Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

DSC_0791.JPG
Eki Görüntüle 1765315
Biraz yamuk yükledim galiba ama Selçuk Işık 4,5 aylık burnum :)

Burnun 1. Resimde onden kalin toplu duruyor 2. Resimde cokdaha ince cok hosuma gitti, baska resimleriniz varmi baya incelmis burnunuz onden, bu arada deri tipiniz neydi 11. Gunde hic odemde gorunmuyor massallah.
Merhaba .birinci resim amaliyat sonrasi sis burnum.ikinci resim ince olan amaliyattan onceki.derim ince galiba.derivtipini nasil anliyorsunuz ki.cabukk moraraiyor.ince olmali.benim onden bi degisiklik yok burun ucumla oynanmadi sadece kemer torpulendi.

tampon varken bişey yapma sprey sadece ama janna senin tamponlar çkmş doktorum bana bi krem verdi onu burnumun içine sıkıp kulak çöpüyle temizlyrm günde bi kere ama ztn 2 günde temzlenyr.

Sprey anlık açıyor :KK43: kanlar derime yapışmış resmen taş gibi :KK70: düşmüyorlar ya nasıl düşecek bunlar kaya gibi :KK70:
Sürekli ıslatman gerek burnu onun için ve temizlemen. Dayım olmuştu ameliyat o dedi bana da. Doktor da sprey yerine bana karbonatlı ve tuzlu su önerdi burnum için ama ben yapamadım pek. Olmazsa sprey vereyim demişti. Onu deneyebilirsin bence.

Sürekli ıslatman gerek burnu onun için ve temizlemen. Dayım olmuştu ameliyat o dedi bana da. Doktor da sprey yerine bana karbonatlı ve tuzlu su önerdi burnum için ama ben yapamadım pek. Olmazsa sprey vereyim demişti. Onu deneyebilirsin bence.
Okyanus suyu sıkıyorum sürekli.9.günüm bitti. Bakalım kaç güne düşecek bu sert kanlar

ay çok güzel 4.5 aylıkken bile halen kalkık benim iniyor galiba yavaş yavaş :)
Benimki kapalı ameliyattı, kapalı ameliyattan sonra burun çok değişmiyor diye duymuştum ama biraz da aşağıdan çekildiği için daha kalkık durmuş sanırım burnum:)

Benimki kapalı ameliyattı, kapalı ameliyattan sonra burun çok değişmiyor diye duymuştum ama biraz da aşağıdan çekildiği için daha kalkık durmuş sanırım burnum:)

benimki açık oldu yani değişecek :(

benimki açık oldu yani değişecek :KK43:
Kaç ay oldu, çok da inmez ama. Ben daha kalkık mı olsaydı acaba dedim ameliyattan sonra doktoruma o da gel istediğinde lokal ameliyatla yarım saatte yaparım dedi. Sanırım çok inceliyoruz:) ama ameliyat olalı 2 ay falan olduysa inmez sanırım daha fazla, aklına getirme:) bi de ben de inecek diye korkup sürekli elimle düzeltiyorum:))

benim 10 gün geçen hafta çarşamba oldum :) bilmiyorum şişkinlik de pek yok ödem de yok inemz gibi ama ya inerse dediğin gibi lokal anesteziyle düzeltmesini isterim sonuçta burun sırtında sıkıntı yok çok iyi yapmış da bilmyrm 1. ayın sonunda herşey belli olur bide deliklerim farklı gibi doktor geçecek dedi daha yeni ödem var dedi bakalım

benim 10 gün geçen hafta çarşamba oldum :) bilmiyorum şişkinlik de pek yok ödem de yok inemz gibi ama ya inerse dediğin gibi lokal anesteziyle düzeltmesini isterim sonuçta burun sırtında sıkıntı yok çok iyi yapmış da bilmyrm 1. ayın sonunda herşey belli olur bide deliklerim farklı gibi doktor geçecek dedi daha yeni ödem var dedi bakalım

Daha çok yeniymiş:) ilk zamanlar anlaşılmıyor pek burnun nasıl olduğu zamanla oturur. Sırtında sorun olmadıkça ufak şeyler düzeltilir bi de daha yeni belli olmaz, inşallah istediğin gibi olur :)

Fiyati nedir bir de açık teknik mi
Canım buruna göre değiştiği için bişey söylemek doğru olmaz.benim açık teknik olsa gerek çünkü burnumun ortasındads dikiş vardı..zaten benim burnum açık teknikten başka olmazsı,hani sadece kemerin olsa kapalı teknikle törpülerler,ama benim ucu baya düşüktü,ve eğrilik vardı..

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 788
Back