Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba .birinci resim amaliyat sonrasi sis burnum.ikinci resim ince olan amaliyattan onceki.derim ince galiba.derivtipini nasil anliyorsunuz ki.cabukk moraraiyor.ince olmali.benim onden bi degisiklik yok burun ucumla oynanmadi sadece kemer torpulendi.Burnun 1. Resimde onden kalin toplu duruyor 2. Resimde cokdaha ince cok hosuma gitti, baska resimleriniz varmi baya incelmis burnunuz onden, bu arada deri tipiniz neydi 11. Gunde hic odemde gorunmuyor massallah.
Eki Görüntüle 1765316 Eki Görüntüle 1765315
Biraz yamuk yükledim galiba ama Selçuk Işık 4,5 aylık burnum :)
Sürekli ıslatman gerek burnu onun için ve temizlemen. Dayım olmuştu ameliyat o dedi bana da. Doktor da sprey yerine bana karbonatlı ve tuzlu su önerdi burnum için ama ben yapamadım pek. Olmazsa sprey vereyim demişti. Onu deneyebilirsin bence.Sprey anlık açıyor kanlar derime yapışmış resmen taş gibi düşmüyorlar ya nasıl düşecek bunlar kaya gibi
Okyanus suyu sıkıyorum sürekli.9.günüm bitti. Bakalım kaç güne düşecek bu sert kanlarSürekli ıslatman gerek burnu onun için ve temizlemen. Dayım olmuştu ameliyat o dedi bana da. Doktor da sprey yerine bana karbonatlı ve tuzlu su önerdi burnum için ama ben yapamadım pek. Olmazsa sprey vereyim demişti. Onu deneyebilirsin bence.
vaay canım cok guzel olmuuss :)) benımde 3 gunum tamponlar bıraz zorluyor sıslıklerım coktu bu gun ınmeye baslamıs dılerım benım sonucta guzel olur :))
Benimki kapalı ameliyattı, kapalı ameliyattan sonra burun çok değişmiyor diye duymuştum ama biraz da aşağıdan çekildiği için daha kalkık durmuş sanırım burnum:)ay çok güzel 4.5 aylıkken bile halen kalkık benim iniyor galiba yavaş yavaş :)
Benimki kapalı ameliyattı, kapalı ameliyattan sonra burun çok değişmiyor diye duymuştum ama biraz da aşağıdan çekildiği için daha kalkık durmuş sanırım burnum:)
Kaç ay oldu, çok da inmez ama. Ben daha kalkık mı olsaydı acaba dedim ameliyattan sonra doktoruma o da gel istediğinde lokal ameliyatla yarım saatte yaparım dedi. Sanırım çok inceliyoruz:) ama ameliyat olalı 2 ay falan olduysa inmez sanırım daha fazla, aklına getirme:) bi de ben de inecek diye korkup sürekli elimle düzeltiyorum:))benimki açık oldu yani değişecek
Vay superEki Görüntüle 1765316 Eki Görüntüle 1765315
Biraz yamuk yükledim galiba ama Selçuk Işık 4,5 aylık burnum :)
benim 10 gün geçen hafta çarşamba oldum :) bilmiyorum şişkinlik de pek yok ödem de yok inemz gibi ama ya inerse dediğin gibi lokal anesteziyle düzeltmesini isterim sonuçta burun sırtında sıkıntı yok çok iyi yapmış da bilmyrm 1. ayın sonunda herşey belli olur bide deliklerim farklı gibi doktor geçecek dedi daha yeni ödem var dedi bakalım
çok güzel ve doğal olmuş :) doktorun kim?Buda diğer yan
Teşekkür ederim canım..ankarada prof dr muhittin eskiçok güzel ve doğal olmuş :) doktorun kim?
Fiyati nedir bir de açık teknik miBuda diğer yan
Canım buruna göre değiştiği için bişey söylemek doğru olmaz.benim açık teknik olsa gerek çünkü burnumun ortasındads dikiş vardı..zaten benim burnum açık teknikten başka olmazsı,hani sadece kemerin olsa kapalı teknikle törpülerler,ama benim ucu baya düşüktü,ve eğrilik vardı..Fiyati nedir bir de açık teknik mi