- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ateliniz cıktıgında sizde önden "Avatar" gibi bi görüntüye mi sahiptiniz?
Benım önden cok kötü duruyor. Resmen avatar gibi . Düzelir mi bu
Üstelik eski burnum önden cook daha kibardı inceydi.
Yandan değilde önden cok kötü benim.. Sanki burnumun ortasına bir tane çakmışsın da dağılmış gibi duruyorBenim değil ama arkadaşımın yandan öyleydi. Zamanla toparlandı kendine geldi 4 ay oldu onun
Yandan değilde önden cok kötü benim.. Sanki burnumun ortasına bir tane çakmışsın da dağılmış gibi duruyor
Gozlerini karalayip koysana cnm foto bakalimArkadaşlar ateliniz cıktıgında sizde önden "Avatar" gibi bi görüntüye mi sahiptiniz?
Sordum ödemdir diyor inşallah öyledir.. Kemiğim bu kadar kalın değildi çünkü sanki başka büyük bir burnu almışsın da oturtmuşsun gibi duruyor. Bugün 6.günmü doldurdum.Ödemle ilgili herhalde ya arkadaşımın da burnunu hiç beğenmemiştim 4. Aya bir şey kalmadı neredeyse ama bence doktoruna göster sor canım burnunun içinde olan biteni ondan iyi bilen yok
Arkadaşlar bunlarda benim öncesi sonrası fotoğraflarım. Çok rahat bi postop dönem geçirdim. Sonuçtanda çok memnunum.
Teşekkür ederim :) Bugünün resimleri bunlar, atelim yeni çıktı sekizinci günümdeyimkaçıncı günden bu resimler ? bu arada gerçekten iyi duryr şiş oldgu halde hayrlı olsun yüzünde tek kusur burnunmuş çok daha güzel olmuşsun
Teşekkür ederim :) Bugünün resimleri bunlar, atelim yeni çıktı sekizinci günümdeyim
Cok korkuyorum 2 gündür ağlıyorum aynaya baktıkça.. Eski fotolarıma bakıp ağlıyorumKemiğinin büyüme ihtimali yok zaten kesin ödemdir. Korkma canım iner zamanla
Normal su çarpıp yüz yıkma şeklinde değil de banyo yapabileceğimi yavaşça krem sürer gibi yıkayabileceğimi söyledi doktorum. Ben de bu süreçte yıkayamadım. Atelimin altı hep yağlanmış ama yüzümü sürekli sildim ıslak bezle biraz faydası oldu. :)peki bugün yüzünü yıkabildin mi ben atel çktığı gün yüzümü yıkamak istyrm dayanamıyorum artık
Normal su çarpıp yüz yıkma şeklinde değil de banyo yapabileceğimi yavaşça krem sürer gibi yıkayabileceğimi söyledi doktorum. Ben de bu süreçte yıkayamadım. Atelimin altı hep yağlanmış ama yüzümü sürekli sildim ıslak bezle biraz faydası oldu. :)
Şu an bant yüzünden ben de güzel bi yıkama yapamadım malesef. Diğer kalan yerleride ilk günden beri pamuğu ıslatıp temizleyici jelle günde iki üç kez sildim sonra da ıslak pamukla temizledim. Cildim zaten yağlıydı ameliyattan sonra iyice yağlandı ancak o şekilde dengede tutabildim. :)ben de siliyorum üstelik maske bile yaptım ama yıkamadığım için huylandım evet benim yağlandığı için kaşıntıdan deli oluyorum o zmn öyleyse ben de onay alırsam yrn güzelce yavaşça yıkarım :)
Aynen benimde ole olmustu gozlerim sis kas aramda acayip bi genislik olmustu ama sisler inince normallesiyoArkadaşlar ateliniz cıktıgında sizde önden "Avatar" gibi bi görüntüye mi sahiptiniz?
Burun sırtımda cok şiş yanaklarımla birleşmiş sanki burnum. Allahım inşallah benimde iner düzelir.. Ne zmaan normalleştiAynen benimde ole olmustu gozlerim sis kas aramda acayip bi genislik olmustu ama sisler inince normallesiyo
Benim suan 3. Haftam biraz daha normallestim herkes sislerin inmis diyo ama biraz daha var gecen haftaya gore baya fark var sabir gerektitren bi surec Allah hepimizBurun sırtımda cok şiş yanaklarımla birleşmiş sanki burnum. Allahım inşallah benimde iner düzelir.. Ne zmaan normalleşti
Allah bana sabır versın aynalara küstüm nasıl dayanıcam bilmiyorumBenim suan 3. Haftam biraz daha normallestim herkes sislerin inmis diyo ama biraz daha var gecen haftaya gore baya fark var sabir gerektitren bi surec Allah hepimiz
Allah bana sabır versın aynalara küstüm nasıl dayanıcam bilmiyorum