• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Yok alınmam tabi ki. Doktor da söyledi seninki farklı ve zor bir burun diye ki bunun farkındaydım zaten. :) Aklıma ameliyatı çook önceden koymuştum ve sonunda karar verip oldum. Resim olarak aşağıdakini attım. Bazı nedenlerden dolayı buraya resmi direkt atamıyorum. Umarım belli oluyordur. Nefes problemim vardı bu arada tabi ki. Hep ağzımdan mefes alıyordum ve geceleri de hep ağzım açık uyuyordum. Sabah kalktığımda boğazım kuru falan oluyordu. Şimdi şükür burnumdan nefes alabiliyorum. Böyle sihir gibi bir şey burundan nefes almak bu yaşa kadar alamadığım için biraz tuhaf geliyor ama mutluyum. :)
Bu öncesi mi yamukluk var

20160217_160711.jpg

Arkadaslar burnum 1 aylik Istanbul da Tamer Haliloglu na yaptirdim kendisi cok ilgili tecrubeli harika bir doktor .

eeennnaaaa yazdım yaaa sonunda haha...neyse ben ameliyat olalı 1hafta oldu ortadakı kesılen kemık yerı hala şiş acaba sızınde oldumu olduysa ne zmn gectı lütfen yardım edın

ayy kızlar yenı arkadas cevrem oldu son 1 aydır.2 kız nedense sureklı ayy cok gunaha gırdın ayy yandın sen tarzı seyler konusuyor.
Kizlar ben hep ameliyat olduktan sonra ne kadar degismis onu merak ederdim o yuzden bu sekiz aylik degisim surecini merak edenlerle paylasiyorum :anneadayı::KK15:
oo cok hos olmus canım masallah baya kavıs gelmıs :)

ayy kızlar yenı arkadas cevrem oldu son 1 aydır.2 kız nedense sureklı ayy cok gunaha gırdın ayy yandın sen tarzı seyler konusuyor.

oo cok hos olmus canım masallah baya kavıs gelmıs :)
canım aldırma sen onlara bence..bu senin ruh sağlığını bozuyorsa mutsuz ediyorsa da sağlık için yaptırmışsın sayılır bence..

Bir hafta zor sonrasi kolay 15 tatilde oldum daha bir ay oldu ders anlatirken hic sıkıntı yasamadim Tamer haliloglunun instagraminda onden resimlerde var canim

Back