Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

ama benim fazla küçük gibi insanoğlu hep fazlasını istyr belki nankörlük edyrmdr :))
canım alışık değilsin ya ondan öyle gelmiştir şimdi. Benim burnumun iciyle cok uğraştı doktor kemik kırma,et alma falan derken burnum kocaman ödem topladı:)) en azından senınki şuan kibar duruyo.

canım alışık değilsin ya ondan öyle gelmiştir şimdi. Benim burnumun iciyle cok uğraştı doktor kemik kırma,et alma falan derken burnum kocaman ödem topladı:)) en azından senınki şuan kibar duruyo.

sağol canım da bakalım şekli oturunca neye benzicek :)

Kzlaar revizyon olan vari aranizda ? Ben yaklasik 4 yil once ameliyat oldum ama memnun degilim haftaya cuma revizyonumu olucam doktorum riskli diyip durdu ama yine de olucam bu halinden kotu yapmaz heralde :KK34:

Merhabalar, ameliyatım yeni ama geçirdiğim süreci paylaşmak istedim.Ameliyattan önce çoğu insanın geçirdiği sürece okudum ve yardımını gördüm. Belki birileri görür de yardımım dokunur diye ben de paylaşıyorum. Fotoğraf paylaşmışsınız ama fotoğrafa baktığımda ve aynaya baktığımda farklı geldiği için fotoğrafa aldanmak istemiyorum,burada da kullanmak istemedim bu sebeple. Bugün 25. günüm, ameliyatla ilgili en büyük belki de tek endişem narkozdu, ameliyatta uyanırsam vs. diye, ama öyle oldu ki, doktorlarla sohbet ederken birden gitmişim,sonra da kendimi odada buldum. Çok üşüdüğümü hatırlıyorum, büzülmekten yan durmuşum kanamam artmış bu sebeple. Tamponlarım silikonlu değil normaldi o yüzden çıkana kadar nefes alamadım. Üşürken dudağımı çok fazla ısırmışım, o uyuşuklukla hissetmemişim ama çok fazla şişmişti. Ve ciğerlere giden hortum boğazımı çok tahriş etmişti, ameliyattan çıktığımda konuşabiliyordum ama sonra birden gitti, sonra ödem sökücü serumla geldi, ara ara öyle gidip geldi. Tampon çıkınca tamamen düzeldi. Konuşamamak en büyük sorunumdu ve uyumamıştım ilk gece. O hasta yatağı psikolojisine girmeye hiç niyetim yoktu yatmadım hiç. Ertesi gün artık dayanamamıştım..Şişlikler, morluklara gelince. Benim göz altlarım çok morardı, göz kapaklarım kıpkırmızıydı ama arnica krem ve buzun baya bir faydasını gördüm. Artık kalmadı o kadar morluğun ardından bir şey. Ağrı olmasa da arada burunda sızlamalar hissediliyor. Tamponlar çıkınca acıyor mu sorusuna, birkaç saniyelik bir acı diyebilirim. Tampon sonrasında ani hareket etmeyin zira aniden alınan oksijen çarpabiliyor. Tamponlar 3. gün , alçı 7. gün çıktı. Alçı çıkmadan önce son günlere doğru kaşıntıdan duramamaya başlamıştım, alçı çıkarken burnuma dokunulduğu an acıyordu. Zamanla azalıyor tabii o durum. Şimdi burun ucumda şişlikler duruyor,gülüşüm hala eskisi gibi gelmiyor ama iyileşme sürecinin çok hızlı olmasına rağmen çok uzun bir süreç olması yadsınamaz. Burun tıkanıklığı arada oluyor, sonra kendi kendine açılıyor. İlk günler sprey kullandım, doktorum sonra çok ihtiyaç duymadıkça kullanma dedi, bıraktım. Ameliyat sonrası besin alımına gelince, ben yiyememiştim pek bir şey boğazımdaki acıdan dolayı, kolay çiğnenebilen şeyler tercih edin. Kafeinli içecekler ise narkoz atımında faydalı oluyor. Ben cicibebe yemiştim birkaç gün, çay, kahve, cola içmiştim vs. Her gün burnunuz farklı gelecek, sakın bir gün mutlu bir gün mutsuz yaşamayın. Sadece zamana bırakın. Ameliyat öncesi ile ilgili tek tavsiyem kıyafetle ilgili olur, v yaka ya da düğmeli bir şey alın yanınıza. Arnica krem kullanın bir de. Benim sorunuma gelince, önceden geçirdiğim bir olaydan dolayı burnumda bissürü kırık vardı, yamulmuştu kemer oluşmuştu ama her geçen yıl yamukluk artmıştı. Ameliyat olmama sebebim ise yaş sorunundan kaynaklanıyordu.Önceliğim nefesti, her gece burun tıkanmasıyla uyanıyordum. Şimdilik bir problem yok, ama kesinlikle sabır işi. Umarım faydalı olur bu yazdıklarım, iyi akşamlar...

bende dun oldum amelıyatımı normalde bu gun olacaktım ama doktorum arayıp bır gun oncesınden yapacagını soyledı bende bıraz yutkunma sornu var

iyim sıkıntı yok ya sadece sızıntılarım var ara ara onları temzlıorm ıste :) tabı yuzum sısmeye basladı eve gelınce
benimde eve gelince şişmişti canımarnica krem öneriyo herkes tabi birde yeşil çay dene istersen sende. kaç saat sürdü ameliyatın ben bile çok merak ettm seni düşünemiyorum :)

benimde eve gelince şişmişti canımarnica krem öneriyo herkes tabi birde yeşil çay dene istersen sende. kaç saat sürdü ameliyatın ben bile çok merak ettm seni düşünemiyorum :)

12 de gırdım 3 te odadaydım canım :)

inşallah sonuc istediğin gibi olur canımm ya şimdiden ucu belli olur kalkık mı değil mi ama beklemek cok zor

yok sımdıden gordum begendım ucu tam ıstegım gıbı kalkık olmus ve bırazda sıslıkler var ıllakı sımdılık bısıler demk ıcın erken :)

Back