• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

aynen banada vermişti doktor onu :) alçı çıkarken evet acı oluyor biraz. sakin olmaya çalış bi an önce çıkarsn doktor alçıyı çok canın acımaz öylece. masaj yaparken doktor çok bastırarak yapıyor biraz gözünden yaş akıo insanın ama acı değil hissettiğin değişik bir ağrı olacak ama öyle korkulacak bir ağrı değil. burnuna top çarpmış gibi düşün ondan daha hafif :)

:18::18::18::18: iyice tırstım şimdi :18::18::18::18:
şu kemikleride ne diye veriyorlarki insanın psiklolojisini bozmaktan başka bişey değil yani:50:

Selamlar bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı

bana burun kemklerimi veren olmadı bi arkadasdan duymuştum öyle bişi ama doktorumdan istemeye utandım valla :) ama verselerdi cok mühime geçerdi :)2 yıl yasamısım ben onla az mı :)

bana burun kemklerimi veren olmadı bi arkadasdan duymuştum öyle bişi ama doktorumdan istemeye utandım valla :) ama verselerdi cok mühime geçerdi :)26 yıl yasamısım ben onla az mı :)

Evett canımmm abartılacak bişey yok burnunda hafif bi kemeri var sadece,benim burnuma benziyor biraz cidden :))) kötü bi burnun yok kesinlikle yaptır demem,ama sadece yerinde olsam yaptırırdım çünkü ben fazla takıntılıyım burun konusunda.. sen benim gibi takıntılı değilsen yaptırma

keşke benim burnum böyle olsaydı hiç yaptırmayı düşünmezdim tabi benimkiyle kıyaslıyorum ben:)))

Akhlys burun kökünde de çok şişlik oldu mu :(( bide daha erken düzelmesi için bişey yapamıyor muyuz

Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600

yanılmıyorsam doktorunuz burun ucunuza hiç dokunmamış yani zaten burun ucunuz güzel o yüzden doktorunuz biraz bizi yanıltabilir .

kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim

bana yollaya bilirmisin bu sitede acamiyim hiç bişey yapamıyorum deli olucam :D

Resim koymak mesele değil.Bunu bir süre sonra kaldırın dememeli kimse.Bunun için albüme koyup istesiğiniz zaman kaldırmak veya özel albüm şeklinde yaparak sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlamak daha sağlıklı.

Son düzenleme:
ameliyat olalı 3 ay olacak.06.03.2013 de ameliyat oldum.ilk zamanlarda kocaman ve çok kalkık bir burnum vardı.hala ada çok az kalkık.ama yorumları okuyunca ve internette araştırma yapınca daha beklemem lazımmış sonuç almam için..eylüle kadar bekleyeceğim.sağ taraftaki çökme düzelmezse revizyon olacağım. çünkü sağ tarafımın üst tarafında çökme oldu.ama zaman geçtikçe düzeliyo sanki.çok psikolojim bozuldu ilk zamanlar hep bölemi kalacak diye,dışarı çıkmak dahi istemiyodum..bu iş sabır işi sadece.

ağrım sızım olmadı hiç.sadece sıcak ve soğuk havalarda burnumda sertleşme oluyor.sizlerde de oluyormu sertleşme.sanki mandal sıkıştırıyolar. hiç.soğuk havalarda çok sızladı ama yeniydi ameliyhatım ozamanlar.benim bünye çok hassas.3 ay olacak hala şişlik var.ve çok morardım ben.doktor bile şaşırdı.20 güne geçti morluklarım.göz altımda hiç morluk olmayan ben şimdi morluk kremi kullanıyorum.ameliyat bütün dengemi bozdu.sivilcelendim burnumda dahi.bünyem çok zor atıyo şişliği ödemi.

Eki Görüntüle 718930
eski burnum
Eki Görüntüle 718932
yeni burnum
$yeniyeni.webp
Kızlar henüz burnum çok tazecik 8 günlük:9:
Alçım daha bugün çıktı yorumlarınızı bekliyorum:16:
Henüz çok şişim ama:17:

Back