• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Tatlım harika görünüyosun zaten güzelsin daha bi hosluk gelmiş üzerine.15 inde ameliyat günüm çok kokuyorum ama böyle güzel fotolar gördükçe çabuk iyileşmeleri görünce içim rahatliyor umarım benimkide güzel ve iyi bi süreç olur bende sizlerle paylasirim

Kızlar cumartesi ameliyatım var ama şuan gribim ve iyileşemezsem ameliyatım ertelencek.
Amacaba ameliyattan önce bunu yaşayan oldumu? Ameliyat öncesi antibiyotik vitamin ve bitki çayları kullanmakta yasak ? Ne yapmalıyım bi el atın :/

Kızlar cumartesi ameliyatım var ama şuan gribim ve iyileşemezsem ameliyatım ertelencek.
Amacaba ameliyattan önce bunu yaşayan oldumu? Ameliyat öncesi antibiyotik vitamin ve bitki çayları kullanmakta yasak ? Ne yapmalıyım bi el atın :/
Kime ameliyat olacaksnız

Ertelenir maalesef. :(

6.günüm ve yuzumde çok şişlik var. nasıl geçer acaba? ilk iki gün buz koydum, morarma yok ama 3. günden itibaren şişlik başladı.

evet canım yarın buyuk gun 7 gunum bu gun 8 gunde tamponlar ve alcı cıkıyor umarım sonuctan memnun olurum :))
ayy inan senden çok merak ediyorum :) arkadasında dediği gibi burun ucun az cok belli oluyordur yarını bekliyorum sabırsızlıkla :)

Back