Fotoğraf koymak yasak mıymış ? Neden ki, bu şekilde doktorlara ve sonuçlara daha kolay ulaşıp fikir sahibi olabiliriz, ben de anlayamadım neden yasak olduğunu :44:
burunun harika olmus benimde pazar gunu randevum var kendisinde ama cokda emin dildim hic yaptigi estetiklerin resimleri yok piyasada seninkini gördüm cok rahatladim sanirim artik eminimHer şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
burunun harika olmus benimde pazar gunu randevum var kendisinde ama cokda emin dildim hic yaptigi estetiklerin resimleri yok piyasada seninkini gördüm cok rahatladim sanirim artik eminimTSKLER
Slm Kızlar,
Benim burnumun iç kısmında kemik eğriliği ve geniz eti var çok olmasa da zaman zaman nefes almakta zorluk çekiyorum. Mesela merdiven çıkarken hızlı yürürken sigara içen bir insan gibi tıkanıyorum. Burnumun dış kısmında da hafif bir eğrilik var hangi doktora gittiysem eğer nefes alman çok sıkıntı yaratmıyor ise ameliyat olmanı tavsiye etmem dedi ve bu doktorlar prof. açıkcası kafam karıştı hem burnumun dış kısmındaki eğrilik hem de nefes problemlerinden dolayı ameliyat olmak istiyorum fakat profların bile bu şekilde konuşması beni korkuttu. Bu konuda bana bilgi verebilir misiniz? Amaleiyat olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
Canım benimde dışında bariz şekilde görülen yamukluk ve içindede kemik eğriliği var.Devamlı ağzımdan nefes alıyorum burnumdan çok zor nefes alıyorum.Bir çok doktora gittim hepsi ameliyat olman lazım dedi.Ama en son doktor yani ameliyat olacağım doktorum ise olsanda olur olmasanda dedi.Bende daha rahat bir nefes için olmaya karar verdim.Hem dıştaki yamukluğu hem içteki eğriliği düzeltik birazda estetik yapacak.
çok güzel olmuş...barış çakır da listeme eklendi:)
çok teşekkür ederim..benim sağlık anlamında hiçbir sorunum yok çok şükür..teoman bey çok iyi bir cerrah gerçekten..ama ben biraz büyük buluyorum burnumu maalesef..ben daha küçük olsun isterdim, kalın derili olmamın da etkisi var tabi bunda..ama dr.umla da iyi bir iletişim kuramadım ne yazık ki..ona daha iyi anlatmalıydım en başta isteklerimi..sen çok iyi anlat lütfen, o zaman benimki gibi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum..her şey istediğin gibi olur umarım, burdan haberlerini alırız..teoman bey çok doğal burunlar yapan bir cerrah bu arada..
kızlar ben adanada yaşıyorum.çocukluğumda burnum çok güzeldine oldu anlamadım büyünce kemiklendi küçük kemerim var.burnumun ön duruşunu seviyorum sorunum yanlarda.soldan bakınca sol kanat düzgün ama kemerim belli hadi bunu geçtim sağdan bakınca kendimden nefret ediyorum.sağ kanadımda bulunan kıkırdağım hafif kalkık ve dokununca aşağıdan oynuyor bayada yukarı kalkıyor :S daha önce farketmemiştim ama canım sıkılıyor.
burdaki doktorları araştırıyorum.ama maddi imkanlardan kaynaklı istesemde bu ara olamam.ve önden bakınca sağ ve sol kanatlar aynı hizada bitmiyor biri az aşağıda biri daha yukarda.annemin doğuştan süper burnu var her gören estetik mi diyor hayranım doğrusu keşke ona çekseymişim.acıdan sızıdan korkmuyorum canım tatlı değil.20lik dişlerimi ameliyatla aldırdım çene kemiğimi yontmuşlardı şişlik ağrı çekmiştim ama sızlanan biri değilim.keşke biran önce olabilseydim ama Allah kısmet ederde olursam burda paylaşım yapmaktan mutluluk duyucam.herkesin gönlüne göre olur umarım ve benimde.bende de korku var tabiki şimdikinden kötü olur mu diye :) :) kemerim gitsin kanatlarımı düzeltsin ucunda değişiklik istemiyorum zaten
bence gayet güzel bir daha oynamayın zaten eski burnunuz da çirkin değilmiş ......yüzünüzle gayet uyumlu
Eki Görüntüle 711021
ilke ameliyatımdan sonra ve revizyonumdan sonra aynı açıdan çekilmiş bir foto ekledim arkadaşlar..
stek kelimeyle süper olmuş ve çok yakışmış canım benim. maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?