- 3 Temmuz 2015
- 67
- 3
- 1
çok merak ettim alçıyı ne zaman cıkaracak hemen foto at o zaman olur mu :)
haftaya cıkarcak canım cıkardgnda ceker atarım sana :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok merak ettim alçıyı ne zaman cıkaracak hemen foto at o zaman olur mu :)
tamam canım bende tuna beyle görüştümde seni bekliyorum ona göre senin doktorunlada görüşmeyi istiyorum net olarak ne kadar ödedin toplam birde rica etsem onu söyler misinhaftaya cıkarcak canım cıkardgnda ceker atarım sana :)
tamam canım bende tuna beyle görüştümde seni bekliyorum ona göre senin doktorunlada görüşmeyi istiyorum net olarak ne kadar ödedin toplam birde rica etsem onu söyler misin
anladım canımm evet nefes problemi diye rapor yazdıysa ondandır süper olmuş inşallah sonucta iyi olur sevindim senin adınaher hangı bı ucret odemedım ya ben odıcem sanıyordum farklı sorunlar gosterıp ucret almadı benden
anladım canımm evet nefes problemi diye rapor yazdıysa ondandır süper olmuş inşallah sonucta iyi olur sevindim senin adına
Merhaba ben revizyon ameliyatı olucam Çağlayan yağmur ve halit urgan arasında kararsız kaldım yaza düğünüm var doğru karar vermek istiyorum. Burnunuz çok hoş olmuş şimdi memnunmuşsunuz acaba. Bana bi öneri de bulunur musunuzbu da benim öncesi ve sonrası burnum. 15 günlük henüz.
Burnun 1. Resimde onden kalin toplu duruyor 2. Resimde cokdaha ince cok hosuma gitti, baska resimleriniz varmi baya incelmis burnunuz onden, bu arada deri tipiniz neydi 11. Gunde hic odemde gorunmuyor massallah.Amaliyattan once insan ornekleri gormek istiyor.deneyimleri merak ediyor.bu site bu konuda bana cokEki Görüntüle 1762404
yardimci oldu.oyuzden bende deneyimlerimi paylasayim.11.gunum.onden bir fark yok burun ucuyla oynanmadi.sadece kemer torpulendi.et ve devalasyon vardi.kapali amaliyat.
Cok' guzel olmus Cok tztlisin
10. Günüm
Kızlar bu burun içinde kurumuş kanları nasıl temizleyeceğimdün kücük bir parçasını cıkarttm hemen kanadı. Korktum bende elleyemedim. Ama sinir ediyorlar beni burnumun içinde kuru kuru
![]()
Sprey anlık açıyordelisin yaa :)) sprey bı ıse yaramıyormu bende temızlemeye korkuyorum hala tamponlar oldugu ıcın sadece ucu bıle olsa kasılıyorum :))
Sen daha yenisin ilk günler bende öyleydim gerçi bende yeniyim ama en azından artık hafiften elliyorum burnumudelisin yaa :)) sprey bı ıse yaramıyormu bende temızlemeye korkuyorum hala tamponlar oldugu ıcın sadece ucu bıle olsa kasılıyorum :))
Sprey anlık açıyorkanlar derime yapışmış resmen taş gibi
düşmüyorlar ya nasıl düşecek bunlar kaya gibi
![]()
Sen daha yenisin ilk günler bende öyleydim gerçi bende yeniyim ama en azından artık hafiften elliyorum burnumu![]()
İnşallah canımcok sınır bozucu olsa gerekama oda sorun olmasın bıze bız en zor zamanları atlattık bunuda atlatırız elbeet
![]()
![]()
![]()
En azından burnundan nefes alabileceksinah bı tamponlar cıksa rahatlıcam gıbı gelıyor yaa
İnşallah canım
En azından burnundan nefes alabileceksinay ne zordu resmen agzımdan nefes alarak uyudum 5 gün . Sabah uyandıgımda bogazlarım acıyordu
![]()
Aynen benmde öyle oluyordu:)) geçicek canım merak etmeaynen yaa sabaha kadar dudaklarım kurumaktan bı sekıl oluyor yara gorunumu alıyor :)) benımde carsamba cıkıcak tamponlar gun sayar oldum :))