• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhabalar, 14 Ocak'ta ameliyat oldum. Medical Park Bahçelievler'de KBB Doktoru Muhammet Pamukçu Bey'e ameliyat oldum. Öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Sürecimde bin şükür ağrım sızım hiç olmadı. Karar verme sürecinin ne denli zor olduğunu bildiğim için ekliyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre olur :)
Detaylı fotoğraflar için Instagram hesabım Kozmooneri takip edebilirsiniz.
merhaba, çok güzel olmuş burnunuz ortalama ne kadara yaptırdınız

Ben şok :))) cok uygun ssk mı karşılıyor? Acaba senin guzelligin mi beni yaniltiyor :/ burnun harika gorunuyor canim :)
Çook tsk ederim canım benim. Ama güzellik değil burun öncesi ve sonrası çok farklı hissediyosun ucuzlugundan dolayı benmde kafam karısıktı ilk etapta ama bi sorun yasamadım :)

Kızlar merhaba devlet hastanesinde burun ameliyatı burun içinde olan düzensizliklerde yamuk ve deviasyonlarda ücretsiz yapılıyor ve burun içindeki kemikler düzeltildiği için burun dışındada güzel görünüm elde ediliyor.Özel hastaneden ziyade devlet hastanesini öneren çok sayıda doktor mevcut.Düşünün derim.Rahat nefes almak için...

Kızlar merhaba devlet hastanesinde burun ameliyatı burun içinde olan düzensizliklerde yamuk ve deviasyonlarda ücretsiz yapılıyor ve burun içindeki kemikler düzeltildiği için burun dışındada güzel görünüm elde ediliyor.Özel hastaneden ziyade devlet hastanesini öneren çok sayıda doktor mevcut.Düşünün derim.Rahat nefes almak için...

hangi şehirde ameliyat oldunuz

Merhaba septum deviasyon ameliyatı mı yoksa estetik olarak mı yaptırdın çok güzel olmuş benim ameliyat korkum var genel anestezi de korkuyorum uyanamam diye

Anestezi için birçok tetkik yapılıyor. Genel ameliyat öncesi korkularıdır canım kendini sonuca odaklarsan korkunu bastırır biraz. ikiside hem septum hem estetik olarak gözüküyodu.

mesela kimler :)

Burnumun tarihsel gelişimi :) ameliyat olalı 1 ay 5 gün oluyor. Tekli resim en son hali. Benim kikirdak eklendi burnuma eksik kısım da dolduruldu. Ilk ameliyatin bu yani burnum doğuştan malzemeden çalınmış :) Ama halen ameliyat sonrası çekilen resim seviyesine gelmedi tabi sisliklerim var.

Eklentiler

• IMG_20160518_133406.jpg
    IMG_20160518_133406.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 1.280
  • IMG_20160516_192033.jpg
    IMG_20160516_192033.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 1.216
Back