• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar ameliyat sonrası burunda ki tüyleri alıyor musunuz herhangi bir sakıncası olur mu?

Kızlar merhaba, 25 gün oldu ameliyat olalı. Devlet hastanesinde oldum, iki gün hastanede yattım, taburcu olup 3 saat yolculuk yaptıktan sonra enfeksiyon kaptım :(( burnum çok şişti o yüzden alçı kendiliğinden çıktı. Size öncesi sonrası fotoğrafımı gönderiyorum :((( IMG_20160302_231031.JPG

Geçmiş olsun çok doğal olmuş ifadeniz yumuşamış :) Hangi devlet hastanesinde oldunuz burun estetiği sonrası enfeksiyon kapanı ilk defa duydum neden oldu acaba

Kızlar kalın deride başarılı doktor kimdir ? Kalın derili burunlar hep büyük ya :KK43: küçülür mü ?

Kızlar bende normalde ameliyat olacaktım ama doktorum iptal etti kanımda pıhtılaşma sonucum yüksekmiş ondan sizce geçer mi dahiliyeye görün dedi..

meraba bende 22 gün önce burun ameliyatı oldum. Burun deliklerim eşit olsa da kanatlarımda eşitsizlik var bir taraf hafifte olsa daha geniş acaba bu durum daha sonra düzeliyor mu yoksa ameliyat hatası mı bilginiz var mı? Alçı çıktığından beri aynı görüntüde.

meraba bende 22 gün önce burun ameliyatı oldum. Burun deliklerim eşit olsa da kanatlarımda eşitsizlik var bir taraf hafifte olsa daha geniş acaba bu durum daha sonra düzeliyor mu yoksa ameliyat hatası mı bilginiz var mı? Alçı çıktığından beri aynı görüntüde.
Bi tarafın daha fazla şişmişse eğer o yüzden öyle görünüyordur. Şişlerin biraz insin o zaman daha net anlaşılır

Bendede delik farklılığı oluştu slikon kullanıyorum eşitlenmesi için onu bi araştır istersen

Geçmiş olsun çok doğal olmuş ifadeniz yumuşamış :) Hangi devlet hastanesinde oldunuz burun estetiği sonrası enfeksiyon kapanı ilk defa duydum neden oldu acaba
Küçük bir şehrin devlet hastanesinde oldum ameliyatımı. Enfeksiyonu da büyük ihtimal yolculuk esnasında arabanın klimasından kaptım diye düşünüyorum. Burun kendi de enfeksiyon üretmiş olabilir dedi doktor.
Ben bazen küçük gibi görüyorum burnumu bazen de büyük. Her gün değişik görünüyor gözüme. Resimler değişik çıkıyor anlamıyorum.

Kızlar lütfen yorum yapın, nasıl olmuş sizce? Ben doğal, ucu kalkık olmayan bir burun istedim ama fazla doğal mı yani olmamış mı ne diyorsunuz? Ayrıca resmin ilkini sabah diğerini de akşam çekindim hep farklı görünüyor :( IMG_20160306_004155.JPG IMG_20160306_004445.JPG

Kızlar lütfen yorum yapın, nasıl olmuş sizce? Ben doğal, ucu kalkık olmayan bir burun istedim ama fazla doğal mı yani olmamış mı ne diyorsunuz? Ayrıca resmin ilkini sabah diğerini de akşam çekindim hep farklı görünüyor :KK43: Eki Görüntüle 1789545 Eki Görüntüle 1789546
Yani istediğiniz gibi yapmış doğal ve kalkık değil ama keşke kaldırmasını isteseydiniz biraz. Daha hoş olabilirdi öyle. :)

Yani istediğiniz gibi yapmış doğal ve kalkık değil ama keşke kaldırmasını isteseydiniz biraz. Daha hoş olabilirdi öyle. :)

100 derecelik açıyla yaptım dedi doktor ben kalkık istemediğim için. Kalkık istemedim ama düşük de olsun demedim yani. Birkaç kişi daha niye kaldırtmadın dedi bugün de :(

Ben çok beğendim, sanki kendi burnunuz gibi :)

Ay çok teşekkür ederim :) yapay olmasını hiç istemedim, aynaya baktığımda bu ben değilim demekten hep korktum o yüzden doğal burunda ısrarcı oldum. Tek merak ettiğim burun ucum düşük gibi mi duruyor, yüzüme göre hala büyük bir burnum mu var

Ay çok teşekkür ederim :) yapay olmasını hiç istemedim, aynaya baktığımda bu ben değilim demekten hep korktum o yüzden doğal burunda ısrarcı oldum. Tek merak ettiğim burun ucum düşük gibi mi duruyor, yüzüme göre hala büyük bir burnum mu var
Hayır düşük durmuyor. Ben de doğal ve düz bir burun istemiştim. Ama berbat durumda şuan. Kısa, küçük, oyuk ve yamuk. Gerçekten çok şanslısınız. Keyfini çıkarın.

22.gun için çok güzel görünüyor. Eski halini de koyabilir misiniz? Karşıdan ve daha net bir foto da iyi olur. Doktorunuz kimdi?

Back