• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

merhaba 18 yasindayim antalyada uygun fiyata burun estetigini iyi yapan doktorlar ariyorum lutfen yardimci olun cok takiyorum universiteye yeni burnumla baslamak istiyorum:110:

Size eskiden bu yana farkı göstermek istiyorum :) beğenirseniz doktorlarımda önerebilirim kimse estetik olduğumu Anlamıyor çok doğal bi burun :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 1.264
  • image.webp
    image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 1.062
  • image.webp
    image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 1.042
  • image.webp
    image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 1.110
  • image.webp
    image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 1.311
  • image.webp
    image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 1.220
  • image.webp
    image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 1.322
Çok ama çok havan degismis. Mükemmel
Çok teşekkür ederim hepinize kesinlikle yaptırmak isteyen varsa cidden yaptırıp kurtulsun ben hem nefes almakta rahatladım hemde görüntü olarak daha iyi hissediyorum kendimi eskiden önden bakınca bir fark yoktu yandan sırıtıyordu şimdi önden bakınca kimse anlamıyor yandan belli oluyor tabi 1.eski 2.yeni

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 1.335
  • image.webp
    image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 1.156
Bende seninle aynı durumdayım inden düzgün Burnum yandan iyi değil.pazartesi oluyorum inş gül olur.

Çok teşekkür ederim hepinize kesinlikle yaptırmak isteyen varsa cidden yaptırıp kurtulsun ben hem nefes almakta rahatladım hemde görüntü olarak daha iyi hissediyorum kendimi eskiden önden bakınca bir fark yoktu yandan sırıtıyordu şimdi önden bakınca kimse anlamıyor yandan belli oluyor tabi 1.eski 2.yeni
Çok güzelllllllll olmuş canım :nazar: :nazar:

Birinci ayim doldu kızlar resmen burnumun ucunu hissetmeye başladım hala bazen tikana biliyor o zaman okyanus suyu ile yikiyorum onun haricinde ufaktan yan yatmaya başladım çünkü sırt üstü maalesef uyuyamiyorum dikisler bir ay sonrasina dusermis sonuç olarak hepsi geçip gidiyor umarım sonuç değer herşeye hepiniz için herkese geçmiş olsun olmak isteyenler de korkmasiiiin:KK5::KK15:

Eklentiler

• IMG_20150722_123531.webp
    IMG_20150722_123531.webp
    14 KB · Görüntüleme: 1.673
Back
X