Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok güzelde çok pahallıymış yaMuhammet Dilberin yeri bahçelievlerde canım fiyat 9.000 ve 10.000 arasında değişiyor
Bi tarafın daha fazla şişmişse eğer o yüzden öyle görünüyordur. Şişlerin biraz insin o zaman daha net anlaşılırmeraba bende 22 gün önce burun ameliyatı oldum. Burun deliklerim eşit olsa da kanatlarımda eşitsizlik var bir taraf hafifte olsa daha geniş acaba bu durum daha sonra düzeliyor mu yoksa ameliyat hatası mı bilginiz var mı? Alçı çıktığından beri aynı görüntüde.
Bendede delik farklılığı oluştu slikon kullanıyorum eşitlenmesi için onu bi araştır istersenmeraba bende 22 gün önce burun ameliyatı oldum. Burun deliklerim eşit olsa da kanatlarımda eşitsizlik var bir taraf hafifte olsa daha geniş acaba bu durum daha sonra düzeliyor mu yoksa ameliyat hatası mı bilginiz var mı? Alçı çıktığından beri aynı görüntüde.
Küçük bir şehrin devlet hastanesinde oldum ameliyatımı. Enfeksiyonu da büyük ihtimal yolculuk esnasında arabanın klimasından kaptım diye düşünüyorum. Burun kendi de enfeksiyon üretmiş olabilir dedi doktor.Geçmiş olsun çok doğal olmuş ifadeniz yumuşamış :) Hangi devlet hastanesinde oldunuz burun estetiği sonrası enfeksiyon kapanı ilk defa duydum neden oldu acaba
Yani istediğiniz gibi yapmış doğal ve kalkık değil ama keşke kaldırmasını isteseydiniz biraz. Daha hoş olabilirdi öyle. :)Kızlar lütfen yorum yapın, nasıl olmuş sizce? Ben doğal, ucu kalkık olmayan bir burun istedim ama fazla doğal mı yani olmamış mı ne diyorsunuz? Ayrıca resmin ilkini sabah diğerini de akşam çekindim hep farklı görünüyor Eki Görüntüle 1789545 Eki Görüntüle 1789546
Onden fotograafiniz yok muKızlar lütfen yorum yapın, nasıl olmuş sizce? Ben doğal, ucu kalkık olmayan bir burun istedim ama fazla doğal mı yani olmamış mı ne diyorsunuz? Ayrıca resmin ilkini sabah diğerini de akşam çekindim hep farklı görünüyor Eki Görüntüle 1789545 Eki Görüntüle 1789546
Ben çok beğendim, sanki kendi burnunuz gibi :)Kızlar lütfen yorum yapın, nasıl olmuş sizce? Ben doğal, ucu kalkık olmayan bir burun istedim ama fazla doğal mı yani olmamış mı ne diyorsunuz? Ayrıca resmin ilkini sabah diğerini de akşam çekindim hep farklı görünüyor Eki Görüntüle 1789545 Eki Görüntüle 1789546
Yani istediğiniz gibi yapmış doğal ve kalkık değil ama keşke kaldırmasını isteseydiniz biraz. Daha hoş olabilirdi öyle. :)
Ben çok beğendim, sanki kendi burnunuz gibi :)
Hayır düşük durmuyor. Ben de doğal ve düz bir burun istemiştim. Ama berbat durumda şuan. Kısa, küçük, oyuk ve yamuk. Gerçekten çok şanslısınız. Keyfini çıkarın.Ay çok teşekkür ederim :) yapay olmasını hiç istemedim, aynaya baktığımda bu ben değilim demekten hep korktum o yüzden doğal burunda ısrarcı oldum. Tek merak ettiğim burun ucum düşük gibi mi duruyor, yüzüme göre hala büyük bir burnum mu var