrısız,morarma azıcık. Umarım herkes istediği burna sahip olur Aklınızda soru olursa mesaj atın seve seve yardımcı olurum. Uzun yazdım kbakmayın ama araştırmamda bu site çok yardımcı oldu tabi arkadaşlarımda olduğu için canlı canlı görerek gittim ama bu site çok faydalı umarım sizde aradığınız doktoru bulursunuz :)
Değişimin bu kadari kilo da vermissiniz mis

merhaba bende bu ayın sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum. morarma ne kadr sürdü. çalıştığım için çok fazla izin alamıcam en erken ne kadr sürede iyileşirim sizce. şimdiden tşk ederim

Değişimin bu kadari kilo da vermissiniz mis
merhaba bende bu ayın sonunda ameliyat olmayı düşünüyorum. morarma ne kadr sürdü. çalıştığım için çok fazla izin alamıcam en erken ne kadr sürede iyileşirim sizce. şimdiden tşk ederim

Back
X