Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Fotoğraf koymak yasak mıymış ? Neden ki, bu şekilde doktorlara ve sonuçlara daha kolay ulaşıp fikir sahibi olabiliriz, ben de anlayamadım neden yasak olduğunu :44:

burnun cok guzel olmus bende bu sekilde istiorumm pazar gunu muaynem var fatih beyde cok emin dildim kendisinde operasyonu gerceklestirmekde ama iyiki resmini yukledin fatih beyin yaptigi hic bir hastayi görmemisdim en azindan fikrimi sabitlestirmeme neden oldun cok tskler.

burunun harika olmus benimde pazar gunu randevum var kendisinde ama cokda emin dildim hic yaptigi estetiklerin resimleri yok piyasada seninkini gördüm cok rahatladim sanirim artik eminim TSKLER

Şimdiden geçmiş olsun canım, pişman olmayacağından eminim...ağrı sızı da yok..çok rahat bi ameliyat geçireceğinden şüphen olmasın.. olduktan sonra yorumunu merak ediyorum.. bir de fotoğraf koyarsan süper olur :))

Kızlar 15 mayısta ameliyatım var çok korkuyorum:18::18::18::18: nasıl yenicem ben bu korkumuHerşeyde korkusuz, gözü kara ben iş ameliyata gelince tırsıyorum

Slm Kızlar,

Benim burnumun iç kısmında kemik eğriliği ve geniz eti var çok olmasa da zaman zaman nefes almakta zorluk çekiyorum. Mesela merdiven çıkarken hızlı yürürken sigara içen bir insan gibi tıkanıyorum. Burnumun dış kısmında da hafif bir eğrilik var hangi doktora gittiysem eğer nefes alman çok sıkıntı yaratmıyor ise ameliyat olmanı tavsiye etmem dedi ve bu doktorlar prof. açıkcası kafam karıştı hem burnumun dış kısmındaki eğrilik hem de nefes problemlerinden dolayı ameliyat olmak istiyorum fakat profların bile bu şekilde konuşması beni korkuttu. Bu konuda bana bilgi verebilir misiniz? Amaleiyat olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

Canım benimde dışında bariz şekilde görülen yamukluk ve içindede kemik eğriliği var.Devamlı ağzımdan nefes alıyorum burnumdan çok zor nefes alıyorum.Bir çok doktora gittim hepsi ameliyat olman lazım dedi.Ama en son doktor yani ameliyat olacağım doktorum ise olsanda olur olmasanda dedi.Bende daha rahat bir nefes için olmaya karar verdim.Hem dıştaki yamukluğu hem içteki eğriliği düzeltik birazda estetik yapacak.

Son düzenleme:

Benim dıştaki eğrilik çok değil burnum çok düzgün sadece eğrilik biraz hoşuma gitmiyor aynaya baktığımda gözüme takılıyor hatta yan profilden fotoğraf vermeyi pek sevmiyorum çok barizlik olmasa da bn hem nefeste biraz sıkıntı olması hem de dışının hafif düzelmesi için olmak istiyorum ama doktorların farklı yorumları ve bir kaç kişinin nette ki paylaşımından okumuş olduğum kadarı ile korkuyorum ve kararsızım

çok güzel olmuş...barış çakır da listeme eklendi:)

ya o değilde ben bütün bi akşam tüm konuyu tek tek okudum 61 sayfa üşenmeden.herkese geçmiş olsun diyorum.bu yorum yaptığınız fotoya benzer 2 3 resim grdüm sanki doktorun reklamını yapmışlar gibi ne fiyat bilgisi var nede basşka şeyler tuhaf doğrusu ama gerçekten çok güzel olmuş.

kızlar ben adanada yaşıyorum.çocukluğumda burnum çok güzeldi ne oldu anlamadım büyünce kemiklendi küçük kemerim var.burnumun ön duruşunu seviyorum sorunum yanlarda.soldan bakınca sol kanat düzgün ama kemerim belli hadi bunu geçtim sağdan bakınca kendimden nefret ediyorum.sağ kanadımda bulunan kıkırdağım hafif kalkık ve dokununca aşağıdan oynuyor bayada yukarı kalkıyor :S daha önce farketmemiştim ama canım sıkılıyor.

burdaki doktorları araştırıyorum.ama maddi imkanlardan kaynaklı istesemde bu ara olamam.ve önden bakınca sağ ve sol kanatlar aynı hizada bitmiyor biri az aşağıda biri daha yukarda.annemin doğuştan süper burnu var her gören estetik mi diyor hayranım doğrusu keşke ona çekseymişim.acıdan sızıdan korkmuyorum canım tatlı değil.20lik dişlerimi ameliyatla aldırdım çene kemiğimi yontmuşlardı şişlik ağrı çekmiştim ama sızlanan biri değilim.keşke biran önce olabilseydim ama Allah kısmet ederde olursam burda paylaşım yapmaktan mutluluk duyucam.herkesin gönlüne göre olur umarım ve benimde.bende de korku var tabiki şimdikinden kötü olur mu diye :) :) kemerim gitsin kanatlarımı düzeltsin ucunda değişiklik istemiyorum zaten

mehmet keteneyide öneririm kızlar. ben ona ameliyat oldum 3 yıl önce. öncesi sonrası fotoraflarımı bulup bende koyarm buraya. yalnız burnunda aşırı bir değişim istiyorsan bu doktoru tavsiye etmem çünkü aşırı derece doğal bir burun yapıyor. öyle hokka falan yapmıyor. ben burnumdan çok memnunum gören herkes doğal zannediyor zaten. hokkamı diye sorarsanız değil ama yüzüme bence bundan başkasıda yakışmazdı diye düşünüyorm. doğal görüntü olması en güzeli zaten. kavisli ve kalkık bi burnum var ama dediğim gibi fındık gibi hokka değil

bence gayet güzel bir daha oynamayın zaten eski burnunuz da çirkin değilmiş ......yüzünüzle gayet uyumlu

çocukken herkesin burnu güzeldir. burun son şeklini ergenlikte alır. kemik gelişimi duruyor, o yüzden.

Erol Kesiktaş ve eşi Nükhet Kesiktaş a gidin ben memnun kaldım arkadaşımda yaptı...Adana da tavsiye ederim...

bence gayet güzel bir daha oynamayın zaten eski burnunuz da çirkin değilmiş ......yüzünüzle gayet uyumlu

merhaba.çok teşekkürler ama oynadım bile, artık çok geç :)) emre ilhana revizyonumu oldum..şu an şiş halinden bile çok memnunum çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…