- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
- 313
geçmiş olsun doktorun kimdi?
Teşekkür ederim. Esthetica hastanesi Sinan Ulusoy doktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun doktorun kimdi?
kesınlıkle oyle canım valla yenıden dogmus gıbı oldum :)canım aldırma sen onlara bence..bu senin ruh sağlığını bozuyorsa mutsuz ediyorsa da sağlık için yaptırmışsın sayılır bence..
Cok tesekkur ederim :))ayy kızlar yenı arkadas cevrem oldu son 1 aydır.2 kız nedense sureklı ayy cok gunaha gırdın ayy yandın sen tarzı seyler konusuyor.
oo cok hos olmus canım masallah baya kavıs gelmıs :)
Ankaraya gittigini duymuştumdoktorunuz hala mersin devlet hastanesinde mi
Can'ım bayıldım burnunla maşallah yaÇok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Bende ücreti öğrenebilirmiyim ve nerde bu doktorTamponlar cıktıgı günden beri çok iyi nefes alıyorum çok şükür ameliyat öncesindeki sıkıntılarım ortadan kalktı
Muhammet Dilberin yeri bahçelievlerde canım fiyat 9.000 ve 10.000 arasında değişiyorBende ücreti öğrenebilirmiyim ve nerde bu doktor
Burnunu nerde ve kime yaptirdin acaba? Cok begendimm
Doktorum muhammet dilber :)Burnunu nerde ve kime yaptirdin acaba? Cok begendimm
tesekkurler :)Doktorum muhammet dilber :)
Kritik sure ilk 2 hafta zaten. Darbeye, carpmaya tedbir olarak 2 hafta alcili dolanan da var burda.Kızlar ben Almanya da yaşıyorum ve 8 gün önce 2. burun ameliyatımı oldum. Yazdıklarınızı okudum da sizin alçılar çok kısa süre kalmış burnunuzda burda alçılar 2 hafta kalıyor burunda
Gerçekten güzel olmuş yeni bununla mutluluklar :)Maşallah çok güzel olmuş burnunuz :) nefes almakta sıkıntı yaşıyor musunuz?
Geçici canım tabi ki göz arandaki kemiği kırınca şişlik oluşuyor o da gözleri uzaklaştırıyor zamanla geçer telaş yapmaKızlar dün atelim çıktı 11.günümdeyim ama gözlerim birbirinden uzak duruyo boş boş bakıyorum ifadem değişti bu geçici bir durum mudur sizde de oldu mu çok moralim bozuk
Kaslarinin ortasindaki sislik indikce duzelir merak etme :)Kızlar dün atelim çıktı 11.günümdeyim ama gözlerim birbirinden uzak duruyo boş boş bakıyorum ifadem değişti bu geçici bir durum mudur sizde de oldu mu çok moralim bozuk