- 16 Mart 2016
- 11
- 1
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olmuş ama.delikleri büyük gibi geldi odemler geçince küculecekmiBuda 35 günlük benden olsun :) Muhammet Dilber
Gayet güzel :)Eki Görüntüle 1791192 Eki Görüntüle 1791194 22.gunum nasil sizce
Buda çok fazla doğal yaptirmasan da olurmuş ama yinede güzel olmusKızlar lütfen yorum yapın, nasıl olmuş sizce? Ben doğal, ucu kalkık olmayan bir burun istedim ama fazla doğal mı yani olmamış mı ne diyorsunuz? Ayrıca resmin ilkini sabah diğerini de akşam çekindim hep farklı görünüyorEki Görüntüle 1789545 Eki Görüntüle 1789546
bence sislikler imdikce deliklerde kuculmeye basliyo :)Atel çıkınca bugün delikleri küçülür mü
Buda çok fazla doğal yaptirmasan da olurmuş ama yinede güzel olmus
27.günüm bugün kızlar
Evet canım ilk zamanlarda daha kötü oluyor 2 ay icinde düzeliyormuşGüzel olmuş ama.delikleri büyük gibi geldi odemler geçince küculecekmi
Bnmde yarın çıkacak atel bnmde büyük duruyr gibi inşallah düzelir ya :)Evet canım ilk zamanlarda daha kötü oluyor 2 ay icinde düzeliyormuş
Olmasanda olur çünkü güzel olmuş yani gerek bile yok ameliyat olmana yuzune yakismisÖğretmenim, öğrencilerin diline düşmek istemedim o yüzden doğal istedim. Evet, fazla doğal yapmış galiba çünkü çoğu meslektaşım fark etmedi ameliyat olduğumu. Doktor 5.ayda istiyorsan kaldırırım, basit bir işlem dedi. Yazın da ameliyat olmak istemiyorum bakalım
Suan biraz daha iyi gorunuyokızlar biri 1 haftalık diğeri 50 günlük arada ne kadar fark var. Gerçekten zamanla delikler eşitlenir ki zamanla daha da eşitlenecek zaten hiçbir insanın burun delikleri eşit değil doktorlardan da böyle bir kusurszluk beklemek saçma olur.
. Cok begendimDokuz ayi geride biraktim![]()
Benim deliklerim esit valla bence o doktorun kabiliyetsizligikızlar biri 1 haftalık diğeri 50 günlük arada ne kadar fark var. Gerçekten zamanla delikler eşitlenir ki zamanla daha da eşitlenecek zaten hiçbir insanın burun delikleri eşit değil doktorlardan da böyle bir kusurszluk beklemek saçma olur.
Cok tesekkurlerrr :). Cok begendim![]()
Benim deliklerim esit valla bence o doktorun kabiliyetsizligi