Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallahhhh yaaa dehşet bisey olmussun cok ama cok begendim!!!!Burda da önce ve sonra
burnuna hangi işlemler yapıldı?buda beni önce&sonram :) bandajlarım dün çıktı :) üzerine krem surdum
Aslında şanssız sayılırım, çocukluktan beri istediğim için Allah'ım yüzüme Güldü sanırım :) çok sağ olun
doktorun kimdi cnm hangi hastane
ben olmadım tatlım güzel okul mesajlarıdoktorun kimdi cnm hangi hastane
Çok teşekkürler :) hacettepe- Ozan bitikkime ameliyat oldunuz bayıldım burnunuza
Ben çok beğendim.Size eskiden bu yana farkı göstermek istiyorum :) beğenirseniz doktorlarımda önerebilirim kimse estetik olduğumu Anlamıyor çok doğal bi burun :)
Çok teşekkür ederim hepinize kesinlikle yaptırmak isteyen varsa cidden yaptırıp kurtulsun ben hem nefes almakta rahatladım hemde görüntü olarak daha iyi hissediyorum kendimi eskiden önden bakınca bir fark yoktu yandan sırıtıyordu şimdi önden bakınca kimse anlamıyor yandan belli oluyor tabi 1.eski 2.yeniÇok ama çok havan degismis. Mükemmel
Çok güzelllllllll olmuş canımÇok teşekkür ederim hepinize kesinlikle yaptırmak isteyen varsa cidden yaptırıp kurtulsun ben hem nefes almakta rahatladım hemde görüntü olarak daha iyi hissediyorum kendimi eskiden önden bakınca bir fark yoktu yandan sırıtıyordu şimdi önden bakınca kimse anlamıyor yandan belli oluyor tabi 1.eski 2.yeni
Inşallah ben ilk hafta psikolojik olarak bi düşüş yaşadım fakat ikinci hafta burnumu açtığımda kendime geldim umarım güzel geçer ameliyatınBende seninle aynı durumdayım inden düzgün Burnum yandan iyi değil.pazartesi oluyorum inş gül olur.
Cok teşekkür ederim canımmÇok güzelllllllll olmuş canım![]()
![]()