Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

merhaba.çok teşekkürler ama oynadım bile, artık çok geç :)) emre ilhana revizyonumu oldum..şu an şiş halinden bile çok memnunum çok şükür...

merhaba, ilk ameliyatınızı teoman doğana oldunuz sonra emre ilhana revizyon mu oldunuz? ben teoman doğana ameliyat olmayı düşünüyorum sadece burun ucu yeterli olacak diye düşünüyorum ve doğal bir burun istiyorum, siz ne düşünüyorsunuz teoman doğan hakkında:?

açıkçası ilk ameliyatımda burnum çok değişmemişti..evet çok doğal ve sorunsuz bir burundu ama ben daha küçük ve estetik açıdan güzel görünen bir burun istiyordum..o yüzden uzun araştırmalardan sonra emre ilhana revizyon oldum..benim için çok doğru bir kararmış, şu an çok mutluyum..tabi beğenmeyenler de olacaktır ama önemli olan benim tatmin olmuş olmam...siz sadece burun ucu mu düşünüyorsunuz? yoksa bunu dr mu söyledi? eski doktorumun burun ucu konusunda çok iyi olmadığını düşünüyorum açıkçası eski resimlerimi görebilirsiniz aslında..fikir olması açısından..

henüz muayene olmadım yani bu benim düşüncem:) tabi doktor farklı şekilde düşünebilir.. belçin erdoğana burun ucu estetiği yaptığını duymuştum teoman doğanın ve beğeniyorum burnunu. ve teoman doğan hakkında genel duyduğum doğal burunlar yaptığı benim yüzüme küçük çok kavisli bir burunun gidiceğini de düşünmüyorum açıkçası..neden iyi olmadığını düşünüyorsun burun ucu konusunda?

açıkçası ben hep daha kibar bi burun hayal etmiştim, özellikle ucu önemli bu konuda..yani bi burnun kibar görünmesi ucunda bitiyo bence..ama benim hiç ööle olmamıştı..aslında doktorla iletişim de çok önemli..ben ilk ameliyatımda kendimi iyi ve doğru anlatamadım belki de..sorun biraz da bende yani..yine de çok iyi düşünmeni tavsiye edebilirim sana..birkaç doktora görünmeden kararını verme lütfen..

,
zeynacım çok tesekkur ederim bakım fotograflarına, ne güzel her anını paylaşmıssın aydınlatmısın bizleri.. burnunun şuanki hali de çok güzel ama ilk hali de güzelmiş, ben çok beğendim. demek istediğin şeyi anladım senin ilk ameliyatın sonucunda oluşan burnun benim yüzüme daha çok gider gibi geliyor bana.. aklımda birkaç doktor var emre ilhan barış çakır çok sık ameliyatlar yapan başarılı doktorlar fakat yaptıkları burunlar benim yüzüme yakışmaz gibi geliyor. teoman doğan dışında buğra çöllü ve nuri soysalı düşünüyorum

anlıyorum seni..zaten fotolar herşeyi anlatır :)) ilk ameliyatımı da beğendiğine sevindim..sana en çok yakışacak olanı yine sen bilirsin bence de..umarım herşey istediğin gibi sonuçlanır, en hayırlısı olur hakkında :))

Çok tesekkür ederim iyi dileklerin için olursam mutlaka haber veririm:)

Çok tesekkür ederim iyi dileklerin için olursam mutlaka haber veririm:)
tekrar yazıcam ama ben tekrar tekrar bakıyırum fotograflarına burnun tam istediğim gibi şuan ki hali sana daha çok yakışmış ama bir önceki hali tam benim istediğim, teoman doğan konusunda daha kararlıyım sanırım sana tekrardan tesekkur ediyorum finallerden hemen sonra randevu alıp görüşücem inşallah:)

kendime yazmışım yanlışlıkla:) tekrar yazıcam ama ben tekrar tekrar bakıyırum fotograflarına burnun tam istediğim gibi şuan ki hali sana daha çok yakışmış ama bir önceki hali tam benim istediğim, teoman doğan konusunda daha kararlıyım sanırım sana tekrardan tesekkur ediyorum finallerden hemen sonra randevu alıp görüşücem inşallah:)

Bir çok doktoru inceledim araştırdım fakat beklentilerime cvb bulacak bir doktor bulamadım Çoğu kişinin ameliyattan sonra burnunun şeklinde veya iç kısmında sorun oluşmuş ve yapılan estetikler sonucunda geneli doğal burun adı altında büyük Lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnn.. Burnum zaten çok büyük değil Doktor konusunda Önerileriniz var mı? Haziranda türkiye deyim ve gitmeden önce randevu almam lazım doktordan Haziran ayı içerisinde ameliyatımı olmak istiyorummmmmmmm

Canım sen resim gösterip burnum resimdeki gibi olsun dersen bunu bi çok doktor kabul etmeyebilir ve bence kabul etmemesi iyi bişey benim doktorumun mail adresini verebilirim ama resim gösterirsen aynısını yaparım demez (

Canım sen resim gösterip burnum resimdeki gibi olsun dersen bunu bi çok doktor kabul etmeyebilir ve bence kabul etmemesi iyi bişey benim doktorumun mail adresini verebilirim ama resim gösterirsen aynısını yaparım demez (

Canım senin burnum güzel ve doğal olmuş ama ben doğal istemiyorum.. Fotomu görmüştün zaten burnum gayet doğal çok büyük deil küçükte deil ben aksine küçük bir burun istiyorum foto deil ama en azından tasaryarım yapan ve küçük yapabilecek bir doktora ihtiyacım var

Benim doktorum doğallıktan yana yüze uyumlu doğal burunlar yapıyo ama özelde olan çok para alan doktorlar senin istediğini yapabilir

Zaten özel arıyorum ama onu dahi bulamadım..

Benim doktorum doğallıktan yana yüze uyumlu doğal burunlar yapıyo ama özelde olan çok para alan doktorlar senin istediğini yapabilir

Zaten özel arıyorum ama onu dahi bulamadım.. Aslına bakarsan özel, devlet hastanesi pahalı olup olmamasıda fark etmez, Paradan ziyade doktorun kafasına göre deilde beklentilerimize hakkıyla cvb verebilmesi sorunsuz bir şekilde bu ameliyatı sonuçlandırması ve yaptığı burunlar herşeyden daha önemli olduğunu düşünüyorum..

skutun çığlığı canım sana özel mesaj yazamıyorum mail adresını yaz bana :)) özelden ayrıca tşk ederim mesajın ıçın doktordan kaynaklı değil benden kaynaklı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…