Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

tamam canım bende tuna beyle görüştümde seni bekliyorum ona göre senin doktorunlada görüşmeyi istiyorum net olarak ne kadar ödedin toplam birde rica etsem onu söyler misin

her hangı bı ucret odemedım ya ben odıcem sanıyordum farklı sorunlar gosterıp ucret almadı benden

bu da benim öncesi ve sonrası burnum. 15 günlük henüz.
Merhaba ben revizyon ameliyatı olucam Çağlayan yağmur ve halit urgan arasında kararsız kaldım yaza düğünüm var doğru karar vermek istiyorum. Burnunuz çok hoş olmuş şimdi memnunmuşsunuz acaba. Bana bi öneri de bulunur musunuz

Amaliyattan once insan ornekleri gormek istiyor.deneyimleri merak ediyor.bu site bu konuda bana cokEki Görüntüle 1762404
yardimci oldu.oyuzden bende deneyimlerimi paylasayim.11.gunum.onden bir fark yok burun ucuyla oynanmadi.sadece kemer torpulendi.et ve devalasyon vardi.kapali amaliyat.
Burnun 1. Resimde onden kalin toplu duruyor 2. Resimde cokdaha ince cok hosuma gitti, baska resimleriniz varmi baya incelmis burnunuz onden, bu arada deri tipiniz neydi 11. Gunde hic odemde gorunmuyor massallah.

10. Günüm

Eklentiler

• 2016-02-05-18-49-01-146.jpg
    2016-02-05-18-49-01-146.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 615
Kızlar bu burun içinde kurumuş kanları nasıl temizleyeceğim:( dün kücük bir parçasını cıkarttm hemen kanadı. Korktum bende elleyemedim. Ama sinir ediyorlar beni burnumun içinde kuru kuru :D

Kızlar bu burun içinde kurumuş kanları nasıl temizleyeceğim:KK43: dün kücük bir parçasını cıkarttm hemen kanadı. Korktum bende elleyemedim. Ama sinir ediyorlar beni burnumun içinde kuru kuru :KK70:

delisin yaa :)) sprey bı ıse yaramıyormu bende temızlemeye korkuyorum hala tamponlar oldugu ıcın sadece ucu bıle olsa kasılıyorum :))

delisin yaa :)) sprey bı ıse yaramıyormu bende temızlemeye korkuyorum hala tamponlar oldugu ıcın sadece ucu bıle olsa kasılıyorum :))
Sprey anlık açıyor :( kanlar derime yapışmış resmen taş gibi :D düşmüyorlar ya nasıl düşecek bunlar kaya gibi :D

Sen daha yenisin ilk günler bende öyleydim gerçi bende yeniyim ama en azından artık hafiften elliyorum burnumu :KK53:

Sprey anlık açıyor :KK43: kanlar derime yapışmış resmen taş gibi :KK70: düşmüyorlar ya nasıl düşecek bunlar kaya gibi :KK70:

cok sınır bozucu olsa gerek :KK15: ama oda sorun olmasın bıze bız en zor zamanları atlattık bunuda atlatırız elbeet :KK59: :63: :KK76:

cok sınır bozucu olsa gerek :KK15: ama oda sorun olmasın bıze bız en zor zamanları atlattık bunuda atlatırız elbeet :KK59: :63: :KK76:
İnşallah canım:nazar::KK53:
ah bı tamponlar cıksa rahatlıcam gıbı gelıyor yaa
En azından burnundan nefes alabileceksin:KK48: ay ne zordu resmen agzımdan nefes alarak uyudum 5 gün . Sabah uyandıgımda bogazlarım acıyordu:mad:

İnşallah canım:nazar::KK53:

En azından burnundan nefes alabileceksin:KK48: ay ne zordu resmen agzımdan nefes alarak uyudum 5 gün . Sabah uyandıgımda bogazlarım acıyordu:mad:

aynen yaa sabaha kadar dudaklarım kurumaktan bı sekıl oluyor yara gorunumu alıyor :)) benımde carsamba cıkıcak tamponlar gun sayar oldum :))

Back